- 13 Mart 2015
- 4.409
- 8.174
- 358
- Konu Sahibi umudumu_yitirdim
-
Oradaki hatan hemen herşeyi vermen olmuş ..eşyaların faturası kimin adına kesildi ?nişanlının adına mı ?daha taksitleri bitmedi ama ayrıca mobilyaları kendine alıyor onlarda kalacak herşey. ona bakarsanız bende 4 bin TL'lik mutfak eşyası aldım senet benim üzerime diye ben ödeme yapacağım o nasıl oluyor peki. en ufak bir çöp bile bırakmadım altın yüzük ne varsa hepsini geri verdim. eşyalar onun olacak ben para ödemiş oluyorum !! keyif için de atmadım ayrıca
Senedi sizinuzerinize olan esyalari siz alin madem? Vermiyor mu? Dava acabilirsiniz ama haksiz cikma olasiligi her zaman varevet okadar ödedim. benimde üzerime aldığım senetli eşyalar var onları ödüyorum. hiçbirşeylerini bırakmadım yüzük altın ne varsa
Oradaki hatan hemen herşeyi vermen olmuş ..eşyaların faturası kimin adına kesildi ?nişanlının adına mı ?
evet canım ben attım ailesi yüzünden attım bende baya oldu benim nişan atalı ama onun yüzünden çok da borç ödedim yüzünü bile görmek istemediğimden hiçbirşey talep etmedim en iyisini yaptığımı düşüniyorum o ve ailesi için yaptığım hiçbirşeye değmedi daha fazla yüz göz olmak da istemedim.sağol canım inşallah. senin nasıl oldu senmi attın nişanı
Senedi sizinuzerinize olan esyalari siz alin madem? Vermiyor mu? Dava acabilirsiniz ama haksiz cikma olasiligi her zaman var
Benzeri benim başıma geldi hatta borcun tamamı benim kredi kartımdaydı ,karşı taraf ödemeyi reddetti ,hepsini ödedim ve eşyaları da vermedi .üzgünüm ki mahkeme de fatura onun adına diye ona verdi eşyaları .evet mobilyalar onun üzerineydi. mutfak eşyalarını benim üzerime aldık onları ben ödeyeceğim
Oradaki hatan hemen herşeyi vermen olmuş ..eşyaların faturası kimin adına kesildi ?nişanlının adına mı ?
CNımMerhaba hanımlar önceki konularımdan bilenler bilir nişanı attım ailesinin yüzünden baskısından dolayı, herşeyi ortak yaptık. mobilyaları da ortak almıştık 6 taksit ödedim bende onla beraber ve onun üzerine senetler. evi yerleştirmiştik bir ay sonra boşaltacakmış evi. mobilyacılar geri almıyormuş ben halledicem dedi ama benim ödediğim kısımla ilgili hiç bişey söylemiyor vermeme gibi bi durum olabilir mi ne yapmayalımb. başına böyle şey gelen varmı. insanlık olsun huzur olsun diyip herşeyi üstlenince böyle oluyor demekki.
ödedin parayı versin alsın mobilyaları konuş bence ne diye verenin onaMerhaba hanımlar önceki konularımdan bilenler bilir nişanı attım ailesinin yüzünden baskısından dolayı, herşeyi ortak yaptık. mobilyaları da ortak almıştık 6 taksit ödedim bende onla beraber ve onun üzerine senetler. evi yerleştirmiştik bir ay sonra boşaltacakmış evi. mobilyacılar geri almıyormuş ben halledicem dedi ama benim ödediğim kısımla ilgili hiç bişey söylemiyor vermeme gibi bi durum olabilir mi ne yapmayalımb. başına böyle şey gelen varmı. insanlık olsun huzur olsun diyip herşeyi üstlenince böyle oluyor demekki.
CNım
ödedin parayı versin alsın mobilyaları konuş bence ne diye verenin ona
O zaman sorun yok. Senedi sizin uzerinize olan esyalar sizde, onun uzerine olanlar onda. Senedi onun uzerine olan esyalarda maddi olarak yardimci olmus olabilirsiniz,bunlari geri veremez ki. 7200 liraya aldigi esyalari en iyi ihtimal 3000e satar ki bu da kalan borcun tamamini karsilamiyor farkindaysaniz. O da zararda siz de zarardasiniz,herkes kendi zararini sineye ceker yoluna gider. Olayi uzatmayin kurtulmussunuz bitmis gitmis. İnsallah bundan sonra mutlu olursunuz.o eşyaları aldım ben ödeyeceğim.
başından bu durumu düşünüp her şeyi vermeseydiniz keşke mutfak eşyalarını vermediyseniz kendiniz için ayırın mobilya ödemeleri içinde konuşun derim sonuçta siz ona yardımcı olmak için ödeme yaptınız burda kimin nişan attığı önemli değil siz üstünüze düşmediği halde yardım etmişsiniz eğer ödeme sıkıntısı da olursa verdiğiniz miktar kadar olan eşyayı alın ona bırakmayın yine dedaha taksitleri bitmedi ama ayrıca mobilyaları kendine alıyor onlarda kalacak herşey. ona bakarsanız bende 4 bin TL'lik mutfak eşyası aldım senet benim üzerime diye ben ödeme yapacağım o nasıl oluyor peki. en ufak bir çöp bile bırakmadım altın yüzük ne varsa hepsini geri verdim. eşyalar onun olacak ben para ödemiş oluyorum !! keyif için de atmadım ayrıca
Aynı benim yaptıgım hataları yapmışsınevet herşeylerini verdim arkamdan kimse bişey demesin diye öyle yüzsüzlük yapamam ben. ne bileyim böyle olacağını
Aynı benim yaptıgım hataları yapmışsın
Ben de senin gibi döndüm gittim ,altınları herşeyi verdim hatta ben bir de kredi çekip vermiştim
O süreci bilirim ,inanılmaz sancılı ve zor bir dönem ..aileler bu konuda ne diyor ?ailesi belki anlaşmaktan yana olur ..ne bileyim böyle olacağını. huzurumuz olsun gerisi hiç önemli değil dedim herşeye tamam dedim ailesi yıktı herşeyi üzerimize üstünede huzur vermediler evlenince daha beter olacaktık çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?