Nişan atıldı, eşyalar hakkında yardım edin...

Nasıl adam daha zararda oluyor anlamadım ben.Evet taksitlerin geri kalanını ödeyecek ama bütün eşyalar onda kalmayacak mi ? Yarın öbür gün evlenince o eşyaları kullanmayacak mi ? Bu durumda borcun bir kısmını kız ödediği için eşyaları ucuza getirmiş bile oluyor...Kızın elinde ne kaldı,koca bir hiç...Eski nişanlısının yeni eşiyle kullanacakları eşyaların bir kısmını ödemiş oldu,ne güzel bir kâr.

Konu sahibi arkadaşım başta herşeyi vererek hata yapmışsın...Ödedigin kısmı alıp gerisini gonderecektin...Şu aşamada para öderler mi,sanmam.
Allah yardımcın olsun,güzel insanlarla karsilastirsin inşallah.

Zor bir durum nişan atıldığına mı yansan o kadar emek boşa gitti ona mı yansan kız çeyizini siz aldıysanız gidin herşeyi geri alın kolileri duruyorsa tekrar paket yapın ilerde ne olacağı belli olmaz sen tekrar evlenebilirsin ne bileyim ailen kullanır onlar çok para giden şeyler esyayida bölün kendi hakkınızı alın

Merhaba..
Benim de düğüne 1 ay kala ayrılık kararı aldık. Evi tutup eşyaları almıştık. Nişanlım düğün hediyesi araba almıştı bana..
Ayrıldıktan sonra hiçbir şey istemedi.
Ev araba eşyalar takılar hepsi bende kaldı. Hatta evde ki kendi kıyafetlerini bile almadı. Herşeyi paylaşalım dedim onu da istemedi.
150 milyar borç ile çekip gitti.

Üzüldüm sizin adınıza.
Vardır Rabbimin bir bildiği, boşverin eşya derdine düşmeyin. Tepe tepe kullansın ailesi ile.

Konu sahibi istiyor ki kendi ödediği parayı nişanlısı ona geri versin, yani bir nevi nişanlısına satmak istiyor küçük payını madem o kullanacak. Adam sanki güle oynaya alıyor. Araba gibi bişey olsa anlarım kullanır satar vs ama kim ne yapsın vazgeçilmiş bi evlilik için alınan mobilyayı atsan atılmaz satsan yarı fiyatına.

Arabayı geri istemedi diye vermemek garip yalnız. Adam çok zengin olsa bile ben rahatsız olurdum.

Ya allasen adam o esyalari napacak? Tekrar biriyle evlenecek olsa, evlenecegi kadin kabul eder mi o eşyaları? Onceki nisanlisi secmis begenmis ama masraf yapti diye ben oturacagim oyle mi? Burdaki hicbir kadin da bunu kabul etmez, hic maval okumayın. Siz odemissiniz 3bin kusur, adam 12bin kusur. Eger cok adalet pesindeyseniz, sonuna kadar beraber odersiniz, sonra satip parayı da bölüşürsünüz. Ama buna da gelmezsiniz; çünkü cok daha zararli cikarsiniz. Eger adalet istiyorsaniz teklifiniz bu olmali.

O zaman bu durum içinize sinmiyorsa, konuşun eşyaları size versin kalan ödemeyide siz yapın. Elinede ödediği parayı verin. Zaten kendi ödediğiniz esyayı almişsiniz. Böylece sizin istediğiniz adalet saglanmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…