- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi umudumu_yitirdim
-
Bu iyiymiş bence örnek olmalı :)Internete koy ben zamaninda oyle yaptim. Gecen arkadasim döküntü somyasini somya diyorun bak somya mi kaldi :) letgodan 800 liraya satti. Yuzugu falan ne geri veriyorsunuz ben zamaninda 1 karat tek taşı satip icmeye gittim kizlarla cok da eglendik yani.
Bırakma tek kuruşunu ,ne alabilirsen al ,kimse enayi değil ,yok borcun bilmem ne kadarını Ödemiş de yok zararmış da ..yaşamayan anlamaz canım .sonuna kadar devam et .sadece durum ne olur diye sordum yoksa kendimi küçük düşürecek biri değilim. bir kere sordum zaten insansa gerekli cevabı verir. vermezse peşine düşüp kendimi rezil etmem yani öyle olsaydı hiçbişeyi kabul etmezdim yüklenmezdim dünyanın borcunu. gururluyum çok şükür. Allah görüyor herşeyi o yüzden içim rahat
Benim bi arkadaşım beyaz eşyaların hepsini almıştı erkek tarafında duruyodu nişan atıldı ama beyaz eşyaları vermediler umarım sizinkiler gelirtoplam 13 taksit oldu 6 taksitini beraber ödedik 1.250 ödüyorduk her ay. yarısını ben yarısını o verdi . eşyalar onda kalacak koyacak yer arıyormuş yani ben taksiti ödediğimle kaldım
Benim bi arkadaşım beyaz eşyaların hepsini almıştı erkek tarafında duruyodu nişan atıldı ama beyaz eşyaları vermediler umarım sizinkiler gelir
işte o karakter meselesi. zaten böyle günlerde belli oluyor kimin ne olduğu. ama kimsenin ahı kimsede kalmaz. benim yuvam bozulmuş yedirebiliyorsa kendine ona kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?