Nişan atıldı, eşyalar hakkında yardım edin...

evet çok doğru anlamışssın canım. o eşya sahibi olacak alsada kendine bişey almış oluyor ama bende katkı verdim diyorum. yarısını benim ödediğimle almış olacak çok basit
Siz ilk 6 taksidin yarisini odemissiniz. Geriye odemeyeceginiz 6 tam taksit var. Bunlari adam odeyecek, dolayısıyla esyalar onda kalacak. Bana sorarsaniz bunun hesabini bile yapmak ayip ama, siz inat ediyorsunuz diye anlatmaya çalışıyorum. Siz o eşyaların yarısını ödemediniz. Ilk 6 taksidin yarısını odediniz.

hayırdır niye bu kadar efkarlısınız???

Evlilikden donmussunuz sizin için illaki haklı sebepleri vardır evlenip bosanmakdansa böylesi daha iyi olmuştur umarım maddi manevi her iki taraf içinde kayıplar vardır ama keske koltukları o aldıysa mutfak eşyalarını da sizin olsaymış

Bu durumda başımın gözümün sadakasi olsun der gerisini karistirmazdim ben olsam fakat illa istiyorsanız eşyalar onda kaldığı için sizin odediginiz meblağı talep edin aracılar ile.
Manevi olarak çok yiprandiginizi, maddi olarak bari zararinizi karsilamalarini söyleyin.
Ve benim mesajlarıma bakarsan canım nişan atmanın senin ne kadar hayrına olduğunu anlamış olursun. Aile özellikle de erkeğin ailesi kötü niyetli oldu mu o işten hayır gelmiyor.

hayırdır niye bu kadar efkarlısınız???
Sizin iki tane koltuğa olan garip duskunlugunuze efkarlandim galiba insan kurtulduguna sevinir. Kimse bos yere nişan atmaz, evlendikten sonra olacağına şimdi gördüm de kurtuldum diye düşünmeniz lazımken, iki tane koltuğa odediginiz üç kuruşun pesindesiniz. Sorulara da mantıklı cevaplar veremiyorsunuz

ben sevincimi yaşıyorum zaten merak etmeyin. hiçbişeyede düşkünlük yapmıyorum kimseyi inandırmak zorunda değilim. sadece daha önce başına böyle bişey gelen İNSANLARDAN fikir almak istedim. derdim para eşya olsaydı çok daha fakrlı şeyler yapardım ki imkanımda vardı. ilgilenmeyebilirsiniz sorun değil

ben sevincimi yaşıyorum zaten merak etmeyin. hiçbişeyede düşkünlük yapmıyorum kimseyi inandırmak zorunda değilim. sadece daha önce başına böyle bişey gelen İNSANLARDAN fikir almak istedim. derdim para eşya olsaydı çok daha fakrlı şeyler yapardım ki imkanımda vardı. ilgilenmeyebilirsiniz sorun değil

Adam eşya sahibş olacak ta bu kızın 3750 tl si nolcak peki

Ohoo sen kurtulmuşsun anacım en iyisi de altını baştan vermişsin hepsini hesabını yapıp öyle verseydin keşke işte lanet olsun deyip adamın kafasına atası gelir insanın herhalde ondan böyle olmuş artık nasıl alınır o para bilemedim , allaha havele et helal etmiyorum de artık kendi bilir

Hic bir seyinizin onda kalmasini istemyecek durumda bir ayrilik asamasiysa yaptiginiz masrafi istemek normal. Evet adamin zarari daha cok olabilit ama esyayi alip oturacak kullanacak olanda o. Keske bu durum netlesmeden sizde olan ziynet esyalarini geri vermeseydiniz. Ayrica sizde tuttugunuz evin anahtari yokmu. Gidip mutfak esyalarinizi aldaydiniz bari. Biraz garip bir durum olmus bence eski nisanlinizla bir konuşmayı deneyin

sadece durum ne olur diye sordum yoksa kendimi küçük düşürecek biri değilim. bir kere sordum zaten insansa gerekli cevabı verir. vermezse peşine düşüp kendimi rezil etmem yani öyle olsaydı hiçbişeyi kabul etmezdim yüklenmezdim dünyanın borcunu. gururluyum çok şükür. Allah görüyor herşeyi o yüzden içim rahat

niye verdin ki takılarını attıysan attın üzüntü bedeli olsun bence bozar tatile giderdin valla esyaları neden o alıyomus ben onu anlamadım ona bırakıcama cagrırım 2 elci 1o binse 2 bine satar genede ona vermem oldu be sen 6 ay taksit öde esyalar ona gitsin ne uyanıkmıs o iyiki ayrılmıssın ama keske takıları vermeseydin

mobilyacılarla görüştün mü dedim. geri almıyolarmış ben halledicem dedi sadece okadar. vereceğim yada vermem gibi bişey söylemedi. ona kalsa verir ama o ailesi yokmu
ne biliyon ben olsam mobilyacılarla kendim görüsürüm belkide sana yalan söylüyo oraya satıcak tekrardan para alıcak farzet 20 bin tuttu mobilyalar ohhh cebe senin ödediinde bosa gidicek cünkü sana satmadım dicek uyanık

dedim ya Allaha havale ettim artık ben manevi yönden de maddi olarakda çok yıprandım bütün yaptığım emeklerim yorulduklarım boşa gitti ona üzülüyorum. zaten karakterliyle er ya da geç bir şekilde verir vermezsede Allah görüyor

Internete koy ben zamaninda oyle yaptim. Gecen arkadasim döküntü somyasini somya diyorun bak somya mi kaldi :) letgodan 800 liraya satti. Yuzugu falan ne geri veriyorsunuz ben zamaninda 1 karat tek taşı satip icmeye gittim kizlarla cok da eglendik yani.

Allaha falan havale etme git al parani alamiosan esyalarin yarısını al. Bu kadar naif olma lutfen. Karsidaki hanımefendiligi hak eden bi tip olsa zaten seni kaybetmezdi. Diş gösterme zamani gelmiş. Ailen istesin yüz göz olmak istemiyorsan ama sonradan pisman olursun o paragoze birakma. Ilerde tekrar nisanlanacakken bile on defa düşünürsün lutfen kendine acı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…