- Konu Sahibi umudumu_yitirdim
-
Siz ilk 6 taksidin yarisini odemissiniz. Geriye odemeyeceginiz 6 tam taksit var. Bunlari adam odeyecek, dolayısıyla esyalar onda kalacak. Bana sorarsaniz bunun hesabini bile yapmak ayip ama, siz inat ediyorsunuz diye anlatmaya çalışıyorum. Siz o eşyaların yarısını ödemediniz. Ilk 6 taksidin yarısını odediniz.evet çok doğru anlamışssın canım. o eşya sahibi olacak alsada kendine bişey almış oluyor ama bende katkı verdim diyorum. yarısını benim ödediğimle almış olacak çok basit
Hanimefendi sizin nasil bir matematiginiz var anlayamıyorum. Ilk 6 taksidi ortaklasa odemissiniz. Sizin cebinizden toplam 3750 tl çıkmış. Kalan 6 taksit daha var ve siz artik taksitlere yardim etmeyeceksiniz. Adamin cebinden 7500 tl artı birlikte ödediğiniz kısım 3750 tl çıkacak. Sizin zarariniz 3750, onun zarari 11250 tl. 3 katı yani. Kim zararda tartismayalim isterseniz. Tabii ki esyalar adamda kalacak
Evlilikden donmussunuz sizin için illaki haklı sebepleri vardır evlenip bosanmakdansa böylesi daha iyi olmuştur umarım maddi manevi her iki taraf içinde kayıplar vardır ama keske koltukları o aldıysa mutfak eşyalarını da sizin olsaymışMerhaba hanımlar önceki konularımdan bilenler bilir nişanı attım ailesinin yüzünden baskısından dolayı, herşeyi ortak yaptık. mobilyaları da ortak almıştık 6 taksit ödedim bende onla beraber ve onun üzerine senetler. evi yerleştirmiştik bir ay sonra boşaltacakmış evi. mobilyacılar geri almıyormuş ben halledicem dedi ama benim ödediğim kısımla ilgili hiç bişey söylemiyor vermeme gibi bi durum olabilir mi ne yapmayalımb. başına böyle şey gelen varmı. insanlık olsun huzur olsun diyip herşeyi üstlenince böyle oluyor demekki.
Sizin iki tane koltuğa olan garip duskunlugunuze efkarlandim galibahayırdır niye bu kadar efkarlısınız???
Sizin iki tane koltuğa olan garip duskunlugunuze efkarlandim galibainsan kurtulduguna sevinir. Kimse bos yere nişan atmaz, evlendikten sonra olacağına şimdi gördüm de kurtuldum diye düşünmeniz lazımken, iki tane koltuğa odediginiz üç kuruşun pesindesiniz. Sorulara da mantıklı cevaplar veremiyorsunuz
Sizin iki tane koltuğa olan garip duskunlugunuze efkarlandim galibainsan kurtulduguna sevinir. Kimse bos yere nişan atmaz, evlendikten sonra olacağına şimdi gördüm de kurtuldum diye düşünmeniz lazımken, iki tane koltuğa odediginiz üç kuruşun pesindesiniz. Sorulara da mantıklı cevaplar veremiyorsunuz
Adam eşya sahibş olacak ta bu kızın 3750 tl si nolcak pekiHanimefendi sizin nasil bir matematiginiz var anlayamıyorum. Ilk 6 taksidi ortaklasa odemissiniz. Sizin cebinizden toplam 3750 tl çıkmış. Kalan 6 taksit daha var ve siz artik taksitlere yardim etmeyeceksiniz. Adamin cebinden 7500 tl artı birlikte ödediğiniz kısım 3750 tl çıkacak. Sizin zarariniz 3750, onun zarari 11250 tl. 3 katı yani. Kim zararda tartismayalim isterseniz. Tabii ki esyalar adamda kalacak
Ohoo sen kurtulmuşsun anacım en iyisi de altını baştan vermişsin hepsini hesabını yapıp öyle verseydin keşke işte lanet olsun deyip adamın kafasına atası gelir insanın herhalde ondan böyle olmuş artık nasıl alınır o para bilemedim , allaha havele et helal etmiyorum de artık kendi bilirben hiç art niyetli düşünmedim ya öyle olursa böyle olursa ilerde diye. kız başıma yeterince sorumluluk üstlendim fedakarlık yaptım ama yaranamadım. insanlık bende kalsın dedim arkamdan söylenmesinler çirkeflik yapılmasın diye bir çöp dahi bırakmadım. ailesi huzur vermedi cocuk gibi zaten onlar ne derse onu yapıyor hiç yaptıklarım için kimseden aferin almadım en çok ona yanıyorum. niye ayrı ev tuttum diye bu hale geldik. son gün çirkeflik yapıp evimize gelmiş ablaları anneme babama bağırıp çağırmışlar niye bize uymadı gelip alt katımıza oturmadı çünkü herşeyimize karışacaklardı bigün huzur vermediler.
ailesi düğün bayram ediyor merak etme ne var ne yok kendilerine geri geldi ya. anne baba ortada yok zaten bi gelip ne oluyo bile demediler. herşeyi bilen ablaları geldi
niye verdin ki takılarını attıysan attın üzüntü bedeli olsun bence bozar tatile giderdin valla esyaları neden o alıyomus ben onu anlamadım ona bırakıcama cagrırım 2 elci 1o binse 2 bine satar genede ona vermem oldu be sen 6 ay taksit öde esyalar ona gitsin ne uyanıkmıs o iyiki ayrılmıssın ama keske takıları vermeseydindaha taksitleri bitmedi ama ayrıca mobilyaları kendine alıyor onlarda kalacak herşey. ona bakarsanız bende 4 bin TL'lik mutfak eşyası aldım senet benim üzerime diye ben ödeme yapacağım o nasıl oluyor peki. en ufak bir çöp bile bırakmadım altın yüzük ne varsa hepsini geri verdim. eşyalar onun olacak ben para ödemiş oluyorum !! keyif için de atmadım ayrıca
ne biliyon ben olsam mobilyacılarla kendim görüsürüm belkide sana yalan söylüyo oraya satıcak tekrardan para alıcak farzet 20 bin tuttu mobilyalar ohhh cebe senin ödediinde bosa gidicek cünkü sana satmadım dicek uyanıkmobilyacılarla görüştün mü dedim. geri almıyolarmış ben halledicem dedi sadece okadar. vereceğim yada vermem gibi bişey söylemedi. ona kalsa verir ama o ailesi yokmu
ne biliyon ben olsam mobilyacılarla kendim görüsürüm belkide sana yalan söylüyo oraya satıcak tekrardan para alıcak farzet 20 bin tuttu mobilyalar ohhh cebe senin ödediinde bosa gidicek cünkü sana satmadım dicek uyanık
dedim ya Allaha havale ettim artık ben manevi yönden de maddi olarakda çok yıprandım bütün yaptığım emeklerim yorulduklarım boşa gitti ona üzülüyorum. zaten karakterliyle er ya da geç bir şekilde verir vermezsede Allah görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?