şimdi sen bu nişanı annen bu çocuk kaba saba biri dediğinde aaa evet topuklu giydiğimde de elimden tutmamıştı diyerek mi atıyorsun benneyaptımki
şaşırdım doğrusu ve ben ortada nişan atmayı gerektirecek
aman aman bir problem göremedim
nişanlanmışsın kabalığını bu güne kadar farketmedin mi
ayrıca severek isteyerek mi nişanlandın
kendi adıma konuşayım bir insanla nişanlanmaya karar verdiysem
bu onu artık tanıdığımı ve bana uygn olduğunu gösterir sonradan yok kaba yok saba diye düüşünmem
ama severek nişanlanmadım diyorsan ona birşey diyemem
yol yakınken duygularının netleştirip kararını vermelisin:1closedeyes:
her erkek kaba degildir tabii ki. hele ki nisanliyken asla...
gozunun icine bakmasi lazim simdi senin...
ozellikle de ailenin yanindayken hareketlerine kat kat dikkat etmesi gerek cunku henuz nisanlisiniz...
ama anlattiginiza gore nisanlinizda bu saydiklarimizdan eser yok.
ayrica esiniz olacak insana anneniz, kardesiniz bile isinamadiysa ve o kisiyi onaylamiyorsa inan ki bir bildikleri vardir.
insan asikken goremez ama annen gayet medeni bir sekilde gelmis seninle konusmus, hatta ayril diye dayatmamis karar yine senin demis...ne guzel...takdir ettim dogrusu...
buyuklerinin sozune guven derim canim...
Bence topuklu ayakkabı ile elin den tutmadı diye nişan atılmaz ki burdaki çoğu bayanın başına gelmiştir sevgilisi ile yada eşi ile kavga edince yol ortasında,yada kafede masada bırakılmıştır,yada sevgilisi önden gider vs vs sana belki giyme dedi nişanlın sen ısrarla giydin,konunun sonunu basına bilmeden bu kadarcık şeyle nişanlını terket diyemem,ki sende çok seviyor olmasan uzaktan uzaga ilişkini bu kadar sürdürmezdin annende baştan beri mi razı değildi,razı olmasa vermezdi zaten,bu bayramda annen olumsuz gördü,kurban bayramında olumlu görür belki,ilişkiyi yaşayan sensin...Elle tutulur sebepler varsa bilemem bayanssulusmile
Topuklu ayakkabı meselesinden nişan atılır. Neden atılır? Çünkü sen orada ona güvenmişsin, ona ihtiyaç duymuşsun ama o en basit bir olayda bile seni yanlız bırakmış. ben sırf bu sebepten bile düşünürdüm ayrılığı. Çünkü basit dediğimiz olaylar yarın öbür gün kendini çok daha büyük bir şekilde gösterebilir. Senin ona karşı inancın kırılmış. Güvenin sarsılmış. Bence ölç tart biç. Tekrar iyice düşün ve karar ver. Ama ayrılmanın daha doğru olcağı kanısındayım ben. Allah kolaylık versin. Hayırlısı olsun
topuklu ayakkabı meselesi bana çok saçma geldi.Yürüyemiyceksen giymeyeceksin.Giyiyorsanda kimseden yardım beklemeyeceksin.
Topuklu ayakkabı meselesinden nişan atılır. Neden atılır? Çünkü sen orada ona güvenmişsin, ona ihtiyaç duymuşsun ama o en basit bir olayda bile seni yanlız bırakmış. ben sırf bu sebepten bile düşünürdüm ayrılığı. Çünkü basit dediğimiz olaylar yarın öbür gün kendini çok daha büyük bir şekilde gösterebilir. Senin ona karşı inancın kırılmış. Güvenin sarsılmış. Bence ölç tart biç. Tekrar iyice düşün ve karar ver. Ama ayrılmanın daha doğru olcağı kanısındayım ben. Allah kolaylık versin. Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?