Bence topuklu ayakkabı ile elin den tutmadı diye nişan atılmaz ki burdaki çoğu bayanın başına gelmiştir sevgilisi ile yada eşi ile kavga edince yol ortasında,yada kafede masada bırakılmıştır,yada sevgilisi önden gider vs vs sana belki giyme dedi nişanlın sen ısrarla giydin,konunun sonunu basına bilmeden bu kadarcık şeyle nişanlını terket diyemem,ki sende çok seviyor olmasan uzaktan uzaga ilişkini bu kadar sürdürmezdin annende baştan beri mi razı değildi,razı olmasa vermezdi zaten,bu bayramda annen olumsuz gördü,kurban bayramında olumlu görür belki,ilişkiyi yaşayan sensin...Elle tutulur sebepler varsa bilemem bayanssulusmile
arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum ve hemen ardından da girmediğim ve cevap yazamadığım için çok özür diliyorum,yakın arkadaşımın düğünündeydim şehir dışındaydım malesef nete hiç giremedim bütün gün.yazdıklarınızın hepsi benim için çok önemli annem gibi sonuçta sizler de dışardan gözlersiniz benim için.
şöyle söyleyim bu sadece topuklu ayakkabı meselesi, değil o sadece bir örnekti,annem benimle konuşurken o konuyu söylemedi bile zaten o tamamen benim farketmem ve bozulmamdı.mesela başka bir örnek ben o geldiği zaman değişik güzel yemekler yapmaya çalışıyorum,en azından bu zamana kadar öyle yaptım oysa sadece yiyip kalkıyo onun için o yemeği kim yapmış, niye yapmış önemi bile yok,bu sefer hiç bişey yapmak istemedi canım.annem de diyoki burda bütün gün oturuyo bi kere mutfağa gelip napıyosunuz demiyo bile yani annem de kalkıp bulaşıkları yıkasın sofrayı toplasın diye beklemiyo sadece biraz daha ilgili samimi olsun,ben kaç yaşındayım gidip ayağına servis yapıyorum ya da oturuyo sen yapıyosun diyo,çayı bitince kalkıp koymak yok,bekliyo diyo.yada anne baba çay dökeyim demek yok anca servis bekliyo diyo.
anlatbiliyomuyum kızlar.bi de ben şöyle bişeye dikkat ettim bu sefer benim nişanlım 99 kilo biraz kilolu ama ben onun dış görünüşüne hiç bi zaman takılmadım.öyle olsa baştan başlamazdım zaten.annem takılıyo mesela bu kdar kilo almayın dikkat edin falan diye,ben zaten hep söylüyorum,annem de şimdiden böyleseyse valla evlenince dahda alırsın napıcaksın bak dikkat et falan dedi,ama tabiki şaka vari yumuşak bi sesle,bişeyler götürüyorum löp löp yiyio,gelen misafirle tatlı yedi yaaa,bakıyorum öyle insan en azından tutar biraz utanır yani yaa bilmiyorum kızlar böyle bişey de farkettim ben bu sefer.
nişanlım kırşehirli
ben onun için bütün ailemi karşıma aldım onun kötü biri olmadığını göstermeye çalıştım,kötü biri mi derseniz değil.ama herkes bişeyler görmüş ki yakıştıramadı beni ona,ben hep onu savundum herşey dış görünüş değil dedim.çok güvenmiştim . bana karşı ilk zamanlar çok daha ilgiliydi.yada ben öyle hissediyordum bilmiyorum.zamanl bişeyler farkettiysem de artık nişanlıyız diye görmezden geldim üzerini kapattım,belkide okadar güvendim ki görmek istemedim...çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum,bitse sanki evlenip boşanmış gibi hissedicem kendimi.
topuklu ayakkabı meselesi bana çok saçma geldi.Yürüyemiyceksen giymeyeceksin.Giyiyorsanda kimseden yardım beklemeyeceksin.
arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum ve hemen ardından da girmediğim ve cevap yazamadığım için çok özür diliyorum,yakın arkadaşımın düğünündeydim şehir dışındaydım malesef nete hiç giremedim bütün gün.yazdıklarınızın hepsi benim için çok önemli annem gibi sonuçta sizler de dışardan gözlersiniz benim için.
şöyle söyleyim bu sadece topuklu ayakkabı meselesi, değil o sadece bir örnekti,annem benimle konuşurken o konuyu söylemedi bile zaten o tamamen benim farketmem ve bozulmamdı.mesela başka bir örnek ben o geldiği zaman değişik güzel yemekler yapmaya çalışıyorum,en azından bu zamana kadar öyle yaptım oysa sadece yiyip kalkıyo onun için o yemeği kim yapmış, niye yapmış önemi bile yok,bu sefer hiç bişey yapmak istemedi canım.annem de diyoki burda bütün gün oturuyo bi kere mutfağa gelip napıyosunuz demiyo bile yani annem de kalkıp bulaşıkları yıkasın sofrayı toplasın diye beklemiyo sadece biraz daha ilgili samimi olsun,ben kaç yaşındayım gidip ayağına servis yapıyorum ya da oturuyo sen yapıyosun diyo,çayı bitince kalkıp koymak yok,bekliyo diyo.yada anne baba çay dökeyim demek yok anca servis bekliyo diyo.
anlatbiliyomuyum kızlar.bi de ben şöyle bişeye dikkat ettim bu sefer benim nişanlım 99 kilo biraz kilolu ama ben onun dış görünüşüne hiç bi zaman takılmadım.öyle olsa baştan başlamazdım zaten.annem takılıyo mesela bu kdar kilo almayın dikkat edin falan diye,ben zaten hep söylüyorum,annem de şimdiden böyleseyse valla evlenince dahda alırsın napıcaksın bak dikkat et falan dedi,ama tabiki şaka vari yumuşak bi sesle,bişeyler götürüyorum löp löp yiyio,gelen misafirle tatlı yedi yaaa,bakıyorum öyle insan en azından tutar biraz utanır yani yaa bilmiyorum kızlar böyle bişey de farkettim ben bu sefer.
en son konuşmamızda daha doğrusu tartışmamızda bana evde oturmaktan başka ne işe yarıyosun dedi,ben şuan iş arıyorum kpss sınavına girdim sonuçlanması zaman alıcak,sen şimdiye spk lisansını alabilirdin falan dedi,yni sürekli eleştiriyo beni bugün 4. gün oluyo aramadı,ben zaten aramam bu lafın arkasına,daha öncede bu tarz şeyler duydum, söz vermişti birdaha böyle yapmıycağına .ne biliyim hep uzaklıktan falan dedim yanyaneyken böyle çok kavga etmiyoruz çünkü,ama belkide dediğiniz gibi bir ömür birlikte olunca uzağı yakını kalmıycak.
az önce bitirdiğimi söyledim ama inanmak istemedi...hakaretlerine yenilerini ekledi...çok yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?