Nişan atmam doğru mu olur

Aileler ile konuşup çözecek miymiş? 2 kere yüzük atarken ailesi mi yaptırmış??? Doğru karar mı demişsiniz ya, yaşınız kaç bilemiyorum ama muhtemel hayatınız boyunca vermiş olduğunuz en doğru karar...

Neyle gelirse gelsin manipüle olma ve ikna olma konu sahibi. Çok pişman olursun yeniden başlarsan.
Doğru yoldasın
Tüm ilişkinin yükü var üzerimde, yukarıda da bahsettiğim gibi çocukluktan gelen bir terk edilme yalnız kalma problemim var, ondan dolayı yogun bi yük edindim. Umarım toparlayabilirim

Yaşım 27, teşekkür ederim desteğiniz için

Tüm ilişkinin yükü var üzerimde, yukarıda da bahsettiğim gibi çocukluktan gelen bir terk edilme yalnız kalma problemim var, ondan dolayı yogun bi yük edindim. Umarım toparlayabilirim
Toparlarsınız, sonsuza kadar süren hiçbir duygu yok. Size sevgiden huzurdan başka yük vermeyecek bir ilişkiniz olacak. O zaman iyi ki diyeceksiniz

O konuşurum çözülır laflarını hepimiz duymuşuzdur emin ol

Çok doğru bir karar verdiniz. Kendinize olan saygınız artacak iyi ki diyeceksiniz.. babası ile konuşsa ne olacak babasını değiştirebilecek mi? 2-3 olay dik dursa 4. De pes edecek onlara hak verecek sizi suçlayacak. Milyon tane erkek var Allah denginize ve iyilere denk getirsin

Sizden daha fazla ayrilmasi dogru olan cok az insan vardir o kadar diyeyim. Asla duzelmeyecek, nisanliyken ANNENIZIN YANINDA bagiran kayinpeder evlenince uzerinize yurur, el bile kaldirir. Anneniz ne yapti? Ben de kiz annesiyim kayinpeder olacak kisi benim yanimda kizima sesini yukseltecek ha... Tepkimi hayal dahi edemiyorum.

Muhtemelen butun aile kapiniza dizilecek affedin diye ama sizi istedikleri icin degil, elalemin agzina laf vermemek ve masraf yaptiklari icin. Umarim aileniz arkanizdadir ve umarim sapasaglam durup kanip evlenmezsiniz.

BDV'de acilan konularin baslangicinin boyle olduguna ve evlenince duzelir sandim, ben gorememisim dedikleri olaylarin bu sekilde basladigina o kadar eminim ki... Asla ve asla duzelmeyecegini sakin unutmayin.

Hâlâ doğru karar mı demeniz beni korkutuyor,adam sizi ikna edecek çünkü siz verdiğiniz kararın doğruluğundan emin değilsiniz.Gerçekleri,evlilğinizin kb iki dudağı arasında süreceğini idrak edemediniz daha.Ne diyelim uyarı bizden yaşamak sizden.Bu hayat sizin biz evde kahve içerken siz kb tarafından evden kovulurken koca denen adam köşede sessizce beklerken hiç birimizin haberi bile olmayacak.....

Siz ne yaptınız benzerini yasadıgınız kisi ile
6 aylık evlilik sonrası bu sorunları artarak çoğalan ve asla düzelmeyen eş yüzünden sinir krizleri, ağlama krizleri, yüksek tansiyon, egzama hastalıkları, baba evine dönüş ve boşanmak için gün sayma benim durumum maalesef ki

Biraz canın yanar ağlarsın 3 gün ama 4.gün oh beeeee dersin
Henüz geç değilken kararını ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…