Nişan atmayı düşünüyorum

7 yıl birlikte olmana değer bir şey söyle bari de içim rahatlasın. canım benim baştan sonra saçma sapan birini anlattın farkında mısın. birde diş hekimisin işin gücün herşeyin var. ayrılırsan arkasına bile dönüp bakmaz böyle tipler merak etme korkma ayrıl bir an önce

Kira ödemeden çok daha büyük sorunun var, umarsamıyprum karakteri böyle dediğin adam her gün dozu arttırıcak kaç kurtul.

Bitirin sonunuz 3. Sayfa olmasn kendinize acıyın

Tüylerim urperdi okurken
Adam olabildigi tek özellik pipisinin olmasi sanirim
Geri kalan tüm ozellikler çöp
Seni bu ayida tutan nedir? 7 yil falan deme evlendikten sonraki ilk 1 senen bile sana 10 yillik esaret gibi gelecek
Ne guzel meslegin var ailen arkanda kendini hapse atiyorsun resmen
Muhtemelen seni iyi para kazanan biri oldugun icin henuz fazla hirpalamadi
Evlenince maasini bile isteyecek
Azcik aklin varsa yarini bile beklemezsin bugun bitirirsin bu isi

Yani böyle şeyler okuyunca insan cidden düşüncelere boğuluyor. Gözümüz gibi bakmaya çalıştığımız bir kızımız var yarın bir gün kendi ayakları üzerinde duracak konuma getirebilsek bile demekki yetmeyecek. Onun beyninin insafına kaldı herşey yani. Affedersiniz ama gidip böyle bir hanzo bulup ama seviyorum, şu kadar yılım, emeğim, göremedim uzak mesafe ilişkisiydi vik viki ederse elimiz kolumuz bağlı kalacak.

Biz yürümeye yeni başladığı zaman düşünce bir yeri mi acır diye kuyruk gibi peşinde dolanırken demekki yarın bir gün yine onun beyninin insafına kalacak ki el oğlu bileğini sıkma cesareti gösterecek. Yetmeyecek masa vs tekmeleyecek neden? Öfke problemi var beyimizin. Eee bide evlenince aynı hanzo benim binbir emek yetiştirdiğim kızın parasını yeme hesabı yapacak ne güzel valla ya. Size tam olarak nerde dank etmesi gerekiyor peki

Çok haklısınız ne diyebilirim yapılması gereken zaten belli cesaret edemedim şimdiye kadar ama artık benim de sabrım bitti

Ona sorsan adam olabildiği özellikler say say bitmez hep başarılı hep kendi ayakları üstünde durmuş kimseden 1 lira almamış hep çalışmış kendi bir yerlere gelmiş benim gibi babasının yardımlarıyla bir yere gelmemiş babası olmasa da o para kazanırmış ama babam olmasa ben okuyup klinik açamazmışım

Çok haklısınız ne diyebilirim yapılması gereken zaten belli cesaret edemedim şimdiye kadar ama artık benim de sabrım bitti
Neden cesaret edemeyeceksiniz ki? Şimdiden şiddet geliyorum demiş, para hesabı var, koşullu laflar var fazla istersen bişeyleri seninle evlenmezdim diye. Ha siz tepki verip nişan atacak olunca da salya sümük düzeldim ayakları da yapabilir yeme bunları. Lütfen belli meslek sahibi olmuş insansınız ne olur az uyanık olun kendinize saygınız olsun. Evlenmek için evlenilmez.

Baban ile de olsa açmışsın ne var bunda? İşte bunlar manipülasyon hep seni aşağı çekmek için. Neden kendini bişey sanma sakın eğitimli olsan bile sen bir hiçsin hissi verip kendi egoları tatmin olacak. Benim babamın parası var diyelim ben neden bir diş kliniği açamıyorum çünkü o eğitimi almadım ki.

Böyle bir insanla neden 7 yıl? Evlilik yada sevgililik bu değil. Siz kimsenin deneme tahtası değilsiniz. Yol yakınken dönün bu işten. Adam tabi peşinizi bırakırsa.

Çünkü bu devirde herşeye eyvallah diyen kadın artık zor bulunuyor.

Evlenmeyin. Diş hekimisin kliniğin var. Ne güzel işte babanız da hep destekçi olmuş olacak tabi. Benim aklıma takılan ayrılırsanız ayrıldınız diye bişey yapmaya kalkar mı acaba ? Her gün duyuyoruz haberlerde. Bunun da önlemini alın.

Allah peygamber aşkına ayrılın. Diş hekimi kadınsınız, okumamış insanla ne işiniz var allasen? Anlattıklarınızı zaten saymıyorum onlar fecaat. Azıcık kendi değerinizi bilin kurban olayım yav

Benim aklıma takılan ayrılırsanız ayrıldınız diye bişey yapmaya kalkar mı acaba ? Her gün duyuyoruz haberlerde. Bunun da önlemini alın.
Bunu o kadar çok kişi söylüyor ki gerçekten bu kadar potansiyel biriydi ve ben nasıl fark edemedim anlamıyorum

Olumlu tek özelliği olmayan biriyle bunca zaman ne işiniz var ya. Kendinize verdiğiniz değeri azaltmayın sonlandırın hemen bu tip biri ile evlenilir mi? Evladınız olsa evlen dermiydiniz? Bile bile lades sizin ki.. neymiş karakteriymiş.. bu karakterle kimseyle evlenemeyeceğini öğrensin bu tiplere prim vermeyin artık. Evlilik inanın ne sevgililiğe benziyor ne nişanlılığa. 2-3 yılda boğazlayacak duruma gelir o.

sırf bu yazdıklarınızdan sebep ki, kızım olsaydı 'okumasın da koca parası yesin, çocuklarını kendi büyütsün' diye düşünesim geliyor bazen.
İnsan, emek verdiği herşeyden imtihan oluyor sanki.. 'Çalışan kadın daha çok eziliyor' diye düşünüyorum ama düşünmek istemiyorum asla!.. Zira bende çalışıyorum.
Ama biliyor musunuz, bir anneyim.

Bir dizi sahnesi izledim. Çukurova da geçiyor.
Kız, bir aşiret beyi gibi, belinde si..h olan birisine aşık oluyor. Annesi yalvarıyor. Sen bizim gözbebeğimizsin. Şöyle emek verdik, böyle okuttuk. Doktor oldun. Statü sahibisin.
Su gibi kız, 'ama ben onun kalbini seviyorum anneee.. ' diyerekten elinde bir valizle çıkıp gidiyor. Nitekim, zaten adam başka davaların adamı, kızın gözünden yaş eksik olmuyor o günden sonra.
Şimdi bu sahneyi, anne olarak izlediğimde gözlerimden yaşlar süzüldü. Kendime hakim olamadım. Düşündükçe elim ayağım titriyor.
Konu sahibine de örnek olur mu bilmem ama siz böyle güzel güzel yazınca aklıma geldi o sahne..

Herkesin yolu merhametli, iyi insanlara düşsün dilerim ..

C cindirella0

Son düzenleme:
Benim kaynım böyle birisi. Alkol problemi var. Kimseye huzur vermiyor. Eşi onu sevdiği için hep alttan aldı, hadi bağımlılık için mücadele edelim, psikologa gidelim vs diye diye mahvoldu tükendi. Öfke kontrolünü bahsetmiyorum bile. Gecenin bir vakti kavgalar, dövüşler, cam kırmalar çok oldu. Hep çabaladı, çalıştı parayı verdi durdu ama akıllanmadı. Kız boşandı kurtuldu. Ama ortada bir çocukları var. Durmadan görüşmek zorunda. Şimdi boşandı siye kayınvalidemlere çektiriyor. Öfke kontrolü, para muhabbetleri, alkol.. bak ben yakınen yaşıyorum ve gençliğini öldürme. Her şey sevgi değil. Kendin gibi davranamıyorsun, hep diken üstündesin. Yazık etme kendine. Sana tavsiyemdir, at kurtul. Evlilik kolay değil daha da zorlaştırma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…