- 30 Nisan 2016
- 4.189
- 10.389
- 208
- Konu Sahibi cindirella0
-
Adam olsaydı da 7 senede o sana klinik açsaydı madem. Babanla arana neden giriyor ki? Baban sana yardım etmeyecek de kim yardım edecek?Ona sorsan adam olabildiği özellikler say say bitmez hep başarılı hep kendi ayakları üstünde durmuş kimseden 1 lira almamış hep çalışmış kendi bir yerlere gelmiş benim gibi babasının yardımlarıyla bir yere gelmemiş babası olmasa da o para kazanırmış ama babam olmasa ben okuyup klinik açamazmışım
2-3 yıl çok iyimser bir zaman. Evlendikten 3 bilemedin 4 ay sonra öyle şeyler yaparz çünkü potansiyel var.Olumlu tek özelliği olmayan biriyle bunca zaman ne işiniz var ya. Kendinize verdiğiniz değeri azaltmayın sonlandırın hemen bu tip biri ile evlenilir mi? Evladınız olsa evlen dermiydiniz? Bile bile lades sizin ki.. neymiş karakteriymiş.. bu karakterle kimseyle evlenemeyeceğini öğrensin bu tiplere prim vermeyin artık. Evlilik inanın ne sevgililiğe benziyor ne nişanlılığa. 2-3 yılda boğazlayacak duruma gelir o.
Ailemle arama çok giriyor zaten. Benim 1 tane erkek kardeşim var üniversiteye gidecek ileride eminim benim kardeşimin yanına gitmem bile problem olacak ben korkumdan kardeşimle bir tatil planı bile yapamıyorum.Adam olsaydı da 7 senede o sana klinik açsaydı madem. Babanla arana neden giriyor ki? Baban sana yardım etmeyecek de kim yardım edecek?
Eminim kendisi, babası olmadan dükkan falan işletemezdi, sallıyor.
Bunun sonu ölümle biter bundan hemen vazgeç nasıl böyle bir pislikle 7 yılımı geçirdiniz anlam veremiyorum ailesi de kendi gibi manyakKızlar merhaba. Benim 7 yıllık bir ilişkim var son 5 aydır nişanlıyız 3 ay sonra da düğünümüz var ama bu düğün olmalı mı emin değilim kafam çok karışık. Nişanlım çok sinirli biri öfke problemleri var her şeyi yanlış anlıyor onun görüşüne karşı bir şey söylediğim an sanki ona küfür etmişim gibi tepki veriyor sinirlenip masaya tekme atmışlığı bileğimi sıkmışlığı var. Yani kendisiyle hiç anlaşamıyorum sürekli ağzımdan çıkanı kontrol etmem gerekiyor her olayda beni suçluyor her zaman suçluyum bileğimi sıkmışsa bile ben haketmişimdir ben onu sıkacak hale getirmişimdir hastayımdır psikolojim bozuktur yani artık bunları umursamıyorum üstüme alınmıyorum karakteri böyle diyip geçiyorum ama mutlaka bir noktada sabrım bitecek. Ailem ve nişanlım bir araya geldiğinde kendimi çok kötü hissediyorum yine acaba ne patavatsızlık yapacak söylenmemesi gereken neyi söyleyecek neyi yanlış anlayacak diye diken üstündeyim sürekli. Bunların yanında bir de son 1 aydır başka konular da beni rahatsız etmeye başladı. Arkadaşlar ben diş hekimiyim kendi polikliniğim var aylık kendimce iyi bir gelirim var arabam var kendi kendime yetebilecek biriyim yani çok şükür nişanlım da öyle geliri kötü değil o okumadı ama onun da işlettiği geliri iyi olan bir dükkanı var. Nişanlım son zamanlarda bana sık sık kirayı ortak öderiz, faturaları ortak öderiz vb. şeyler söylemeye başladı hatta bir kere annesi bile şaka yoluyla bana kiranın yarısını verirsin artık tarzında bir şey söyledi ve hiç hoşlanmadım. Evlilik zaten her şeyin ortak olması değil midir zaten kirayı da faturaları da diğer giderlerimizi de biz beraber ortak karşılayacağız ama bunun bu şekilde söylenmesi doğru mu bana çok itici geldi. Bilmiyorum kızlar bunların yanında tabii ki nişanlımın alkol problemleri de var alkol içmeyi çok havalı bir şey sanıyor başına buyruk kısıtlayıcı kıskanç yani daha benim normalleştirdiğim çok fazla olmaması gereken şey var inanın. Mesela bu süreçte bana işte sallıyorum x parasında bir gelinlik istesen seninle işim olmazdı tarzı bir şey söyledi ve zoruma gitti ben öyle büyük maddi talepleri olan biri değilim hatta her şeyin en uygunu olsun ona da ailesine de fazla yük olmasın diye çabalayan biriyim zaten o paralarda bir gelinlik istemem ama seninle işim olmazdı diyecek kadar değer görmemesi beni gerçekten üzdü. Kızlar bu olaylar anlat anlat bitmez nişan atmayı düşünüyorum ama uzun zaman geçirdik alamıyorum bu riski ne yapmalıyım ben mi abartıyorum acaba
Şaşırmadım. Sen koca 7 senede bunları nasıl göremedin ona şaşırdım. Neyse, bu tiple evlenirsen hayatın kayar. O yüzden nişanı at geç. Diğer yorumlara aynen katılıyorum, o yüzden benzer şeyler yazmak istemiyorum.Ailemle arama çok giriyor zaten. Benim 1 tane erkek kardeşim var üniversiteye gidecek ileride eminim benim kardeşimin yanına gitmem bile problem olacak ben korkumdan kardeşimle bir tatil planı bile yapamıyorum.
Tam olarak elle tutulur ne yanı var peki de evleniyorsunuz?Kızlar merhaba. Benim 7 yıllık bir ilişkim var son 5 aydır nişanlıyız 3 ay sonra da düğünümüz var ama bu düğün olmalı mı emin değilim kafam çok karışık. Nişanlım çok sinirli biri öfke problemleri var her şeyi yanlış anlıyor onun görüşüne karşı bir şey söylediğim an sanki ona küfür etmişim gibi tepki veriyor sinirlenip masaya tekme atmışlığı bileğimi sıkmışlığı var. Yani kendisiyle hiç anlaşamıyorum sürekli ağzımdan çıkanı kontrol etmem gerekiyor her olayda beni suçluyor her zaman suçluyum bileğimi sıkmışsa bile ben haketmişimdir ben onu sıkacak hale getirmişimdir hastayımdır psikolojim bozuktur yani artık bunları umursamıyorum üstüme alınmıyorum karakteri böyle diyip geçiyorum ama mutlaka bir noktada sabrım bitecek. Ailem ve nişanlım bir araya geldiğinde kendimi çok kötü hissediyorum yine acaba ne patavatsızlık yapacak söylenmemesi gereken neyi söyleyecek neyi yanlış anlayacak diye diken üstündeyim sürekli. Bunların yanında bir de son 1 aydır başka konular da beni rahatsız etmeye başladı. Arkadaşlar ben diş hekimiyim kendi polikliniğim var aylık kendimce iyi bir gelirim var arabam var kendi kendime yetebilecek biriyim yani çok şükür nişanlım da öyle geliri kötü değil o okumadı ama onun da işlettiği geliri iyi olan bir dükkanı var. Nişanlım son zamanlarda bana sık sık kirayı ortak öderiz, faturaları ortak öderiz vb. şeyler söylemeye başladı hatta bir kere annesi bile şaka yoluyla bana kiranın yarısını verirsin artık tarzında bir şey söyledi ve hiç hoşlanmadım. Evlilik zaten her şeyin ortak olması değil midir zaten kirayı da faturaları da diğer giderlerimizi de biz beraber ortak karşılayacağız ama bunun bu şekilde söylenmesi doğru mu bana çok itici geldi. Bilmiyorum kızlar bunların yanında tabii ki nişanlımın alkol problemleri de var alkol içmeyi çok havalı bir şey sanıyor başına buyruk kısıtlayıcı kıskanç yani daha benim normalleştirdiğim çok fazla olmaması gereken şey var inanın. Mesela bu süreçte bana işte sallıyorum x parasında bir gelinlik istesen seninle işim olmazdı tarzı bir şey söyledi ve zoruma gitti ben öyle büyük maddi talepleri olan biri değilim hatta her şeyin en uygunu olsun ona da ailesine de fazla yük olmasın diye çabalayan biriyim zaten o paralarda bir gelinlik istemem ama seninle işim olmazdı diyecek kadar değer görmemesi beni gerçekten üzdü. Kızlar bu olaylar anlat anlat bitmez nişan atmayı düşünüyorum ama uzun zaman geçirdik alamıyorum bu riski ne yapmalıyım ben mi abartıyorum acaba
Yani bu kadar şeyin farkındasın ve acaba mı diyorsun?7 yıl geçirip heba etmişin zaten,geleceğinide heba etme.Evlenmeden sana bu kadar kaba ve şartlayıcı davranan birine nasıl hayatını teslim edeceksin? Herşeye eyv ederek evlilik sürmez.Ve şimdiden evlilik değilde bir ortaklık peşinde.Ekonomik özgürlüğünüzde var? Ne bu saplantınız bu adama? Okurken bile tiksindim adamdan.Gerçi benim gözümde bu anlattığınız kişi kesinlikle adam değil.Kızlar merhaba. Benim 7 yıllık bir ilişkim var son 5 aydır nişanlıyız 3 ay sonra da düğünümüz var ama bu düğün olmalı mı emin değilim kafam çok karışık. Nişanlım çok sinirli biri öfke problemleri var her şeyi yanlış anlıyor onun görüşüne karşı bir şey söylediğim an sanki ona küfür etmişim gibi tepki veriyor sinirlenip masaya tekme atmışlığı bileğimi sıkmışlığı var. Yani kendisiyle hiç anlaşamıyorum sürekli ağzımdan çıkanı kontrol etmem gerekiyor her olayda beni suçluyor her zaman suçluyum bileğimi sıkmışsa bile ben haketmişimdir ben onu sıkacak hale getirmişimdir hastayımdır psikolojim bozuktur yani artık bunları umursamıyorum üstüme alınmıyorum karakteri böyle diyip geçiyorum ama mutlaka bir noktada sabrım bitecek. Ailem ve nişanlım bir araya geldiğinde kendimi çok kötü hissediyorum yine acaba ne patavatsızlık yapacak söylenmemesi gereken neyi söyleyecek neyi yanlış anlayacak diye diken üstündeyim sürekli. Bunların yanında bir de son 1 aydır başka konular da beni rahatsız etmeye başladı. Arkadaşlar ben diş hekimiyim kendi polikliniğim var aylık kendimce iyi bir gelirim var arabam var kendi kendime yetebilecek biriyim yani çok şükür nişanlım da öyle geliri kötü değil o okumadı ama onun da işlettiği geliri iyi olan bir dükkanı var. Nişanlım son zamanlarda bana sık sık kirayı ortak öderiz, faturaları ortak öderiz vb. şeyler söylemeye başladı hatta bir kere annesi bile şaka yoluyla bana kiranın yarısını verirsin artık tarzında bir şey söyledi ve hiç hoşlanmadım. Evlilik zaten her şeyin ortak olması değil midir zaten kirayı da faturaları da diğer giderlerimizi de biz beraber ortak karşılayacağız ama bunun bu şekilde söylenmesi doğru mu bana çok itici geldi. Bilmiyorum kızlar bunların yanında tabii ki nişanlımın alkol problemleri de var alkol içmeyi çok havalı bir şey sanıyor başına buyruk kısıtlayıcı kıskanç yani daha benim normalleştirdiğim çok fazla olmaması gereken şey var inanın. Mesela bu süreçte bana işte sallıyorum x parasında bir gelinlik istesen seninle işim olmazdı tarzı bir şey söyledi ve zoruma gitti ben öyle büyük maddi talepleri olan biri değilim hatta her şeyin en uygunu olsun ona da ailesine de fazla yük olmasın diye çabalayan biriyim zaten o paralarda bir gelinlik istemem ama seninle işim olmazdı diyecek kadar değer görmemesi beni gerçekten üzdü. Kızlar bu olaylar anlat anlat bitmez nişan atmayı düşünüyorum ama uzun zaman geçirdik alamıyorum bu riski ne yapmalıyım ben mi abartıyorum acaba
Valla bu soruyu ciddi ciddi cevaplamaya çalıştım elle tutulur bir yanını da bulamadımTam olarak elle tutulur ne yanı var peki de evleniyorsunuz?
Evlenirseniz bu saydıklarınızı ×3 olarak yaşayacaksınız yani bu kesin.Kızlar merhaba. Benim 7 yıllık bir ilişkim var son 5 aydır nişanlıyız 3 ay sonra da düğünümüz var ama bu düğün olmalı mı emin değilim kafam çok karışık. Nişanlım çok sinirli biri öfke problemleri var her şeyi yanlış anlıyor onun görüşüne karşı bir şey söylediğim an sanki ona küfür etmişim gibi tepki veriyor sinirlenip masaya tekme atmışlığı bileğimi sıkmışlığı var. Yani kendisiyle hiç anlaşamıyorum sürekli ağzımdan çıkanı kontrol etmem gerekiyor her olayda beni suçluyor her zaman suçluyum bileğimi sıkmışsa bile ben haketmişimdir ben onu sıkacak hale getirmişimdir hastayımdır psikolojim bozuktur yani artık bunları umursamıyorum üstüme alınmıyorum karakteri böyle diyip geçiyorum ama mutlaka bir noktada sabrım bitecek. Ailem ve nişanlım bir araya geldiğinde kendimi çok kötü hissediyorum yine acaba ne patavatsızlık yapacak söylenmemesi gereken neyi söyleyecek neyi yanlış anlayacak diye diken üstündeyim sürekli. Bunların yanında bir de son 1 aydır başka konular da beni rahatsız etmeye başladı. Arkadaşlar ben diş hekimiyim kendi polikliniğim var aylık kendimce iyi bir gelirim var arabam var kendi kendime yetebilecek biriyim yani çok şükür nişanlım da öyle geliri kötü değil o okumadı ama onun da işlettiği geliri iyi olan bir dükkanı var. Nişanlım son zamanlarda bana sık sık kirayı ortak öderiz, faturaları ortak öderiz vb. şeyler söylemeye başladı hatta bir kere annesi bile şaka yoluyla bana kiranın yarısını verirsin artık tarzında bir şey söyledi ve hiç hoşlanmadım. Evlilik zaten her şeyin ortak olması değil midir zaten kirayı da faturaları da diğer giderlerimizi de biz beraber ortak karşılayacağız ama bunun bu şekilde söylenmesi doğru mu bana çok itici geldi. Bilmiyorum kızlar bunların yanında tabii ki nişanlımın alkol problemleri de var alkol içmeyi çok havalı bir şey sanıyor başına buyruk kısıtlayıcı kıskanç yani daha benim normalleştirdiğim çok fazla olmaması gereken şey var inanın. Mesela bu süreçte bana işte sallıyorum x parasında bir gelinlik istesen seninle işim olmazdı tarzı bir şey söyledi ve zoruma gitti ben öyle büyük maddi talepleri olan biri değilim hatta her şeyin en uygunu olsun ona da ailesine de fazla yük olmasın diye çabalayan biriyim zaten o paralarda bir gelinlik istemem ama seninle işim olmazdı diyecek kadar değer görmemesi beni gerçekten üzdü. Kızlar bu olaylar anlat anlat bitmez nişan atmayı düşünüyorum ama uzun zaman geçirdik alamıyorum bu riski ne yapmalıyım ben mi abartıyorum acaba
hasta ruhlu sinirlerine mukayer olamayan bencıl bı yaratıgı alttan alıp karakterı boyle dıyorsun he? annen arkandan aglamasın barı ayrıl da. yazdıgın seylerı okursam bebısım etkılenır gerısını okuyamıycam kusura bakma. bu kadar sinir bana cokKızlar merhaba. Benim 7 yıllık bir ilişkim var son 5 aydır nişanlıyız 3 ay sonra da düğünümüz var ama bu düğün olmalı mı emin değilim kafam çok karışık. Nişanlım çok sinirli biri öfke problemleri var her şeyi yanlış anlıyor onun görüşüne karşı bir şey söylediğim an sanki ona küfür etmişim gibi tepki veriyor sinirlenip masaya tekme atmışlığı bileğimi sıkmışlığı var. Yani kendisiyle hiç anlaşamıyorum sürekli ağzımdan çıkanı kontrol etmem gerekiyor her olayda beni suçluyor her zaman suçluyum bileğimi sıkmışsa bile ben haketmişimdir ben onu sıkacak hale getirmişimdir hastayımdır psikolojim bozuktur yani artık bunları umursamıyorum üstüme alınmıyorum karakteri böyle diyip geçiyorum ama mutlaka bir noktada sabrım bitecek. Ailem ve nişanlım bir araya geldiğinde kendimi çok kötü hissediyorum yine acaba ne patavatsızlık yapacak söylenmemesi gereken neyi söyleyecek neyi yanlış anlayacak diye diken üstündeyim sürekli. Bunların yanında bir de son 1 aydır başka konular da beni rahatsız etmeye başladı. Arkadaşlar ben diş hekimiyim kendi polikliniğim var aylık kendimce iyi bir gelirim var arabam var kendi kendime yetebilecek biriyim yani çok şükür nişanlım da öyle geliri kötü değil o okumadı ama onun da işlettiği geliri iyi olan bir dükkanı var. Nişanlım son zamanlarda bana sık sık kirayı ortak öderiz, faturaları ortak öderiz vb. şeyler söylemeye başladı hatta bir kere annesi bile şaka yoluyla bana kiranın yarısını verirsin artık tarzında bir şey söyledi ve hiç hoşlanmadım. Evlilik zaten her şeyin ortak olması değil midir zaten kirayı da faturaları da diğer giderlerimizi de biz beraber ortak karşılayacağız ama bunun bu şekilde söylenmesi doğru mu bana çok itici geldi. Bilmiyorum kızlar bunların yanında tabii ki nişanlımın alkol problemleri de var alkol içmeyi çok havalı bir şey sanıyor başına buyruk kısıtlayıcı kıskanç yani daha benim normalleştirdiğim çok fazla olmaması gereken şey var inanın. Mesela bu süreçte bana işte sallıyorum x parasında bir gelinlik istesen seninle işim olmazdı tarzı bir şey söyledi ve zoruma gitti ben öyle büyük maddi talepleri olan biri değilim hatta her şeyin en uygunu olsun ona da ailesine de fazla yük olmasın diye çabalayan biriyim zaten o paralarda bir gelinlik istemem ama seninle işim olmazdı diyecek kadar değer görmemesi beni gerçekten üzdü. Kızlar bu olaylar anlat anlat bitmez nişan atmayı düşünüyorum ama uzun zaman geçirdik alamıyorum bu riski ne yapmalıyım ben mi abartıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?