Nişan atmayı düşünüyorum

Adam olsaydı da 7 senede o sana klinik açsaydı madem. Babanla arana neden giriyor ki? Baban sana yardım etmeyecek de kim yardım edecek?

Eminim kendisi, babası olmadan dükkan falan işletemezdi, sallıyor.

2-3 yıl çok iyimser bir zaman. Evlendikten 3 bilemedin 4 ay sonra öyle şeyler yaparz çünkü potansiyel var.

Adam olsaydı da 7 senede o sana klinik açsaydı madem. Babanla arana neden giriyor ki? Baban sana yardım etmeyecek de kim yardım edecek?

Eminim kendisi, babası olmadan dükkan falan işletemezdi, sallıyor.
Ailemle arama çok giriyor zaten. Benim 1 tane erkek kardeşim var üniversiteye gidecek ileride eminim benim kardeşimin yanına gitmem bile problem olacak ben korkumdan kardeşimle bir tatil planı bile yapamıyorum.

Bunun sonu ölümle biter bundan hemen vazgeç nasıl böyle bir pislikle 7 yılımı geçirdiniz anlam veremiyorum ailesi de kendi gibi manyak

Nişanı atın atmasina da bu adamı hemen engelleyin ulasmasin size asla. Bastan asagiya igrenc biri , paragöz cebinizdeki paranin hesabini yapiyolar ailece , bi gelinlik için seninle isim olmazdi gibi bi cumle kuruyo , size deger vermiyo asla . Siddet egilimi ve alkolik , Allah size her seyi gostermis şükredin ve basin tekmeyi

Ailemle arama çok giriyor zaten. Benim 1 tane erkek kardeşim var üniversiteye gidecek ileride eminim benim kardeşimin yanına gitmem bile problem olacak ben korkumdan kardeşimle bir tatil planı bile yapamıyorum.
Şaşırmadım. Sen koca 7 senede bunları nasıl göremedin ona şaşırdım. Neyse, bu tiple evlenirsen hayatın kayar. O yüzden nişanı at geç. Diğer yorumlara aynen katılıyorum, o yüzden benzer şeyler yazmak istemiyorum.

Yapmayın işte yapmayın! Okumuş, diş hekimi olmuş kadınsın, ne işin var kendinden düşük seviyede, eğitimsiz bir dağ ayısıyla?? Komplekslerini seni aşağı çekerek gidermeye çalışacak, her fırsatta ezecek ki açık açık yapıyormuş zaten. Şimdiden böyle ilerde neler olacak kim bilir

Diş hekimi bir kadınsın, karşındaki kişi okumamış. Öfke kontrol problemi var ve sana şiddet göstermiş. Evlendikten sonra boşanacağına hiç evlenme. Lütfen ayrıl.

Saçımı başımı yolasım geldi okurken. Böyle tiplerle anca lisede tanışılır zaten. Üniversitede veya çalışma hayatında daha denginiz kişilerle karşılaşırsınız. Zamanında sizi kandırmış onun ekmeğini yiyor. 25 yaşında beyin gelişimini tamamlıyor insanlar, anca o zaman akıl başa geliyor.
Anası bile gelirinize göz dikmiş sizi sömürülecek köle olarak görüyorlar. Evlenirseniz kavga, dayak, eve kapatılma, maaşınızın elinizden alınması garanti yaşanacak şeyler. Lütfen bir an önce kurtulun şu magandadan.
Kendini bir de bir halt sanmış pahalı gelinlik isterseniz sizinle işi olmazmış. Yatsın kalksın dua etsin be yüzüne baktığınıza. Diyemediniz mi benim de bana kira yarıya yarıya diyenle işim olmaz. Neden bu kadar ezikleniyorsunuz. Baba parası ile iş kurmuş bir de sizin okuduğunuz okula laf ediyor. Kendisi derece yapıp okuyabilmiş mi? Ay çok sinirlendim. Benim karşıma çıkmıyor ki bu dağ ayıları sinirimi atayım.

7 yıl 5 ay çok uzun bir süre ama uzun olması doğru olduğunu, devam etmen gerektiğini göstermez, sırf emek verdik, şimdi ayrılırsak ne olur, etraf ne der diye düşünmek seni hatalı bir evliliğe götürür. Kesinlikle abartmıyorsun aksine uyarı işaretlerini gayet açık şekilde fark etmişsin.
Öfke kontrol problemini çok ciddiye almalısın, fiziksel ve psikolojik şiddet, duygusal istismar, kıskançlık, haksızlığa uğradığında bile kendini suçlamana sebep olarak seni manipüle etmesi, alkol problemi ve kontrol isteği ileride daha büyük problemlere yol açar, ailene karşı saygısızlık yapabilme ihtimali ile sende güvensizlik yaratması, gelirini, varlığını sindirememesi, verdiği pasif agresif tepkilerden belli oluyor ve seni değersiz hissettirmesi, gelinlik mevzusu gibi.
Kişinin gelirinin iyi olması sizi denk yapmaz, cehaleti de ileride çok gözüne batar. Okumamış ve incelikten yoksun biri nişanlın. Acilen ayrılman gerektiğini gösteren bir sürü olay yaşamışsın.
Bu kişiyle şimdi ayrılmayı göze alamayıp, evlenirsen ileride hep diken üstünde ve kendini bastırarak yaşayacaksın, zamanla özgüvenin zedelenecek ve kendine olan saygını kaybedeceksin, evlendiğinde artık evlendik benimsin ben ne dersem o diyebilir, kıskançlıkları artabilir belki de hastalarından bile seni kıskanabilir, alkol problemi daha da artabilir alkol alıp, öfkelendiği bir gün sana fiziksel şiddet uygulayabilir, sen korkarsın ama beni seviyor aslında, öfkelendiği için böyle davranıyor diyerek kendini sakinleştirmeye, normallestirmeye çalışırsın,zamanla seni ailenden, arkadaşlarından uzaklaştırmaya başlar, bir süre sonra kavga ettikten sonra özür bile dilememeye başlar, o sana kıymet vermediği için belki de ailesi de seni değersizlestirmeye başlar, bir de çocuk yaparsak düzelir diye düşünürsen vay haline, konu sahibi bu adam çok değil, iki üç yıl içinde senin hayat ışığını söndürür, bu süreçte hissettiğin şeyler hiç de hafife alınacak şeyler değil, duygusal bağlıliklar önemli evet ama hissettiklerini küçümseme,geçmişe dayalı bir bağlılık üzerinden bir ömür kararı vermeyin, evlilik böyle temel sorunların üstünü kapatmaz aksine daha görünür kılar. Kendi huzurun ve iç dengeni koruyacağın bir hayatı hakediyorsun Ne gereği var daha şimdiden böyle hissettiren bir evlilik yoluna girmenin. Kaç, kurtul, arkana bakma.​

e bir tane bile olumlu özelliği yok ki adamın. yarısında çıktım yani.

ha bu arada bin tane olumlu olduğunu düşündüğünüz şey de yazsanız “masaya tekme attı, bileğimi sıktı” demeniz yeterli ayrılmak için. sürekli diken üstünde yaşamaya gerek var mı? ilişki böyle bir şey değil. hayatınızdaki insanın yanında iyi hissetmelisiniz. şimdi neye kızacak diye düşünmemelisiniz. insanız tabi ki tartışırız, öfkeleniriz ama hayvanlığın lüzumu yok.

Tam olarak elle tutulur ne yanı var peki de evleniyorsunuz?

Yani bu kadar şeyin farkındasın ve acaba mı diyorsun?7 yıl geçirip heba etmişin zaten,geleceğinide heba etme.Evlenmeden sana bu kadar kaba ve şartlayıcı davranan birine nasıl hayatını teslim edeceksin? Herşeye eyv ederek evlilik sürmez.Ve şimdiden evlilik değilde bir ortaklık peşinde.Ekonomik özgürlüğünüzde var? Ne bu saplantınız bu adama? Okurken bile tiksindim adamdan.Gerçi benim gözümde bu anlattığınız kişi kesinlikle adam değil.

Cibdirellalıktan çıkar afrika adasından sürgüne gönderilmiş yerlilere dönersin bu adamın elinde.

Ama tabi karar senin okumuş kadınsın bize sormanda saçma geldi bana.
Doktor ama karar alamıyor.

Evlenirseniz bu saydıklarınızı ×3 olarak yaşayacaksınız yani bu kesin.

Ona göre karar verin. 7 yıl az değil elbette ama bu süreç de sizin alttan alıp, saçma sapan şeylerini bile normalleştirmeniz sonucu ilerlemiş.

7 yılınızı ziyan etmişsiniz ömrünüzü de etmeyin.

hasta ruhlu sinirlerine mukayer olamayan bencıl bı yaratıgı alttan alıp karakterı boyle dıyorsun he? annen arkandan aglamasın barı ayrıl da. yazdıgın seylerı okursam bebısım etkılenır gerısını okuyamıycam kusura bakma. bu kadar sinir bana cok

Nisanliyken bu kadar tespiti yapıp farkındalık kazanıp devam etmek kendi başını yatak olur. Değer de gormuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…