Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Ama bnde ara kanama oldu ilk defa o yzden umutlandm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende ara kanama olsa heralde dırek hamıleyım dıye ılan ederdım herkese :) ama o ara kanama adet baslangıcına benzıyo.eger ertesı gun kan gelmezse kesın hamıleyım derdım ya da ertesı gun hasta olurdum :/

Oyy sende yenisn cnm bnm dha 😊

Ben ayaklarimi dikcem diee belimi.kircaktim artik yaww ne zor is bunlarr kadinlik zor zanaat vesselam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende ara kanama olsa heralde dırek hamıleyım dıye ılan ederdım herkese :) ama o ara kanama adet baslangıcına benzıyo.eger ertesı gun kan gelmezse kesın hamıleyım derdım ya da ertesı gun hasta olurdum :/

Yok cnm adetime 10 gün kala oldu o gnden sonra tık yok burdaki kızlar hep iyi hissedyr adeti bklym heycnla kanama oldktan sonra aşırı kasık ağrım var bnde bişyler hssdyrm ama dile getrmktn korkuom 😊

Ben ayaklarimi dikcem diee belimi.kircaktim artik yaww ne zor is bunlarr kadinlik zor zanaat vesselam

Aynen ya dike dike yorgunluktan uykuya dalıyom bn 😂😂😂

Hamisssinn senn bebiss gobisteee sende annecik.olcaksinnn teyteyyy hop hoppppp oynaaaaaaa

kız erken dollenme olabılır o zaman :) ya da wucudun sokulmeye calısıyo dıcem ama tekrar ara kanama ya da kahwerengı leke olması gerekırdı. bence doktora gıt adetın ertesı gunu

ben sürekli evdeyim ve can sıkıntısı tavan yapmış durumda

kız erken dollenme olabılır o zaman :) ya da wucudun sokulmeye calısıyo dıcem ama tekrar ara kanama ya da kahwerengı leke olması gerekırdı. bence doktora gıt adetın ertesı gunu

Aynen adet olmazsam hmn kan testi yaptrcm maşallah günüm geckmez gecikirse hamileym dicem 😊😊

zor kı ne zor :) ben bı kere bacaklarımı dıktım oyle yatakta uzanıyodum.sonra uyuyakalmısım esımde uyuyakalmıs.gece bacaklarımı hıssetmedım kutuk gıbıydı hareket dahı ettıremıyodum.yatakta duz yatamadım parmaklarım kemıklerım dızım her yerım uyusuktu.ay resmen sok olmustum

Aynen adet olmazsam hmn kan testi yaptrcm maşallah günüm geckmez gecikirse hamileym dicem 😊😊

akıntın var mı pekı ? cunkı adet olacagın zaman akıntı kesılırmıs.akıntın da warsa adetın hemen ertesı gunu sabah 7de hastaneye gıt :)

Ayy kiyamam sanaa ben ole uyuyamiom belimde koca yastiklar ayaklar tepeddee dayanamiorm valla yarim saati gecio bizra daha 45 dk falan oluo yani iniom asagiya oyun gibi oynuoz kocamla beni cevirio yatakta kalkmayaym hic die ayy ne komik yaaa tovbeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…