- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #2.241
Ama bnde ara kanama oldu ilk defa o yzden umutlandm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben ve tazecikkk hıhhh güldürme beni :)
Ooooo citircikk seniiiii ben eskiyimm buyugumde sizden gerci elif kac yasinda bilmyrmm bnim 30 nisanda 10 ay olcak sekerlerr evlilk yil donmm gelio ama.nikah 9 mayiss
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayaklarını tawana dıkıp 30dk durduktan sonra yatakta uzan hemen kalkma emı. tatlım hepımız takıyoruz kendımızı dınlıyoruz acabalarla dolu aklımız..ben bu yuzden dıl kursumu hafta ıcı gunduze aldım.ewde yalnız kalmamaya calsıyorum.oyalanmaya calısıyorum.baska turlu olmuyo cunkı
bende ara kanama olsa heralde dırek hamıleyım dıye ılan ederdım herkese :) ama o ara kanama adet baslangıcına benzıyo.eger ertesı gun kan gelmezse kesın hamıleyım derdım ya da ertesı gun hasta olurdum :/
Aynen valla canım :) umarım hayırlı haberleri yine burda veririz birbirimize :) son 15 :)
Ben ayaklarimi dikcem diee belimi.kircaktim artik yaww ne zor is bunlarr kadinlik zor zanaat vesselam
Yok cnm adetime 10 gün kala oldu o gnden sonra tık yok burdaki kızlar hep iyi hissedyr adeti bklym heycnla kanama oldktan sonra aşırı kasık ağrım var bnde bişyler hssdyrm ama dile getrmktn korkuom 😊
Yok cnm adetime 10 gün kala oldu o gnden sonra tık yok burdaki kızlar hep iyi hissedyr adeti bklym heycnla kanama oldktan sonra aşırı kasık ağrım var bnde bişyler hssdyrm ama dile getrmktn korkuom 😊
ay hadı ınsallah :) eger ben burda hamılelıkbelırtılerını sayarsam tek tek bana parlodelden dolayı oluyo dıye hatırlat emı
ayaklarını tawana dıkıp 30dk durduktan sonra yatakta uzan hemen kalkma emı. tatlım hepımız takıyoruz kendımızı dınlıyoruz acabalarla dolu aklımız..ben bu yuzden dıl kursumu hafta ıcı gunduze aldım.ewde yalnız kalmamaya calsıyorum.oyalanmaya calısıyorum.baska turlu olmuyo cunkı
kız erken dollenme olabılır o zaman :) ya da wucudun sokulmeye calısıyo dıcem ama tekrar ara kanama ya da kahwerengı leke olması gerekırdı. bence doktora gıt adetın ertesı gunu
Ben ayaklarimi dikcem diee belimi.kircaktim artik yaww ne zor is bunlarr kadinlik zor zanaat vesselam
Oyy sende yenisn cnm bnm dha 😊
Oyy sende yenisn cnm bnm dha 😊
Hamisssinn senn bebiss gobisteee sende annecik.olcaksinnn teyteyyy hop hoppppp oynaaaaaaa
Aynen adet olmazsam hmn kan testi yaptrcm maşallah günüm geckmez gecikirse hamileym dicem 😊😊
Aynen ya dike dike yorgunluktan uykuya dalıyom bn 😂😂😂
ben sürekli evdeyim ve can sıkıntısı tavan yapmış durumda
zor kı ne zor :) ben bı kere bacaklarımı dıktım oyle yatakta uzanıyodum.sonra uyuyakalmısım esımde uyuyakalmıs.gece bacaklarımı hıssetmedım kutuk gıbıydı hareket dahı ettıremıyodum.yatakta duz yatamadım parmaklarım kemıklerım dızım her yerım uyusuktu.ay resmen sok olmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?