Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

adetının 3.gunu sabah erkenden ac karna yaptırman gerekıyor hormon tahlıllerını. ne zamandır bebek dusunuyosun ? normalde ılk 3 ay rahım alısmaya calısıyo dıyolar ya bu yuzden olmamıs olabılır.

2 aydır bebek düşünüyoruz 6.5 aylıkta evliyim

adet tarıhlerımız aynı :) benımde ay sonu adet olmam gerek normalde ama ınsallah olmam :) bırbırımız takıp ederız ben 15 mayısa kadar beklıcem hemen test yapmıcam..

gun asırı yapayım dıyorum bende ama esım calısıyo ben calısmıyorum.ona hadı kalk uyan calıscaz desem uykusuz kalır.uykusuz kalınca sprem guclu olmaz yorgun bıtkın olur.bı de benım esım bankacı oldukca stres yuklu zaten.uykusuna el atarsam bogar benı

2 aydır bebek düşünüyoruz 6.5 aylıkta evliyim

endıselenmen ıcın daha cok erke ıcın rahat olsun :) ılk 3 ayda wucudun anca alısıyo duzene.sonra bebegı cok fazla kafaya takmaman gerekıyo.(sana soyluyorum ama hepımız aynıyız :) ) hıc korunmadın sanırım senın erken tutma ıhtımalı var bence oyle hıssettım yanı hadı hayırlısı :)

Valla canım ben de grip oldum ama durmak yok yola devam :) sanki bir gün atlasam kaçıracakmışım gibi geliyo :) benim daha çok erken ama yumurtalıklarımdan guruldama sesi geliyo normalde hiç olmazdı.bir de yumurtalıklarım pıt pıt atıyo.psikolojiktir kesin ama inş hamile kalırız bu ay:) valla ben ay sonunu zor beklicem galiba :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen canım :) 15gun gecer gecer :) aynen bak sankı calısmadıgım aksam yumurtlacakmısım da kacırmısım gıbı gelıyo,amaaan dıyorum sonra sprem yasıyo ne de olsa ıcımde dıyorum..belırtılerın psıkolojık benım kasıgım 1 kere agrı gırdı ama o da yumurtlama donemınde oldgm ıcın :)

ben parlodel ıctıgım ıcın bu ay belırtılere hıc takılmıcam.bu ılacta butun hamılelık belırtılerını yan etkı yapıyo

Kızlar çatlatma iğnemi oldum dün, doktor gün aşırı ilişki dedi...
15 gün sonra sanırım test yapıcam, ahhhh içimden geçenleri bi bilseniz karmakarışık...

Hayirli olsn canimm sen sakin ol stres yapma yeter olur Allah in.izni ile

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canım ya :) ya insan belirtilerin psikolojik olduğunu bile bile inanmak istiyor :) ki burdaki çoğu anne adayı hep psikolojik belirtileri yaşıyo :) herhalde annelik hissi beklentisi bu olda gerek

evet doğum kontrol hapı felan hiç kullanmadım safece ayaklarımı tavana dikmiyodum hemen duşa koşuyodum bu iki aydır bi tek onu yapmıyorum inşallah olur dediğin gibi endişelenmiycem düşünmüycem diyorum ama elimde olmuyooo :)

zaten hamılelık belırtılerı asıl adet gecıkmesınden sonra hamılelık hormonlarının yukselmesıyle baslıyo.ama bız masallah dedektıf gıbı ırdelıyoruz sureklı we adet agrılarını hamılelıge yoruyoruz :) kadın kısmından korkulur :)

ayaklarını tawana dıkıp 30dk durduktan sonra yatakta uzan hemen kalkma emı. tatlım hepımız takıyoruz kendımızı dınlıyoruz acabalarla dolu aklımız..ben bu yuzden dıl kursumu hafta ıcı gunduze aldım.ewde yalnız kalmamaya calsıyorum.oyalanmaya calısıyorum.baska turlu olmuyo cunkı

Aynen valla canım :) umarım hayırlı haberleri yine burda veririz birbirimize :) son 15 :)

Aynen yaaa 😂😂

Ama bnde ara kanama oldu ilk defa o yzden umutlandm

Bn ondan tazeym hıh 5,5 ay 😊

Ooooo citircikk seniiiii ben eskiyimm buyugumde sizden gerci elif kac yasinda bilmyrmm bnim 30 nisanda 10 ay olcak sekerlerr evlilk yil donmm gelio ama.nikah 9 mayiss

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…