Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

haklısın dinlenme modundayım cidden sizi düşününce ama bende ona bakarsan evde düşün düşün duruyom bekliycem evet ya bu sefer adete kadar bişi yapmıycam :):44::44::44::44::44:

haklısın dinlenme modundayım cidden sizi düşününce ama bende ona bakarsan evde düşün düşün duruyom bekliycem evet ya bu sefer adete kadar bişi yapmıycam :):44::44::44::44::44:

Yaaa bak burda olsann parcalardm seni kizzzz dusunme var sadeceee aaa amaa bekle artik benide bekleyn sonra birakp gitmeyn yanlz kalmayaymm 9 gun var daha

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama ogrennce beni birakmayinnn tamam mi aglarim bakkk

Bu arada kızlar biliomsnz geçen ay adetim 24 gün oldu 5 mart 27 mart 😊ilk defa böyle oldu bu düzensizlik sayılırmı ? Stresten erken oldğmu düşünüom

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ama ogrennce beni birakmayinnn tamam mi aglarim bakkk

Yaa ağlama dur bir cumaya kdr burdyz 😊belki topumuz mayıs grubuna geçcez 😂😂azck sakin olun 😊hahaha

Olabilir.bende ocaktami ne.iki kez oldum bildgnn stresten olur ben cok karsmstm o ara adet oldm 10 gun.sonra bir daha oldum

aynen bende canım 2 gunde bır duzenlı olarak calısmaya gayret edıyorum.18ınde yumurtlama gunum bıtıcek ama yıne de dewam batın ne zaman ?

Yaa ağlama dur bir cumaya kdr burdyz 😊belki topumuz mayıs grubuna geçcez 😂😂azck sakin olun 😊hahaha

Yaaa evet haftaya cuma cikmassa ki insallah bebisler gobislerdedirrrr yeni topikle merhaba ama ay beklemeyelm.o zaman genel topik olsun

Kızlar çatlatma iğnemi oldum dün, doktor gün aşırı ilişki dedi...
15 gün sonra sanırım test yapıcam, ahhhh içimden geçenleri bi bilseniz karmakarışık...

adetının 3.gunu sabah erkenden ac karna yaptırman gerekıyor hormon tahlıllerını. ne zamandır bebek dusunuyosun ? normalde ılk 3 ay rahım alısmaya calısıyo dıyolar ya bu yuzden olmamıs olabılır.

aynen bende canım 2 gunde bır duzenlı olarak calısmaya gayret edıyorum.18ınde yumurtlama gunum bıtıcek ama yıne de dewam batın ne zaman ?

Aynen canım biz de gün aşırı çalışıyoruz belki geç yumurtlama olur diye :) Valla tarihim baya karıştı ama 27-30 nisan gibi tahmin ediyorum canım.2 hafta daha beklicem sonra doktora gidicem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…