- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #2.201
Aynen tatlim evett gelince sole tabikii burcuda istanbuldmydi sanki baska hatirliorum benn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
peki sözümü geri aldım yanlış bi tez oldu sanırım çürüttün tezimi o zaman olabilirr :) haftaya bugün hastalanmamız lazım bizim dimi bir hafta kaldı
Al tezini geri sinirlendirme beni.sen evdesin yation bak calisioz.biz sabahn korunde 7 de uyaniom aksam 12 ye kadar aktifim bir daha boyle syler deme.adetini bekle ayaklarini uzatp.dinlenion evde ama bize bakk hem klasik giyin rahat olama ayaklar asagida 10 saatten fazla bnce sn sus bir daha bisi deme olmadi etmedi umudm yok gibii
Tamm bir haftaaaa 😊😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tamm bir haftaaaa 😊😊😊
Benim 9 gunnn ofgg
haklısın dinlenme modundayım cidden sizi düşününce ama bende ona bakarsan evde düşün düşün duruyombekliycem evet ya bu sefer adete kadar bişi yapmıycam :):44::44::44::44::44:
Heyecan doruktaaa yavrularımevett tam tamına bir haftaaa ayyy ayyy :):)
Benim 9 gunnn ofgg
senin bat tam ne zaman 24 nisan diil mi
Heyecan doruktaaa yavrularım
Ama ogrennce beni birakmayinnn tamam mi aglarim bakkk
Ama ogrennce beni birakmayinnn tamam mi aglarim bakkk
Bu arada kızlar biliomsnz geçen ay adetim 24 gün oldu 5 mart 27 mart 😊ilk defa böyle oldu bu düzensizlik sayılırmı ? Stresten erken oldğmu düşünüom
Evet canım baya etkili bir ilaç.internette düşüğe neden olur diyen bayanlar var ama doktoruk rahat ol dedi. O yüzden ilaca devam ediyorum.valla 10 nisandan beri sık dık çalışıyoruz ama korkuyorum.bebeğim olsun istiyorum çevremde çok hamile var onlar gördükçe iştahlanıyorum
Yaa ağlama dur bir cumaya kdr burdyz 😊belki topumuz mayıs grubuna geçcez 😂😂azck sakin olun 😊hahaha
Heyecan doruktaaa yavrularım
kızlar ben bugün itibariyle bir karar aldım eğer hamile değilsem adetimin 2. günü doktora gidicem şu hormon tesleri ve bi sorun olup olmadığını öğrenmek için sizcede adet döneminde mi gitmem gerekiyo yoksa bittikten sonra mı
aynen bende canım 2 gunde bır duzenlı olarak calısmaya gayret edıyorum.18ınde yumurtlama gunum bıtıcek ama yıne de dewambatın ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?