Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Gunaydin kizlar... Bayagi syler olmus kacirdimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kendim için dim doktora gidiyorum canım belki kan tahlili yapar grib için gidiyorum

kendim için dim doktora gidiyorum canım belki kan tahlili yapar grib için gidiyorum

Git bakalim tatlim kan testinde cikar artik herhalde en azindan deger yukselmistr belki insallahh haberlei ver hemen bize

Belki ustune gordun tatlim.hemen kotu dusunme umutsuzluga kapilma cok mu temizlik yaptn sen aksam yoksa

Yok Aksine hç bişey yapmadm 😞😞😞çok mutsuzummmmmm çok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kanamam başladı büyük ihtimaldee adet 😞😞

Ama tatlim cok erken dha bir hafta varr ustune gormssndur belki bi gitsene doktora bosver isi falan sana bisi olmasin acile git rapor yazarlar gittigine dair elbet

Yok Aksine hç bişey yapmadm 😞😞😞çok mutsuzummmmmm çok

Yaa kiyamam sana mutsuz olma inan bende cok uzuldum sen bole olunca ama doktora gitmedn ki bisi.bilmyrz bitanem sen sakin ol lutfen hala devam edio mu kanaman az mi cok mu

Ama tatlim cok erken dha bir hafta varr ustune gormssndur belki bi gitsene doktora bosver isi falan sana bisi olmasin acile git rapor yazarlar gittigine dair elbet

Yok gtmcm hiç umudm yok 😞😞 halimde yok eşimlede tartıştmm bugn ağlaya ağlaya geldm işe olmamasına üzülmedim bu şekilde düzenm nasl bozulur hayret kaldm 😞😞

Çok mutszm 20.günde adet olurmu hiç ya 😞😞😞

Mutsuz olma lutfenn bakk adet oldugunu nerden bilioruz insllah ustune gordun belki baska bisi doktora gitmeden uzulmek icin cok erken canim benimm

Az şu an hatta ped taktm geldm hiç akmamış amaa peçeteye silince gelio sabah pembe idi şmdi kahverengi

Mutsuz olma lutfenn bakk adet oldugunu nerden bilioruz insllah ustune gordun belki baska bisi doktora gitmeden uzulmek icin cok erken canim benimm

Adet bnce sancm var istmyrm da ztn bişi

Yaa burcuuu yapma boyle lutfenn ama bak beni bile aglattin hee bu yazdklarnlaa

Herkese sen umudunuzu kaybetmeyn demedin mi yaa simdi ne bu doktora git bi ogren baska.bisi olmasn bak

Gidemem ki izin alamam 😞gerek te yok blyrm ama çkk üzüldm bn 😞sende üzülme

Günaydın arkadaşlar dun çok agrim vardi ve kist diye çok korkmustum ama bugün agrim gitti demekki catladi.çok şükür bugün kendimi çok iyi hissediyorum.yarin kontrol var bakalim.bu arada hamile olan arkadaslari tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…