Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Hayirlisi olsun canim insallah doktorun guzel seyler soler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasil uzulmemeyim ya sen uzgun olunca ben mutlu mu olayim

😞öyle deme dahada üzülyrm 😞sen üzülme inşallah güzel haberlerinizi alırız, Garip bişi oldu bu ay bşvr 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın arkadaşlar dün gebelik testi yaptığımı söylemiştim az öncede kan verip geldim ama sonucu yarın öğleden sonra öğrenebilecekmişim yani yine beklemeye devam:18:

Günaydın arkadaşlar dün gebelik testi yaptığımı söylemiştim az öncede kan verip geldim ama sonucu yarın öğleden sonra öğrenebilecekmişim yani yine beklemeye devam:18:

Gunaydin canim hayirlisi neyse o olsun insallahh

gidemem ki 😞

sağlığından önemli değil hiçbirşey açıkça söyle çok rahatsızım diye en azından 1 saat idare edebilirler herhalde o kadar da gaddar değillerdir.sende üzme kendini umuyorum ki iyi haberler ile geleceksin...moralini yüksek tut bu dönemde sana senden iyi destek veren olmaz

Uzak cnm 😞 tek gidemem eşimlede tartıştık istmyrm bişy ypmk

hayırlı olsun canım iyi haberlerini beklliyoruz dünkü gebelik testinde ne çıkmıştı ?

Çk moralszm ztn tedirgndm eşimde bağırdı sabh bana ağldm hç enerjm yok akşmı bklym kanama artarsa adettr ztn artmazsa test yptrrm 20 günde adette olunuyomş onu anşrz su bile içmdm şu an herşydn soğdmm 😞😞

Canim sabah sana mesaj attim donmedin adet sancisi gibi sancilarim var seninde varmi

Tatlim pardon telefondan giriorum kaciriorum bazen adet sancisi gibi degil cok benim canim sanki icerde bisiler oluo sizlama gibi sol taraf agrio genelde hala var.mesela harekat var gibi icerdd bazen hani karnn guruldar ya onun gibi bisilerde oluo ama bilmyrm canim daha 8 gunm var adete bekliorum

hayırlı olsun canım iyi haberlerini beklliyoruz dünkü gebelik testinde ne çıkmıştı ?

benim adet gecikmesinin 5. günüydü daha önceki testlerde 1-2 saat sonra silik çizgi çıkıyordu dün akşam yaptığım testte 10 dk içinde çok silik çizgi çıktı pek güvenemedim ama hayırlısı

Nie tartstiniz ki o kadar cok yaa su ic bisi yee lutfenn kirma benii

tatlım kendini üzme erkekler biraz daha yüzeysel düşünüyorlar malesef o yüzden eşini takma kafaya ... kahvaltı yaptın mı eğer yapmadıysan hemen birşeyler yemekle güne başlaya...ben inanıyorum ki yerleşme kanaması falan eğer adet ise de sağlık olsun öteki ay tekrar denersiniz allahın izni ile zamanı gelince de bebişlerimiz olur ama sen her ihtimali düşün eğer hamile isen kendini üzmen bebeğini de üzmen demek güçlü ol tatlım

inşallah hamilesindir canım benimde 3 gün gecikti.dünden önceki gün test yaptım negatif çıktı bugünde gelmezse yarın doktora gidicem inşallah...sende burdan yaz bize

Sana cok katiliyorum canim.doktora gitse ogrencez hersyi ama gitmior iste bende uzuluorum suan onun bu haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…