- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #2.401
Günaydın arkadaşlar dun çok agrim vardi ve kist diye çok korkmustum ama bugün agrim gitti demekki catladi.çok şükür bugün kendimi çok iyi hissediyorum.yarin kontrol var bakalim.bu arada hamile olan arkadaslari tebrik ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nasil uzulmemeyim ya sen uzgun olunca ben mutlu mu olayim
😞öyle deme dahada üzülyrm 😞sen üzülme inşallah güzel haberlerinizi alırız, Garip bişi oldu bu ay bşvr 😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Uzulmesen doktora gitsen beni de uzmesenn
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gidemem ki 😞
Günaydın arkadaşlar dün gebelik testi yaptığımı söylemiştim az öncede kan verip geldim ama sonucu yarın öğleden sonra öğrenebilecekmişim yani yine beklemeye devam:18:
gidemem ki 😞
Uzulmesen doktora gitsen beni de uzmesenn
Günaydın arkadaşlar dün gebelik testi yaptığımı söylemiştim az öncede kan verip geldim ama sonucu yarın öğleden sonra öğrenebilecekmişim yani yine beklemeye devam:18:
sağlığından önemli değil hiçbirşey açıkça söyle çok rahatsızım diye en azından 1 saat idare edebilirler herhalde o kadar da gaddar değillerdir.sende üzme kendini umuyorum ki iyi haberler ile geleceksin...moralini yüksek tut bu dönemde sana senden iyi destek veren olmaz
Canim sabah sana mesaj attim donmedinadet sancisi gibi sancilarim var seninde varmi
hayırlı olsun canım iyi haberlerini beklliyoruz dünkü gebelik testinde ne çıkmıştı ?
Uzak cnm 😞 tek gidemem eşimlede tartıştık istmyrm bişy ypmk
Çk moralszm ztn tedirgndm eşimde bağırdı sabh bana ağldm hç enerjm yok akşmı bklym kanama artarsa adettr ztn artmazsa test yptrrm 20 günde adette olunuyomş onu anşrz su bile içmdm şu an herşydn soğdmm 😞😞
Çk moralszm ztn tedirgndm eşimde bağırdı sabh bana ağldm hç enerjm yok akşmı bklym kanama artarsa adettr ztn artmazsa test yptrrm 20 günde adette olunuyomş onu anşrz su bile içmdm şu an herşydn soğdmm 😞😞
benim adet gecikmesinin 5. günüydü daha önceki testlerde 1-2 saat sonra silik çizgi çıkıyordu dün akşam yaptığım testte 10 dk içinde çok silik çizgi çıktı pek güvenemedim ama hayırlısı
tatlım kendini üzme erkekler biraz daha yüzeysel düşünüyorlar malesef o yüzden eşini takma kafaya ... kahvaltı yaptın mı eğer yapmadıysan hemen birşeyler yemekle güne başlaya...ben inanıyorum ki yerleşme kanaması falan eğer adet ise de sağlık olsun öteki ay tekrar denersiniz allahın izni ile zamanı gelince de bebişlerimiz olur ama sen her ihtimali düşün eğer hamile isen kendini üzmen bebeğini de üzmen demek güçlü ol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?