Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Stres yok kuzum hic gerilme rahat ol insallah yarin gusel haberler verirsin rabbim buyuk

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Dedign gibi rabbim buyuk hayirlisini diliyorum pes pese hamis haberlerimzi aliriz insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dedign gibi rabbim buyuk hayirlisini diliyorum pes pese hamis haberlerimzi aliriz insallah

Amin aliriz almiyoduk seninle bi acilis yapariz insallahh

Çok acil cevap kanamam var çok korkuyorum düşük olabilirmi yoğun değil yine pembee 20.gündym

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kuzum doktor gitme sansin vrmi ? En azindan gebelik varsa onuda ogrenirsin belki yerlesme kanamasidir kuzum korkma sakin ol tamam mi

Kanamammm var azıcık adet olması mümkünmü ? 😞

20.gunde adet kanamasi icin cok erken bebegim belki yerlesmedir bi doktora git kuzum ya gebeliktir yerlesmedir insallah panik yapma ama tamam mi stres gerginlik yapma lutfen kotude dusunme bana cevap ver gece kac olursa olsun

Kuzum doktor gitme sansin vrmi ? En azindan gebelik varsa onuda ogrenirsin belki yerlesme kanamasidir kuzum korkma sakin ol tamam mi

Kuzum kardesimi aradim o tecrubeli die 2.hamileliginde asagi yukari dollenmeden sonra 10.veya 12.gun yerlesme kanamasi olabilirmis stres felan cok yapmadiysa regli olmaz dedi cok erken dedi 20.gunundesinde ?

Kızlar benımde adet gunum 28-29 nisan ama inş gelmez ve hamişimdir cok heyecanlıyım

Kızlar benımde adet gunum 28-29 nisan ama inş gelmez ve hamişimdir cok heyecanlıyım

Insallah kuzum hicbirimiz yemeyiz su kirmizi karti hepimizin istedigi bu insallah rabbim meleklerimize kavustururr :)

Şmdi uyandm blmyrmmm 😞ne oldğnu doktora gtme imknm yok işten izin alırsam blki öğldn sonra vallah eşm zor uyuttu bni çok korktumm adet mümkn değil, yani ömrmde dhA stresl gnlerm oldu hiç adetm şaşmaz

Tamam o zaman uzme kendine iyi dusun ins izin alip gidebilirsin insallah

Yaa Allah im.sen benden betersin heee ne bu umutsuzlukk yaa burcuuu suna bisi dermisinnn

Merhaba canim bende catlatma ignesi vuruldum ayin dordunde pazartesi sabah idrara cikmadan test aldim test bozuk cikti sonra bir ara disari ciktigimda erken gebelik testi aldim ve bir tane de ucuzundan bir test aldim ve sabah yapayim dedim dayanamadim ikisinide yaptim sonuc negatif Coooook kasik agrilarim ozellikle bel agrisi var ayni adet belirtisi korkuyorum su bes gun bir gecseydi hauirlisiyla insaallah hamile k aliriz

canım daha yeni gördüm sanırım kanaman var korkma adet kanaması değildir büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır.öğleden sonra en azından için rahatlasın bir doktora git ama telaş yapıp kendini üzme umarım iyi sonuç alırsın

Tamam o zaman uzme kendine iyi dusun ins izin alip gidebilirsin insallah

enin bat
Merhaba canim senin bat kac benim yim isi ama acayip belim agri yor ve kasıklarım adet belirtisi gibi korkuyorum insaallah adet olmam olmayiz

Hic korkma insaallah yerlesme kanidir bizim bir arkadas kanamasi oldugu halde birsey olmadi sancin agri varmi bazen de boyle yumurtlama donemlerinde oluyor sen Moreli ni bozma pozitif dusun oyle olsun bizide habersiz birakma

Hic korkma insaallah yerlesme kanidir bizim bir arkadas kanamasi oldugu halde birsey olmadi sancin agri varmi bazen de boyle yumurtlama donemlerinde oluyor sen Moreli ni bozma pozitif dusun oyle olsun bizide habersiz birakma

😞çok moralsizim istesemde düzelmiyor sancım da var 20.günde adet oldm herhalde 😞😞

Yarın gel dedi doktor çok kötüyüm hç iyi değilm 😞😞20.günde adetmi olur 2 gün önncede olup kesilmişti dün gece vardı baktm sabahta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…