- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #2.341
Stres yok kuzum hic gerilme rahat ol insallah yarin gusel haberler verirsin rabbim buyuk
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Dedign gibi rabbim buyuk hayirlisini diliyorum pes pese hamis haberlerimzi aliriz insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
en ıyı sonuc kan tatlım rabbım gonlune gore versın ıns
Gorusuruz canim opuldunnn
Çok acil cevap kanamam var çok korkuyorum düşük olabilirmi yoğun değil yine pembee 20.gündym
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kanamammm var azıcık adet olması mümkünmü ? 😞
Kuzum doktor gitme sansin vrmi ? En azindan gebelik varsa onuda ogrenirsin belki yerlesme kanamasidir kuzum korkma sakin ol tamam mi
Kızlar benımde adet gunum 28-29 nisan ama inş gelmez ve hamişimdir cok heyecanlıyım
Insallah kuzum hicbirimiz yemeyiz su kirmizi karti hepimizin istedigi bu insallah rabbim meleklerimize kavustururr :)
Kuzum doktor gitme sansin vrmi ? En azindan gebelik varsa onuda ogrenirsin belki yerlesme kanamasidir kuzum korkma sakin ol tamam mi
Şmdi uyandm blmyrmmm 😞ne oldğnu doktora gtme imknm yok işten izin alırsam blki öğldn sonra vallah eşm zor uyuttu bni çok korktumm adet mümkn değil, yani ömrmde dhA stresl gnlerm oldu hiç adetm şaşmaz
Merhaba canim bende catlatma ignesi vuruldum ayin dordunde pazartesi sabah idrara cikmadan test aldim test bozuk cikti sonra bir ara disari ciktigimda erken gebelik testi aldim ve bir tane de ucuzundan bir test aldim ve sabah yapayim dedim dayanamadim ikisinide yaptim sonuc negatif Coooook kasik agrilarim ozellikle bel agrisi var ayni adet belirtisi korkuyorum su bes gun bir gecseydi hauirlisiyla insaallah hamile k alirizYaa Allah im.sen benden betersin heee ne bu umutsuzlukk yaa burcuuu suna bisi dermisinnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şmdi uyandm blmyrmmm 😞ne oldğnu doktora gtme imknm yok işten izin alırsam blki öğldn sonra vallah eşm zor uyuttu bni çok korktumm adet mümkn değil, yani ömrmde dhA stresl gnlerm oldu hiç adetm şaşmaz
enin batTamam o zaman uzme kendine iyi dusun ins izin alip gidebilirsin insallah
Hic korkma insaallah yerlesme kanidir bizim bir arkadas kanamasi oldugu halde birsey olmadi sancin agri varmi bazen de boyle yumurtlama donemlerinde oluyor sen Moreli ni bozma pozitif dusun oyle olsun bizide habersiz birakmaŞmdi uyandm blmyrmmm 😞ne oldğnu doktora gtme imknm yok işten izin alırsam blki öğldn sonra vallah eşm zor uyuttu bni çok korktumm adet mümkn değil, yani ömrmde dhA stresl gnlerm oldu hiç adetm şaşmaz
Tamam o zaman uzme kendine iyi dusun ins izin alip gidebilirsin insallah
Hic korkma insaallah yerlesme kanidir bizim bir arkadas kanamasi oldugu halde birsey olmadi sancin agri varmi bazen de boyle yumurtlama donemlerinde oluyor sen Moreli ni bozma pozitif dusun oyle olsun bizide habersiz birakma
canım daha yeni gördüm sanırım kanaman var korkma adet kanaması değildir büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır.öğleden sonra en azından için rahatlasın bir doktora git ama telaş yapıp kendini üzme umarım iyi sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?