- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #2.441
Bebegim dun solemedm mi ben adeetm bitti 10 gun gecmedi ikinciye adet oldm ben ocak ayydi sanirm ama senn belli degil bildgn adet gibi mi gelior akio mu yani yoksa sadece pecete mi agrin var mii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
blmyrm 😞bakıym izin alırsam öğleden sonra giderim olmazsa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Konuşmamki ben küstmm ztn
akşama anlar hatasını sen üzülme dün benim ki de ne yiyelim dediğimde kızdı banadün akşamdan beri trip atıyorum ama takmıyorum şimdide üstüme titriyor akşamdan beri...erkek milleti işte eserekli
Ağrım blmyrm solda azck var akmıyor şuan sadece peçeteye silince geliyo ped temiz akşama belli olur
Git aklinda kalacagina icini kemirecegine gitte kurtul
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Bebeğim yarm saat sürüyo burdan hastane şmdi o dolmuşu takur tukur çekecek halim yok olmazsa akşam iş çıkışı gider kan testi yaptırırım bu arada yerleşme olduysa ultrasonda görünürmü?
tamam anlastıkınsallah bu ay hamıle kalırız yaa o kadar cok ıstıyorum kı :/ 27mayıs ewlılık yıl donumum. Eger mayısta hamıle kalırsam benım ıcın cok guzel olacak :) 2 yıldır ewlıyım ama kayınwalıdem daha 1 haftadır bebek muhabetı acmaya basladı,bebek lıflerını fln gosterıyo.o bıle artık dayanamadı galıba.wallahı ınanın onu bıle sewındırmek ıstıyorum bazen :)
bence yerleşme kanaması yaşıyorsun gibi geliyor ama hayırlısı olsun inşallah
Bebeğim yarm saat sürüyo burdan hastane şmdi o dolmuşu takur tukur çekecek halim yok olmazsa akşam iş çıkışı gider kan testi yaptırırım bu arada yerleşme olduysa ultrasonda görünürmü?
ultrasonla görünür mü bilmiyorum ama en azından doktor birşekilde tespit eder...sen biraz daha bekle bakalım eğer sancın ve kanaman artarsa hiç durmadan git doktora tatlım.... bu arada moralini de yüksek tutmalısın
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Şmdi bi parça ekmek bide süt içiyrm 😞toparlancam sizin için ama beni bgn yalnz bırakmayın ihtycm var işde sakin şansaaa kendmle baş başa kaldm
Sağol cnm bnm sayenizde atlatcam bugnğ
Tabikio bende burdayimmm yanindayizz tatlimmm seni yalniz birakirmym sandin sadece gicik telefonum bazi msjlari gec verio.ondan.karisiomm ama.burdayim kiii
atlatırsın bencede kendini topla ve iyi düşün ki iyi olsun içimdeki ses kötü birşey olmadığını söylüyor ama umarım yanılmam
atlatırsın bencede kendini topla ve iyi düşün ki iyi olsun içimdeki ses kötü birşey olmadığını söylüyor ama umarım yanılmam
Bendecede.kotu.bisi yok ama ogrencez bakalim beklioruz sabirla artik aksami
Bendecede.kotu.bisi yok ama ogrencez bakalim beklioruz sabirla artik aksami
Ne kdr kabalar yaa hepsi aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?