Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Geccek artik canim beklioruz bizdee bnm 8 gun.kaldii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne güzel senın daha az :) belrti var mı sende? benım kasıklarım sızlıyo gıbı ama psikolojıktr dıye önmsememeye calsııyorm :S

Merhabalar,

7 ay önce spiralimi çıkartırdım eşimin ısrarı sonucu. 7 aydır öyle bi takıntı yaptımki bu hamile olmayı. Çeket atsalar hamile kalırdım diye düşünüyordum. Bu kadar zor olacağını düşünmememiştim.

3 ay önce bi düşüğüm oldu. 2 ay korun dediler korunmadan deniyorum. Adetim de düzensizleşti düşükten sonra 28, 32...

ve suan yine bekliyorum. SAT 28 bugün...hiçbir belirti de yok...test yapmak da istemiyorum..randevuyu bi alıyorum bi iptal ediyorum napsam acaba kızlar

ne güzel senın daha az :) belrti var mı sende? benım kasıklarım sızlıyo gıbı ama psikolojıktr dıye önmsememeye calsııyorm :S

Yaa bende cok belirti varda bendd psikolojiktir diorum gogslerde hassasiyet kasik agrisi midem.kotu. bilmyrm ama canim ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…