Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Aynen yaaa bende yaptm onu 😂😂hahah çok komik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canım ya :) millet istemez bir seferde olur bizim giniler de ister aylarca olmaz...rabbim en foğru zamanı bilir tabi ama gene de insan bozuluyo :)

Hersey kismet tatlim herseyin hayirlisi artik ne diyelm eli aygi duzgn evladimiz olsn baska bisi istemem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hersey kismet tatlim herseyin hayirlisi artik ne diyelm eli aygi duzgn evladimiz olsn baska bisi istemem

Aynen canım Rabbim sağlıkla sağlıklı bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Oturarak yap ben dün 20 gömlek 3 pantolon ütüldm 😊😊hç yorulmadm

Kuyruğu kopasiceee

ahahahahahha kopacak hiç merak etme sen iyi veya kötü bak bide sana abla nasihatı içini rahatlatmak ferahlatma istersen güsel abdestini al 2 rekat şlükür namazı kıl bak göreceksin hafifliycen ben içim daralınca hep yapıyorum rahatlıyorum kuzucum tavsiye sadece

Hee gidemiorum iste tuvalete benm yine.icerdr.olan gogus uclari foraa belli oluo sureklii kasigimda agriiooo midemde cok kotuuu yemek zor yicem vallaa

Oturarak yap ben dün 20 gömlek 3 pantolon ütüldm 😊😊hç yorulmadm

ben o konuda biraz hassasım oturarak yaparımda herşeyi ütülüyorum ya çamaşıra kadar herkes kızıyo yazık canına diye ama dolamda dağınık kırışık bişi görmek beni hasta ediyo ama oturuyum tv karşısınada öle yapıyım aferin kısss

Bbğm şuan mümkn değilll 😊 işteym kıyafet yok makyaj var çok zor kanama var

İyi yapıosn 😊bende öyleym mikropları ölüo iç çamaşırların bende öleym

İyi yapıosn 😊bende öyleym mikropları ölüo iç çamaşırların bende öleym

Bende ayniyim yaaa korkarim.mikroptannn cokk pantalon aralarini bile ozellikle utulerim icten ayrica yanii

Bbğm şuan mümkn değilll 😊 işteym kıyafet yok makyaj var çok zor kanama var

yok kuzucum şimdi diil eve gittiğinde ille yap die değil yani benimki fikir belki rahatlarsın die karışmak istemem bildiğim uyguladığım bişey olduğu için paylaşmak istedim .bazıları bana kızıyo ben açığım kapalı değilim ama elimden geldiğince ibadetimi yapmaya çalışıyorum herkes önce kapan sen gibi bakıyolar ama bende inancımı böle yaşıyorum napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…