- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #2.581
Ayy evet gecen gun bi diziye denk.geldim dniz yildizimi ne kiz.cift cizgiyi gordu uzuldu hamile die kendi kendime konusuom oglummm biz o kadar ugrastikk neyin.kafasindasinn sonra.ne guldum kendimee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen canım ya :) millet istemez bir seferde olur bizim giniler de ister aylarca olmaz...rabbim en foğru zamanı bilir tabi ama gene de insan bozuluyo :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hersey kismet tatlim herseyin hayirlisi artik ne diyelm eli aygi duzgn evladimiz olsn baska bisi istemem
Hersey kismet tatlim herseyin hayirlisi artik ne diyelm eli aygi duzgn evladimiz olsn baska bisi istemem
bendede bugün öle bi olay oldu kıvamı koyu gibi biraz ama bayağı geldi sebebini çözemedim gögüsler hala tavan yapmış durumda kasık ağrım o kadar yok ara ara gelio gidio ayy ütüde beni beklio siz yemek yerkene bende ütümü yapıyım bari
Kuyruğu kopasiceee
bendede bugün öle bi olay oldu kıvamı koyu gibi biraz ama bayağı geldi sebebini çözemedim gögüsler hala tavan yapmış durumda kasık ağrım o kadar yok ara ara gelio gidio ayy ütüde beni beklio siz yemek yerkene bende ütümü yapıyım bari
Hee gidemiorum iste tuvalete benm yine.icerdr.olan gogus uclari foraa belli oluo sureklii kasigimda agriiooo midemde cok kotuuu yemek zor yicem vallaa
Ayy yarabbi bugn nasl bigün
Oturarak yap ben dün 20 gömlek 3 pantolon ütüldm 😊😊hç yorulmadm
ahahahahahha kopacak hiç merak etme sen iyi veya kötü bak bide sana abla nasihatı içini rahatlatmak ferahlatma istersen güsel abdestini al 2 rekat şlükür namazı kıl bak göreceksin hafifliycen ben içim daralınca hep yapıyorum rahatlıyorum kuzucum tavsiye sadece
ben o konuda biraz hassasım oturarak yaparımda herşeyi ütülüyorum ya çamaşıra kadar herkes kızıyo yazık canına diye ama dolamda dağınık kırışık bişi görmek beni hasta ediyo ama oturuyum tv karşısınada öle yapıyım aferin kısss
Bnmde midem bulanıo
Bugun sinama gunu canim sabret tevekkul et aksami etcez.burda sonrada ogrencez.ne var bakalim
neden korkuyon akıntı seni yiyecekmi ay git kurtul akıntı olması iyidir hem gebelikte en belirgin özellik akıntısı olmayan kadın için risk vardır internete bak oku sonra tıpış tuvalete
İyi yapıosn 😊bende öyleym mikropları ölüo iç çamaşırların bende öleym
Aynen yaaa bende yaptm onu 😂😂hahah çok komik
İyi yapıosn 😊bende öyleym mikropları ölüo iç çamaşırların bende öleym
Bbğm şuan mümkn değilll 😊 işteym kıyafet yok makyaj var çok zor kanama var
hamişsiniz işteee ohh ohhhayy inşallah yaaa hamiş olalımmmm bende o yok işte arada dönüyo eğer çay çok içersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?