- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #2.601
ewet takıntı oldu bende daha güsel oluo kız en iyisieltilerim ne alaka zaten 50 derecede yıkanyomuşmuş hıhhhh zaten pasaklılar
Ayy insallah hepimiz hamisizdirr bak busrayaa ohh rahatladi kizan ama ben onu hissetmistimm zten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
😂😂boşver kıskançlar 😂😂
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok kuzucum şimdi diil eve gittiğinde ille yap die değil yani benimki fikir belki rahatlarsın die karışmak istemem bildiğim uyguladığım bişey olduğu için paylaşmak istedim .bazıları bana kızıyo ben açığım kapalı değilim ama elimden geldiğince ibadetimi yapmaya çalışıyorum herkes önce kapan sen gibi bakıyolar ama bende inancımı böle yaşıyorum napim
bak hisler demekki oluo bende onun gbi sizi hissediom ikinizde hamişsinizzzz
Bnde sendenim tatlim bende acigim ama dinimi inancimi yasarim Elhamdullilah herkesin dini kendine
aynen ya ben ona çok kızıyorum önyargı işte dışardan baksan amannn bu ne anlar derler ama öle degil işteee :) :)
Tuvaletten bildiriliorr kizlarr asayis.bermamill bisi yok cok sukur sadece akintiii
Ohhhh çok şükür meleğim
ama görünüyo diolar ama sen sağlıkçısın daha iyi bilirsin tabikide
bak hisler demekki oluo bende onun gbi sizi hissediom ikinizde hamişsinizzzz
yok kuzucum şimdi diil eve gittiğinde ille yap die değil yani benimki fikir belki rahatlarsın die karışmak istemem bildiğim uyguladığım bişey olduğu için paylaşmak istedim .bazıları bana kızıyo ben açığım kapalı değilim ama elimden geldiğince ibadetimi yapmaya çalışıyorum herkes önce kapan sen gibi bakıyolar ama bende inancımı böle yaşıyorum napim
Kızlar hala kahverengi dün akşamdan beri adet olsa kana dönüşmezmiydi ? 😞😞
Bence sen adet olmadin solim sana bak hamissn sen
Evet canim Allah bilio ya baska bisiyi onemseme sen kul konusur Rabbim bilir onemli olan Rabbimin bilmesi baskasi bilmesede olur seni
Kanama devam ederken münasip olurmu kuzucum blmyrm 😞
yok olmazzz tabiki kuzucummm :):)
Blmyrm histen ziyade yani mantkken bide bnm adetim aşırı kanamalı geçer ondan diyorm püf çatlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?