Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

İnşallah bebeğim ya , çok heyecanlıyımmmm 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senin daha çok yeni imiş canım inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.doktora falan gittiniz mi muayene için falan

Ben bu ay gittim Testler yapıldı, hiç bir sorun yok çok şükür folik asit başldm 3 haftadır falan, herşey normal, doktor gün vrrdi bu günlerde ilişki olsn dedi 😊bakalm

Kimin kizz bnim mii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canm bişey sorcam bat ın açılımı ne 😊 ben blmyrm son adet tarihide neyin kısaltması bu arafa bnmde 27 mart tı çok heyecanlıyım bu gece çalışma var nolurr Allahım inşallah tutar 😊

bizimde eşimde varikosel vardı ameliyat oldu benim hormon testlerim normal çıktı bu ay klomen kullandım yumurtam doktorun biri büyümemiş dedi korktum 3 gün sonra başka doktora gittim o da büyümüş şu günlerde ilişki olsun dedi bakalım bu ay ikimizde iyi haberlerimizi yayınlarız...(ben umutsuzum ama )

amin inşallah tutar benim adetime 5 6 gün var ben daha yakını haber vericem galiba

aynn bnmde 27 mart bugece yogun 7sınden basladım bnıns olur ya tutar ya

Amin canim.insallah tutar o bati bende burda ogrendim kiz :)

Kizlarrr ufak ufak agrim var yaaa acaba yumurtaciklarm catlio mu ne oluoo help meee

Kizlarrr ufak ufak agrim var yaaa acaba yumurtaciklarm catlio mu ne oluoo help meee

canımm degerlendırr bencee benımde sabah mıdem bulanıoduu acayıpp senn bugunn ve yarınıı degerlendır mutlaka :))

canımm degerlendırr bencee benımde sabah mıdem bulanıoduu acayıpp senn bugunn ve yarınıı degerlendır mutlaka :))

Geceleri degerlendirsem olur dimiii kocam calisio ben calisiom
Kocam bide 22:30 da gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…