- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
Amann bizimde 9 ay oldu evleneli sekerim ama bu ay cok siddetle istiyoruz ve bekliyoruz bebegimizi insallah Rabbim.hepimize.nasip eder bu harika duyguyu acemilik degildir sen.merak.etme su akar yolunu bulur sen.dert etmesadece zamani var herseyin Rabbim hersyn zamanini bilior.biz istiyoruz Rabbimde vercek hepimize insallahh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
senin daha çok yeni imiş canım inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.doktora falan gittiniz mi muayene için falan
inş inş. Senin bat ne zamandı ?
Kimin kizz bnim mii
bizimde eşimde varikosel vardı ameliyat oldu benim hormon testlerim normal çıktı bu ay klomen kullandım yumurtam doktorun biri büyümemiş dedi korktum 3 gün sonra başka doktora gittim o da büyümüş şu günlerde ilişki olsun dedi bakalım bu ay ikimizde iyi haberlerimizi yayınlarız...(ben umutsuzum ama )Ben bu ay gittim Testler yapıldı, hiç bir sorun yok çok şükür folik asit başldm 3 haftadır falan, herşey normal, doktor gün vrrdi bu günlerde ilişki olsn dedi 😊bakalm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canm bişey sorcam bat ın açılımı ne 😊 ben blmyrm son adet tarihide neyin kısaltması bu arafa bnmde 27 mart tı çok heyecanlıyım bu gece çalışma var nolurr Allahım inşallah tutar 😊
canm bişey sorcam bat ın açılımı ne 😊 ben blmyrm son adet tarihide neyin kısaltması bu arafa bnmde 27 mart tı çok heyecanlıyım bu gece çalışma var nolurr Allahım inşallah tutar 😊
he yha yasıorum ne yasmıon sen bna cnm sıkılıo yha darlandım yıne :))))))
İnşallah bebeğim ya , çok heyecanlıyımmmm 😊
Ahh kiyamam kizanim.geldim iste musait degildim is yernde toplantm vardi skercim
amin inşallah tutar benim adetime 5 6 gün var ben daha yakını haber vericem galiba
Amin canim.insallah tutar o bati bende burda ogrendim kiz :)
Kizlarrr ufak ufak agrim var yaaa acaba yumurtaciklarm catlio mu ne oluoo help meee
canımm degerlendırr bencee benımde sabah mıdem bulanıoduu acayıpp senn bugunn ve yarınıı degerlendır mutlaka :))
Geceleri degerlendirsem olur dimiii kocam calisio ben calisiom
Kocam bide 22:30 da gelio
aminn nisan ayı bize uğurlu gelsin inşallahhh
tabıkıde olurr canımm yaa :)) yeterkı degerlendırr yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?