- Konu Sahibi mnspapatya
-
Off ya benmde fertil sıvım akmaya başladı bugünler çok önemli napsamm bilmiyorum 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadı hayrlısı hangı ıgne ovıtrellmı
Aynen canim o igneden sabah ol deddi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fertil.sivisi ne ki acabaaaa
aynn cnm bnde oldum o ıgneden olmadı ıkıncı ay yıne gttm aynı ıgneyı yasdı bnde cok pahalı dedım rapor cıkmıo bıde 80 lıra verdım ozaman doktr prengly yasmıstı oda aynıysıydı ıns olur yha[/QUOT
Ayy evet sekerim 77.60 a alicam ecz gelcek bekliorum istee ayy insllah olur yaa bir daha ayni stresi yasamayayim Rabbim lutfennn :-(
Cnm mukus bi sıvı , o sıvı yumurta ile doğru orantılı spermlerin daha hızlı gitmesini sağlıo ovulasyonunu hesaplayabiliyosun öylece, böle jöle gibi temiz yapışkan, O gelmeye başlayıncaa anlaki çalışmalara hız vermeli 😊😂,
Wuuuwww yeni birsey daha ogrendimmm tesekkur ederim tatlim
Rica ederm güzelimmbbu sıvı 5 gün civarı sürüyomş 30 yaş ve üstünde 1-2gün spermle yapısı çok benziomuş daha hızlı yol alması için, Rabbimin mucizeleri işte
aynn cnm bnde oldum o ıgneden olmadı ıkıncı ay yıne gttm aynı ıgneyı yasdı bnde cok pahalı dedım rapor cıkmıo bıde 80 lıra verdım ozaman doktr prengly yasmıstı oda aynıysıydı ıns olur yha[/QUOT
Ayy evet sekerim 77.60 a alicam ecz gelcek bekliorum istee ayy insllah olur yaa bir daha ayni stresi yasamayayim Rabbim lutfennn :-(
inş cnm ya gelsın artık bebişlerımz
inş cnm ya gelsın artık bebişlerımz
Evet yaa gelsin bebisimiz cok heycanliyim zatennn
Evet yaa gelsin bebisimiz cok heycanliyim zatennn
aynn cnm bu ay ınanıyorum ya olcak gbı sankı
aynn cnm bu ay ınanıyorum ya olcak gbı sankı
Olsun insallahh canim Aminnn
inş. allah hepinizin gönlüne göre versin o güzel göbişleriniz canla dolsun...
bende geçen hafta hamile oldumu öğrendim ve 3 gün sonra kimyasal olduğunu cuma günü kanamam gelmeye başladı ve bu gün bitti gibi hayırlısı diyorum artık inş. en yakın zamanda bizlerde hamile kalırız :)
günaydın kızlar bende bu ay ümitli olanlardandım ama 2 gündür acayip kasık ve bel ağrısı başladı adetime 6 gün var sanırım kırmızılar gelicek dün erken gebelik testi yaptım (galiba cok erken yaptım) sonuç negatifti.ben bu aydan ümidi kestim...güzel haberlerinizi bekliyor olacağım :)
Günaydın canım , Allah tan ümit kesilmez inşallah gebelik ağrılarıdır 😊umudunu yitirmee
günaydın kızlar bende bu ay ümitli olanlardandım ama 2 gündür acayip kasık ve bel ağrısı başladı adetime 6 gün var sanırım kırmızılar gelicek dün erken gebelik testi yaptım (galiba cok erken yaptım) sonuç negatifti.ben bu aydan ümidi kestim...güzel haberlerinizi bekliyor olacağım :)
Gunaydin canim evet gebelik testin erken olmus azcik ama insan dayanamio bekleyemiyor dimi :) Rabbim buyuk insallah sende kisa surede hamis olursn ama bak daha varmis belkide hamissindirde o yuzden degisik durumlar vardir insallah :)
ayyy inşallah canım ya hepimize bu nisan ayı ugurlu gelir eşimde diyor git kan testi ver ama idrarda negatifi görünce birde kasıklarımdaki ağrılar ve akıntım gelince iltihap olmaktan şüpheleniyorum...aman ya olmadıkça insan strese giriyor resmen valla :)
Ne zamandır düşünüyorsn cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?