Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Aynen canim o igneden sabah ol deddi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynn cnm bnde oldum o ıgneden olmadı ıkıncı ay yıne gttm aynı ıgneyı yasdı bnde cok pahalı dedım rapor cıkmıo bıde 80 lıra verdım ozaman doktr prengly yasmıstı oda aynıysıydı ıns olur yha

Fertil.sivisi ne ki acabaaaa

Cnm mukus bi sıvı , o sıvı yumurta ile doğru orantılı spermlerin daha hızlı gitmesini sağlıo ovulasyonunu hesaplayabiliyosun öylece, böle jöle gibi temiz yapışkan, O gelmeye başlayıncaa anlaki çalışmalara hız vermeli 😊😂,

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Wuuuwww yeni birsey daha ogrendimmm tesekkur ederim tatlim

Wuuuwww yeni birsey daha ogrendimmm tesekkur ederim tatlim

Rica ederm güzelimmbbu sıvı 5 gün civarı sürüyomş 30 yaş ve üstünde 1-2gün spermle yapısı çok benziomuş daha hızlı yol alması için, Rabbimin mucizeleri işte

Rabbim ne kadar buyuk yuceler yucesi insallah yuzlerimz daha cok guler bu ay ben bildgn hamile gibi hissediorm arada bakalim insallah gercek olur

Son düzenleme:

Imsallah canim herseyin hayirlisi Rabbim herseyin zamanini biliyor insallah yakinda hepimiz bu guzel duygulari tadariz Aminn

günaydın kızlar bende bu ay ümitli olanlardandım ama 2 gündür acayip kasık ve bel ağrısı başladı adetime 6 gün var sanırım kırmızılar gelicek dün erken gebelik testi yaptım (galiba cok erken yaptım ) sonuç negatifti.ben bu aydan ümidi kestim...güzel haberlerinizi bekliyor olacağım :)

Günaydın canım , Allah tan ümit kesilmez inşallah gebelik ağrılarıdır 😊umudunu yitirmee

Günaydın canım , Allah tan ümit kesilmez inşallah gebelik ağrılarıdır 😊umudunu yitirmee

inşallah canım ya karnım acayip şişkin hissediyorum tuhaf ağrılar ama inşallah ben yanlış hissediyorumdur inşallah bu ay tutmuştur...

Gunaydin canim evet gebelik testin erken olmus azcik ama insan dayanamio bekleyemiyor dimi :) Rabbim buyuk insallah sende kisa surede hamis olursn ama bak daha varmis belkide hamissindirde o yuzden degisik durumlar vardir insallah :)

ayyy inşallah canım ya hepimize bu nisan ayı ugurlu gelir eşimde diyor git kan testi ver ama idrarda negatifi görünce birde kasıklarımdaki ağrılar ve akıntım gelince iltihap olmaktan şüpheleniyorum...aman ya olmadıkça insan strese giriyor resmen valla :)

Ne zamandır düşünüyorsn cnm ?

Ne zamandır düşünüyorsn cnm ?

canım tam 1 sene oldu ama benim eşimde varikosel olduğunu öğrendik sperm degerlerimiz düşüktü kasımda ameliyat oldu bu ay 3 ayr yerden test yaptık 2 si çok iyi idi biri ise kötü idi.bakalım bu ay ondan ümitlenmiştim ama içimdeki his ağrılarım beni yanıltıyor gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…