Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Ne zamandır düşünüyorsn cnm ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaslar

bnm bat 6 nisandı dün akşamüstü kırmızı kartı gördüm 4 aydır yasadığım hüsran yine basımda. içim çok buruk. persembe günü hormonlar için ve yasadıgm bu belirti agrılar için doktora gidiyorum. Hayırlısı olsun tüm dileyenlerin en kısa zamanda dilekleri kabul olsun.

Anladm cnm , Allah gönlüme göre verir inş olmazsada üzülme, Rabbimin kanaati nasibi vardır, en hayırlı zamanda en hayırlı evlatı versin inşallah 😊

Bizim daha bu ay 2.ay 😊 ama bilmiyorum biyerde hatamı yapıyoruz ne yapıyoruz blmyrm 5 aylık evliyim daha, 😊acemiyiz 😊

Bizim daha bu ay 2.ay 😊 ama bilmiyorum biyerde hatamı yapıyoruz ne yapıyoruz blmyrm 5 aylık evliyim daha, 😊acemiyiz 😊

senin daha çok yeni imiş canım inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.doktora falan gittiniz mi muayene için falan

Merhaba canim herseyde vardir bir hayir sen moralini bozma dokotra git bakalim kontrol etsn seni insallah en kisa zamanda Rabbim bu guzel duygulari hepimize nasip eder

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inş yaa canım çok sıkkın :-( ben sizlerin takipçisiyim arada girer bakarım güzel haberlerinizi bekliyorum umarım sen ben herkes yasarız bu güzel duyguyu.

Amann bizimde 9 ay oldu evleneli sekerim ama bu ay cok siddetle istiyoruz ve bekliyoruz bebegimizi insallah Rabbim.hepimize.nasip eder bu harika duyguyu acemilik degildir sen.merak.etme su akar yolunu bulur sen.dert etme sadece zamani var herseyin Rabbim hersyn zamanini bilior.biz istiyoruz Rabbimde vercek hepimize insallahh

inş yaa canım çok sıkkın :-( ben sizlerin takipçisiyim arada girer bakarım güzel haberlerinizi bekliyorum umarım sen ben herkes yasarız bu güzel duyguyu.

Insallah canim.ama sen canini sikma cok onemli.moral bizim icin hersyde vardir hayir insallah gobisine en.kisa zamanda yerlesir bebisinn

Insallah canim.ama sen canini sikma cok onemli.moral bizim icin hersyde vardir hayir insallah gobisine en.kisa zamanda yerlesir bebisinn

inş inş. Senin bat ne zamandı ?

Uff evet cok varrrr napalim beklicez canim insallah Rabbim.buyuk eli ayagi duzgun.saglikli bir evlat nasip etsin hepimize.

amiiiinnnnnn inş inş dün akşam esime diyorum ki o hele bi gelsin doğsun poposuna poposuna vurcam niye bu kadar beklettin bizi diye )

amiiiinnnnnn inş inş dün akşam esime diyorum ki o hele bi gelsin doğsun poposuna poposuna vurcam niye bu kadar beklettin bizi diye )

evet valla bekletiolar nazlaniolar.artik.kismet biz istiyoruz Takdiri Rabbimden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…