- 29 Mart 2011
- 2.763
- 1.885
- 448
- Konu Sahibi mnspapatya
-
Ne zamandır düşünüyorsn cnm ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım tam 1 sene oldu ama benim eşimde varikosel olduğunu öğrendik sperm degerlerimiz düşüktü kasımda ameliyat oldu bu ay 3 ayr yerden test yaptık 2 si çok iyi idi biri ise kötü idi.bakalım bu ay ondan ümitlenmiştim ama içimdeki his ağrılarım beni yanıltıyor gibi geliyor.
Anladm cnm , Allah gönlüme göre verir inş olmazsada üzülme, Rabbimin kanaati nasibi vardır, en hayırlı zamanda en hayırlı evlatı versin inşallah 😊
senin daha çok yeni imiş canım inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.doktora falan gittiniz mi muayene için falanBizim daha bu ay 2.ay 😊 ama bilmiyorum biyerde hatamı yapıyoruz ne yapıyoruz blmyrm 5 aylık evliyim daha, 😊acemiyiz 😊
ayyy inşallah canım ya hepimize bu nisan ayı ugurlu gelir eşimde diyor git kan testi ver ama idrarda negatifi görünce birde kasıklarımdaki ağrılar ve akıntım gelince iltihap olmaktan şüpheleniyorum...aman ya olmadıkça insan strese giriyor resmen valla :)[/QUOT
Hemdd ne stres ama sakin olmamiz lazim bencee :) bi iki gun daha bekle bakalim ancak cikar cunku varsada bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaslar
bnm bat 6 nisandı dün akşamüstü kırmızı kartı gördüm 4 aydır yasadığım hüsran yine basımda. içim çok buruk. persembe günü hormonlar için ve yasadıgm bu belirti agrılar için doktora gidiyorum. Hayırlısı olsun tüm dileyenlerin en kısa zamanda dilekleri kabul olsun.
Merhaba canim herseyde vardir bir hayir sen moralini bozma dokotra git bakalim kontrol etsn seni insallah en kisa zamanda Rabbim bu guzel duygulari hepimize nasip eder
Bizim daha bu ay 2.ay 😊 ama bilmiyorum biyerde hatamı yapıyoruz ne yapıyoruz blmyrm 5 aylık evliyim daha, 😊acemiyiz 😊
inş yaa canım çok sıkkın :-( ben sizlerin takipçisiyim arada girer bakarım güzel haberlerinizi bekliyorum umarım sen ben herkes yasarız bu güzel duyguyu.
Insallah canim.ama sen canini sikma cok onemli.moral bizim icin hersyde vardir hayir insallah gobisine en.kisa zamanda yerlesir bebisinn
inş inş. Senin bat ne zamandı ?
25 mart canim
hmmm daha varmıs hayırlı haber veririsin inş
Uff evet cok varrrr napalim beklicez canim insallah Rabbim.buyuk eli ayagi duzgun.saglikli bir evlat nasip etsin hepimize.
amiiiinnnnnn inş inşdün akşam esime diyorum ki o hele bi gelsin doğsun poposuna poposuna vurcam niye bu kadar beklettin bizi diye )
evet valla bekletiolar nazlaniolar.artik.kismet biz istiyoruz Takdiri Rabbimden...
evet öyle tabiki. Hayırlı olanı versin Rabbim.
Amin canim
napıon bacım tuttumu bebısın :)
Kimin kizz bnim mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?