Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

var canım var pko denen sıkıntı var evlendiğimden beri istiyoruz ama bu 3. klomen kullanışım ilki baya sıkıntılıydı ama geçen ay çok iyi gitti herşey bu ay da umutluyum geçen aya bakarak daha iyi iki taraflı yumurta oluştu bu ay kasığımda batmalar oluyo ama belirtilere hiç takılmıyorum çünkü çok istediğim için psikolojik belirti üretiyorum sanırım

4 hafta 6 günlük canım. Adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim, belirtileri gerçekten aynı. ama en çok göğüslerim acıdı.

Ayyy minisssss kiyamamm gercekten mii baska bir belrti varmydi ne kadar sure acidi gogsun acabaaa akintin varmydi birdee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben çok yeni hamileyim ne sorunuz varsa sorabilirsiniz:)

hemen ben bi soru sorayım :) tedavi uygulandı mı yoksa doğalmı oldu yani soruyorum çünkü tedaviyle kavuştuysan bebişine daha sorular geliyo bu arada Allahım inşallah sağlıkla hayırla kucağına almak nasip etsin senin adına çok sevindim bizler içinde dua et lütfen olur mu

Ederim tabi canım seve seve hem de. amin çok sağol inşallah sağlıklı sıhhatli bi şekilde elimize alırız. yok canım doğal oldu. hiç öyle yumurtlama günü ateş ölçüp hesap yapmadım allah bi şekilde nasip etti çok şükür.

evet kasıklarım ağrıdı hatta ara ara sancı saplanıyodu bakıyodum ama adet olamıyorum falan diye düşündüm. hiç aklımda yokken kaldım

Ne guzel yaaa biz kendimizi yioruz burda bnim kasikvagrim var gogus uclarm cok acio ben klomen kullandm yumurta ilaci ve catlama ignesi oldm aslinda hamile gibi hissesiorum ama bilmyrm canim yaa

bin kere maşallah canım çok ama çok şanslısın Allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallahhhh

Sibelcim senin oglun kac yasindaa biraz boyle seyler konusalim.yaaa

canım oğlum 2 yaşında belki erken diyebilirsin ama 29 yaşındayım çok geciktirmek istemiyorum arada çok yaş farkıda olsun istemiyorum önümüzdeki aylarda hamile kalsam araları 3 yaş olur zaten oğluma annem bakıyor çalıştığım için

Yooo hicte erken degil bncee bende ikinci cocuk icin ole dsunurdm herhalde gerci daha birini yapamadik bncede cok yas farki olmasinn insallah hayirlisi olur canimcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…