Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Ohh iyi yapmissn tatlimm rahatlattn icini olmassin insallahh olcam olcam deme artikkk bitanemm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mayisda yeni umutlarla devam ederiz kuzum ama bu ay bende doktora gitmeyi düşünüyorum

ohhh ne güzel iyi etmişsiniz yemeğe gitmekle asla haklı olduğunda geri durma bu erkek milleti varya bir kere yüz vermeye gelmezler ama eşlerimiz sonuçta çok katıda olamayız benimde çooookkk olmuştur tartışmalarım seni çok iyi anlıyorum bazı şeyler es geçilmiyor maalesef sabırlı ol canım

yani alismasin zaten ilerde yeterince kullanacak :)

canım daha çok erken böle erken test yapmayın kusum çok nadir çıkanlar oluyor elbette misalen 1 gün kala yada olmadı gününde yaparsın testi benim kızımda bi kaç gün geçmişti öle silik çizgi çıkmıştı kaybettiğim oğlumda çooookkk silik bir çizgi vardı adetten bi kaç gün önce yapmıştım ama çooookk silikti görünmeyecek kadar allah kalbine göre versin canım inş

tatlım ben kan testi yaptım

Kizlar çatlatma ignesi olali bugun 17 gün dün test yaptim négatif cikti hala hastalanmadimda kisiklarim kac gündur ara ara agriyor adet olcakmisim gibi normalde adet agrim bi kadar surmez sali gününekadar gelmezse kan testi yapcam ... Bu agrilar ne d'en acaba

Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü

yani adetin geçti mi şimdi canım????

Ohh iyi yapmissn tatlimm rahatlattn icini olmassin insallahh olcam olcam deme artikkk bitanemm

tamam bitanem belki bebişim göbişimdedir ama senle konuşunca hep içim pırr pırr edio umut doluyorum yafff :)

yani adetin geçti mi şimdi canım????

Yani dün veya bugün gelmesi lazimdi bide catlatma ignesi oldum 17 gün bugun dün doktordaydim test yaptim négatif ciktigini söyledim normal erken bugun dedi bugun kan testi verdi ama sali günu yapmam için kasîlarim agriyor dédim hamilelîk te olabilir o deilse kisttir dedi onun için Beklemem lazim adet olmazsam ve kandada negatif cikarsà ultrason da kiste bakacak .....

Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü

ayyy çok şaşkınım ben yaaa :44: evde gebelik testi yaptın sandım ben hayırlısı olsun hakkında canım

herkez bana ya senin adetlerin düzenli hemen olur falan diyo ben kimseye istiyorum demiyorumda şimdilik 5 aydır negAtif artık korktum bu Ay doktora gitcem hormonlarima baktircam

mayisda yeni umutlarla devam ederiz kuzum ama bu ay bende doktora gitmeyi düşünüyorum

Evet ya doktor takibinde olmak en azından daha kafamızdaki acabaları yok eder dimi kuzum en iyisi olur bencede gidelim eğer kırmızı kart yemezsek bende mi test yaptırsam die düşündümde daha 5 gün var belki çıkmaz die korktum

cnm benim negatif zaten inşallah sen hammissin dir

heyecan dorukta bizde de

tamam bitanem belki bebişim göbişimdedir ama senle konuşunca hep içim pırr pırr edio umut doluyorum yafff :)

Evettt pir pirlaa tabii kirmizlari gorene kadar pes etmek yok umut kesmek yok tatlimmmm az kaldi dayancazz napalimmm bitanemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…