- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #3.321
Ayy eve yeni geldim stres atalim arayi yumusatalim diye benim koca yemege goturdu bayagi konustuk ben biraz sinirlendim tatliyida yeyince yumusadim icimde ne varsa kustum walla reglinin gelmesini bekliyorum olacak gibiyim hadi hayirlisi bkalim
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
geldim kuzum :) bugün kız evde yaaa nete gizli gizli giriyorum yoksa bilgisayardan oyun vs istiyor çok alışmasın istiyorum
Ayy eve yeni geldim stres atalim arayi yumusatalim diye benim koca yemege goturdu bayagi konustuk ben biraz sinirlendim tatliyida yeyince yumusadim icimde ne varsa kustum walla reglinin gelmesini bekliyorum olacak gibiyim hadi hayirlisi bkalim
yani alismasin zaten ilerde yeterince kullanacak :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım daha çok erken böle erken test yapmayın kusum çok nadir çıkanlar oluyor elbette misalen 1 gün kala yada olmadı gününde yaparsın testi benim kızımda bi kaç gün geçmişti öle silik çizgi çıkmıştı kaybettiğim oğlumda çooookkk silik bir çizgi vardı adetten bi kaç gün önce yapmıştım ama çooookk silikti görünmeyecek kadar allah kalbine göre versin canım inş
tatlım ben kan testi yaptım
Kizlar çatlatma ignesi olali bugun 17 gün dün test yaptim négatif cikti hala hastalanmadimda kisiklarim kac gündur ara ara agriyor adet olcakmisim gibi normalde adet agrim bi kadar surmez sali gününekadar gelmezse kan testi yapcam ... Bu agrilar ne d'en acaba
Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü
Ohh iyi yapmissn tatlimm rahatlattn icini olmassin insallahh olcam olcam deme artikkk bitanemm
tatlım ben kan testi yaptım
yani adetin geçti mi şimdi canım????
ayyy çok şaşkınım ben yaaa :44: evde gebelik testi yaptın sandım ben hayırlısı olsun hakkında canım
mayisda yeni umutlarla devam ederiz kuzum ama bu ay bende doktora gitmeyi düşünüyorum
eee yaptın ama erken değil mi yapmak için senin yaf regli oldun mu ?
Evet ya doktor takibinde olmak en azından daha kafamızdaki acabaları yok eder dimi kuzum en iyisi olur bencede gidelim eğer kırmızı kart yemezsek bende mi test yaptırsam die düşündümde daha 5 gün var belki çıkmaz die korktum
yok cnm daha 7 gün var
Evet ya doktor takibinde olmak en azından daha kafamızdaki acabaları yok eder dimi kuzum en iyisi olur bencede gidelim eğer kırmızı kart yemezsek bende mi test yaptırsam die düşündümde daha 5 gün var belki çıkmaz die korktum
erken diil mi yani sen eminsin kaç çıktı değerin
tamam bitanem belki bebişim göbişimdedir ama senle konuşunca hep içim pırr pırr edio umut doluyorum yafff :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?