- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #3.341
Yani dün veya bugün gelmesi lazimdi bide catlatma ignesi oldum 17 gün bugun dün doktordaydim test yaptim négatif ciktigini söyledim normal erken bugun dedi bugun kan testi verdi ama sali günu yapmam için kasîlarim agriyor dédim hamilelîk te olabilir o deilse kisttir dedi onun için Beklemem lazim adet olmazsam ve kandada negatif cikarsà ultrason da kiste bakacak .....
Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü
0.1çıktı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
heyecan dorukta bizde de
anladım canım ayyy inş hamişsindir kuzum kan sonucunu bizede bildir inş tutunmuştur kzucuğun sana
Ay insallahhh canim kasiklarimm cok agrio kac gündür ara ara ondan haric bisi yok
Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü
Evettt pir pirlaa tabii kirmizlari gorene kadar pes etmek yok umut kesmek yok tatlimmmm az kaldi dayancazz napalimmm bitanemm
Diger topiklerde gec dollenmeyle yukselenler cok var belki sanada burcuyada ole olur yukselir hamis olursunuz insllah regli olmadan yapmayin diolar
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Benimde kasiklarim agrio canim yaa bnde 9 nisnda catlatma ignesi oldum beklioruz bakalimm hayirlisi neyse o olsun
herkez bana ya senin adetlerin düzenli hemen olur falan diyo ben kimseye istiyorum demiyorumda şimdilik 5 aydır negAtif artık korktum bu Ay doktora gitcem hormonlarima baktircam
Diger topiklerde gec dollenmeyle yukselenler cok var belki sanada burcuyada ole olur yukselir hamis olursunuz insllah regli olmadan yapmayin diolar
Biri burcu mu dedi 😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim umudum yok ama nasip ışte bakarsın olur aday belirtileri var artık bende
Evet ben dedim nolmusstaaaa diorumki bazilarinin degerleri 6 gun oncesinde 0.0 cikmis adet gunu gecmis 2.gun gitmis yuksek cikmis hamismis :) merveyede onu dedim umudu kaybetme die
Bende senin gibiyim kuzum kasiklarim ve goguslerim agiriyo bayagi patladim patliycam ama bunlar hamilelik belirtiside olabiliomus orasida ayri bi konu :):)
Arkadaslar karnimin altina kasik mi oluyor bilmiyorum saniyelik bi agri giriyor geciyor neden olabilir
Bizim de on gün kala öyle oldu cnm ama şmdi geçti benmki 😄bakalm hayırlısı bebiş yapıodur inş
Çok hissedyrm inşallah yanılmıyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?