- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #3.301
Insallah canim sen bilirsinnnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sinemmmm kan thlilinde regli tarihinden kac gun once belli olur biliomusun kuzum ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Hicc bilmyrum onu tatlim yaaa
iki günlük kahve akıntıdan sonra bugün benim kırmızılarrr geldi ama 2 gündür sol böbreğim ağrıyormuş gibi batmalar oluyordu meğerse yumurtalığımmış şimdi anladım adet olunca çoookk rahatladım bakalım kaç gün sürecek adetim adet bitince çalışma yaparmıyım yoksa beklermiyim bilemiyorum hayırlısı allahtan
Hemen calismalara basla hemen hic ara verme 8.gun ben eger kirmizi kart yersem ole yapicam
aslında elifçim bende istiyorum ama dr bana 3 adet geçir demişti bu 2. adetim kuzum benim kocişş çok inatçı bu konuda hayırlısı allahtan inş sen kırmızıları görmezsin ve hamiş kalırsın :)
Gunaydin canimm insallah bebisn vardirda olmassinn
Ben adet oldumgule gule bebegim insallah siz hamile kalirsiniz
Offf catliycam artik gidip test yaptirasim var
Canim bnim hayirlisi olsun sakin uzulme tamam mi herseyin hayirlisi canim hep oyle.istioruz hayirlisi neyse oolsun tatlim
Ben adet oldumgule gule bebegim insallah siz hamile kalirsiniz
Benimkide oyle ama yapacak bisey yok onlarin inadini gecirelim bu ay olmazsa kafaya koydum walla adetin 3.gunude doktora gidicem onun takibinde hamile kalmayi planliycam ama 8.gundende calismalari surdurucem bu kez stresimde olmuycak ins bebisime kavusucam :)
aslında elifçim bende istiyorum ama dr bana 3 adet geçir demişti bu 2. adetim kuzum benim kocişş çok inatçı bu konuda hayırlısı allahtan inş sen kırmızıları görmezsin ve hamiş kalırsın :)
kıslar bnm gunum bugun ama suan hala olmadım napım sızce
kızlar ??? nerelerdesiniz ne var ne yok ???
Benimkide oyle ama yapacak bisey yok onlarin inadini gecirelim bu ay olmazsa kafaya koydum walla adetin 3.gunude doktora gidicem onun takibinde hamile kalmayi planliycam ama 8.gundende calismalari surdurucem bu kez stresimde olmuycak ins bebisime kavusucam :)
aynı beklemedeyız bn olmadım adet eger pzt ye kadar olmssm test yaptrcm ama agrım var bılmıorum ya
sen ne durumdasın
bakalım canımcım sağlıkla gelsinde kuzum ne zaman gelirse gelsin tabi elifçim dr a görün ne olur ne olmaz hakkında hayırlısı olsun :)
Aminn insallah tabi hayirlisi ya saglikli evlatlarimiz olsunda varsin bir iki ay gec olsun artik alistiriyorum kendimi adet olacakmisim gibi hissetmeye basladigimdan beri mayis plani cikaricam :)
aynı beklemedeyız bn olmadım adet eger pzt ye kadar olmssm test yaptrcm ama agrım var bılmıorum ya
sen ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?