Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Ama adet olcağın zaman akıntı kesilirmiş tatlım akıntın olması iyiye haber

evettt oleyyy ama sabah erken ilk idrarda yap tamam mııı o zaman daha iyiymiş öle duydum ben ikimizde hamiş haberi verelim inşallahhhh

Hadi baklm o gne kdr adet olmazsam sanki adet olcam gibi hssdyrm 😊nasip ama iyiyim olmazsada diğer ay olur inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Onu bilmiyordum canım son beş adetim 32-32-28-24 gündebir.ama hangi günü beklicem bilmiyorum canım

Kıyamam sana bayağı düzensiz olmuş ama inşallah hayırlı haberler alırız sen umudunu yitirme lütfen herşeyin hayırlısı canım herşeyin iyisini Rabbim bilir sen umutsuzluğa kapılma ama akıntın kesilmediyse korkma

Hadi baklm o gne kdr adet olmazsam sanki adet olcam gibi hssdyrm 😊nasip ama iyiyim olmazsada diğer ay olur inşallah

yawww kızancık bi bekle adet olur kırmızıları görürsek diğer aya odaklancazzz ama ben değilsem kesin çok ağlarım bak sölim o kadar üzülmicem diom ama düşünce ya yoksa die o zaman bile kararıom

Toparlanırız yalnz değilizki bu ay olmazsa incir kürü yapcam 😊😊

Çok sağol canım benim ya umut oldun bana.bu sayfa olnasa insan çıldırır.çünkü kimseyle konuşamıyo insan.hepinize çok çok teşekkür ederim

Bizde sana cnm 😊rahat ol hepimizi rahatlatıyo bilmediklerini öğreniyosn 😊inşallah olurrr

Ne demek canım benim hepimiz birbirimiz için burdayız stres atmak için evet herkes anlamıo bazısı güler bazısı arkandan konuşur ama burda birbirimizi anlıoruz bizzzzz rica ederimmm ne demekkk

aaa kim o hamişşş ben çok kötüyüm mide bulantısı konusunda üç gündür falan uffssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…