- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #3.521
Kasık tatlımmm bayağı bir ağrım var ağrıda değil böyle ince sızı gibi acayip bir hiss
Ya canım adet düzensizliği prolaktin derken iyice karıştı düzenim.iki günönce bişiler hissediyordum ama şimdş hiç bişi hissetmiyorum içimde.adet düzenim karışınca hangi günü beklicem onu bbile bilmiyorum. Bir de bugün renksiz akıntım var çamaşırım bile ıslanıyo kesin adet olucam.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İstesemde bırakamazmışım bak 😂😂
Hadi baklm o gne kdr adet olmazsam sanki adet olcam gibi hssdyrm 😊nasip ama iyiyim olmazsada diğer ay olur inşallah
Ama adet olcağın zaman akıntı kesilirmiş tatlım akıntın olması iyiye haber
aynısı bende de vardı hadi hayırlısıgüzel haberler gelicek sanırım
evettt oleyyy ama sabah erken ilk idrarda yap tamam mııı o zaman daha iyiymiş öle duydum ben ikimizde hamiş haberi verelim inşallahhhh
Onu bilmiyordum canım son beş adetim 32-32-28-24 gündebir.ama hangi günü beklicem bilmiyorum canım
Hadi baklm o gne kdr adet olmazsam sanki adet olcam gibi hssdyrm 😊nasip ama iyiyim olmazsada diğer ay olur inşallah
yawww kızancık bi bekle adet olur kırmızıları görürsek diğer aya odaklancazzz ama ben değilsem kesin çok ağlarım bak sölim o kadar üzülmicem diom ama düşünce ya yoksa die o zaman bile kararıom
Kıyamam sana bayağı düzensiz olmuş ama inşallah hayırlı haberler alırız sen umudunu yitirme lütfen herşeyin hayırlısı canım herşeyin iyisini Rabbim bilir sen umutsuzluğa kapılma ama akıntın kesilmediyse korkma
Toparlanırız yalnz değilizki bu ay olmazsa incir kürü yapcam 😊😊
Çok sağol canım benim ya umut oldun bana.bu sayfa olnasa insan çıldırır.çünkü kimseyle konuşamıyo insan.hepinize çok çok teşekkür ederim
Bende incir kürü yapcam olmassa kocamada dayıcam keçi boynuzunuu
Çok sağol canım benim ya umut oldun bana.bu sayfa olnasa insan çıldırır.çünkü kimseyle konuşamıyo insan.hepinize çok çok teşekkür ederim
Aynennn 😄😄😄
ayy ağrım var kızzzzz yine zaten karnımda acıktıama midem bulanıoo
😊😊kız hamiş 😄😄bende tık yok sabah bulantı vardı ama bence erken uyandığım için ağrı sızı yok 😄😄
aaa kim o hamişşş ben çok kötüyüm mide bulantısı konusunda üç gündür falan uffssss
Sensn kız 😍😍😍
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?