- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #3.481
Onu blmyrdm cnm şmdi yapamam demi ilaç içtim ? Eczane var karşıdaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amiiiiiinnnnnn canım inşLLh rabbim bebişini göbeğine yerleştirmiştir....idrarda çıkmayabiliyor çıkmazsa dediğin gibi yaparsın artık kan testinde küçük de olsa çıkıyorTakmıcam inşallah canım ama o anki psikolojimi bilemiorumama ben idrarda çıkmassa cumartesi yada pazartesi kan testi yaptırcam adet olmassam canım ama umarım adet olmam umarım hamişimdir bugün yine hamiş haberi aldım akrabalardan artık inşallah sıra bendedirrr etrafım hamiş dolu
ne ilacı içtin kızzz yap yap bişey olmaz varsa ki inş vardır çıkar az kalmış yaa çıkmasa bile mutlaka dr a görün canım o akıntılar çok şüpheli çünkü
amiiiiiinnnnnn canım inşLLh rabbim bebişini göbeğine yerleştirmiştir....idrarda çıkmayabiliyor çıkmazsa dediğin gibi yaparsın artık kan testinde küçük de olsa çıkıyor
Seninde miniğin bi an önce gelişir inşallah da teyze oluruz ☺️☺️
nasılsın canım naaptın durumlar ne haftasonu giremedim
iyiym canım bende giremedim hafta sonu yani dün :) son 4 günüm kaldı bekliorum ama dayanamayıp çarş günü test yapıcam galiba çok heycanlıyım bildiğin hamiş hissediorum ama bilmiorum belkide psikolojiktir
Ayy folis asit içtm de onu yazmşm kafa bi milyon uykusuzluktan 😞
amiiiiiinnnnnn canım inşLLh rabbim bebişini göbeğine yerleştirmiştir....idrarda çıkmayabiliyor çıkmazsa dediğin gibi yaparsın artık kan testinde küçük de olsa çıkıyor
İnşallah kuzucuğum yüzün güler
folik asitten bişey olmaz hatta yararlı anlıyorum seni öğretmenlik zor iştest yapınca bizede bildir tamam mı canım
canım gebelik varsa çıkıyor adetten bir gün önce yapılsa da çıkmadığı durumlar nadir oğlumda ben adet günü yapmıştım çok bariz ikinci çizgi çıkmıştı yani 1 veya 2 gün öncede yapmış olsaydım büyük ihtimal silik olarak yine çıkardı o yüzden yap derim inşallah belirtiler psikolojik değildir bebiştir
Öğretmen değilim kuzum bankacıyımm 😄😄 alarm öttü nöbetçiydm gelmek zorunda kaldm 😄😄
İnşallah canım yaaa çok umutluyum inşallah bebişim göbişimdedir bende yapıcam çarş sanırım eşimde illa beraber yapalım dio testi garibim çok hevesli umarım onuda mutlu edebilirim
Seninde miniğin bi an önce gelişir inşallah da teyze oluruz ☺️☺️
İnşallah canım yaaa çok umutluyum inşallah bebişim göbişimdedir bende yapıcam çarş sanırım eşimde illa beraber yapalım dio testi garibim çok hevesli umarım onuda mutlu edebilirim
İnşallah ya : ) inşallah vardr güzel haberlere ihtycmz var 😊yalnız hamişler hep kayboldu vallahhh böyle yaparsanızz sizi bulurrr çok kötü gıdıklarım ona göreee 😂
canım bişey sorcam diğer kızlarada soruyorum bilenler varsa adetlerin düzenliyken 1-2 ay adet gecikmesi yaşıyorsanız vücut kendini gebeliğe hazırlıyomuş yani hamile kalma olasılığı varmış bende bunu nette ve kadınlar kulübünde çok gördüm benim iş arkadaşımda hani 3 hamilemiz varyabiri 10 gün kadar adet gecikmesi yaşadı hamile zannetti kendini falan ertesi ay hamile kaldı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?