Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Neden umutsuzsun canım umudunu hiç yitirme hayırlısı neyse o olsun inşallah

aşkolsun ben genellikle burdayım ya :44:

Aaaa ben hiç bilmiorum canım bunu ama olabilir ama inan bu konuda sıfırım maalesef bilen biri varsaaa hemen cevap versinnnn:44:

canım hatta yine bu sitede okudum adet gecikmesi yaşayan bir bayan yazmıştı doktoru adet düzenliyken adet gecikmesi yaşanırsa vücut kendini hamileliğe hazırlıyor olabilir bir sonraki ay hamile kalabilirsin siye söylemiş bir kaç gün önce okudum bu mesajı

İnşallah öyledir canım inşallahhhh Rabbim hepimize hamişliği nasip etsin meleklerimize kavuşsalımm Allahın izni ilee

Neden umutsuzsun canım umudunu hiç yitirme hayırlısı neyse o olsun inşallah

Ya canım adet düzensizliği prolaktin derken iyice karıştı düzenim.iki günönce bişiler hissediyordum ama şimdş hiç bişi hissetmiyorum içimde.adet düzenim karışınca hangi günü beklicem onu bbile bilmiyorum. Bir de bugün renksiz akıntım var çamaşırım bile ıslanıyo kesin adet olucam.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evettt oleyyy ama sabah erken ilk idrarda yap tamam mııı o zaman daha iyiymiş öle duydum ben ikimizde hamiş haberi verelim inşallahhhh

Hadi baklm o gne kdr adet olmazsam sanki adet olcam gibi hssdyrm 😊nasip ama iyiyim olmazsada diğer ay olur inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…