Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Himm anladim canim ne guzel devlet cok iyi yaaa ozel sektor kotuu kesiolar hemen paranii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
özelde çalıştım ben 2 sene dayanamadım eşimde devlet memuru dedim bende gireyim sınava hem sınava hazırlandım hem evlendim iyi ki kazanmışım diyorum

o açıdan rahatım çok şükür şu hamilelik belli olsun bol bol dinlenirim diyorum

Insallah canim ben dinlenemem bile ancak doktor rapor vercek te ole bizde bi kizcagz vardi cuma gunu ise geldi sonraki persmbe dogurdu izin vermediler kizcagiza raporu oldugu halde ee isede ihtyaci var garibm geldi gitti

yazık ya özeldekiler harbi çok acımasızlar kendi çocukları eşleri olsa anlarlar ama vicdansızlık yapıyorlar

Bananeeeeeeee ben duygusalimm aglarim dayanamamm hamileysemdd aglarim bananeeeee

zaten kısmet olup hamile olduğunuzu öğrenince sevinçten gözünüzden yaş akıyor mutluluk gözyaşı dedikleri o olsa gerek

özelde çalıştım ben 2 sene dayanamadım eşimde devlet memuru dedim bende gireyim sınava hem sınava hazırlandım hem evlendim iyi ki kazanmışım diyorum

Bende gircem sinavaa bakalim bebise bagliyiz canim bende istyrm cok devlette calismayi kismet artik

Bende gircem sinavaa bakalim bebise bagliyiz canim bende istyrm cok devlette calismayi kismet artik

canım sık dişini 5 6 ay bence gir hemde zor bir sınav değil az gayret et kazanırsın

yazık ya özeldekiler harbi çok acımasızlar kendi çocukları eşleri olsa anlarlar ama vicdansızlık yapıyorlar

Aynen ya tek acima yok doktora gidemessn evimddnde uzaga tasindi is yerim cok zor durumdaym ama bakalim kismet herseyn hayirluai hamilelikte zor normalde iyi yine yanii

yap canım bekliyorum iyi haberlerini adet günün çarşambaysa yarında yapabilirisin ama çarşamba değildi galiba senin:44:

Hayirr cumaa ama bekleyemicem negatif cikarsa o gun kan yapicam cuma gunu yani daha fazla dayanamiorum bennn iyi haberler vercem.insalahh

rabbim inşallah onun sabrını verir hamilelikte...biraz daha zaman geçsin olmadı başla ders çalış canım devlete yasla arkanı

zaten kısmet olup hamile olduğunuzu öğrenince sevinçten gözünüzden yaş akıyor mutluluk gözyaşı dedikleri o olsa gerek

Evet bencede akar yanii tahminen.insallah hamileyimdirr banada dua edin yaaaaa cok heycanliyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…