- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #3.661
o açıdan rahatım çok şükür şu hamilelik belli olsun bol bol dinlenirim diyorumBizimki 8:48de gel ise maasini kesioo sıkıosa iki gun gelmeeee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evettt bugunu saymassk adete 4 gun teste bi gun cars sabah yapcam bi yarin var yaniii
kamudayım canım ben devlet memuru
özelde çalıştım ben 2 sene dayanamadım eşimde devlet memuru dedim bende gireyim sınava hem sınava hazırlandım hem evlendim iyi ki kazanmışım diyorumHimm anladim canim ne guzel devlet cok iyi yaaa ozel sektor kotuu kesiolar hemen paranii
o açıdan rahatım çok şükür şu hamilelik belli olsun bol bol dinlenirim diyorum
ben yapmaya tırsıyomda sen kan testi yaptırmıycakmıydın yaf
Aglicamm bananeeeee hihhhhhh:banghead:
Ağla tmm 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Blmyrm kötüyede hazırım bitsn artk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yazık ya özeldekiler harbi çok acımasızlar kendi çocukları eşleri olsa anlarlar ama vicdansızlık yapıyorlarInsallah canim ben dinlenemem bile ancak doktor rapor vercek te ole bizde bi kizcagz vardi cuma gunu ise geldi sonraki persmbe dogurdu izin vermediler kizcagiza raporu oldugu halde ee isede ihtyaci var garibm geldi gitti
zaten kısmet olup hamile olduğunuzu öğrenince sevinçten gözünüzden yaş akıyor mutluluk gözyaşı dedikleri o olsa gerekBananeeeeeeee ben duygusalimm aglarim dayanamamm hamileysemdd aglarim bananeeeee
özelde çalıştım ben 2 sene dayanamadım eşimde devlet memuru dedim bende gireyim sınava hem sınava hazırlandım hem evlendim iyi ki kazanmışım diyorum
kızlar yapın gitsin noolcak onunda ayrı bir heyecanı oluyor çizgi çıktı çıkmadı derkenama çıkmayıncada üzülmeyin hemen tekrarlarsınız
canım sık dişini 5 6 ay bence gir hemde zor bir sınav değil az gayret et kazanırsınBende gircem sinavaa bakalim bebise bagliyiz canim bende istyrm cok devlette calismayi kismet artik
Bn yapc cars sabahi kimsee tutamazz beniiiiiiiiii
yazık ya özeldekiler harbi çok acımasızlar kendi çocukları eşleri olsa anlarlar ama vicdansızlık yapıyorlar
yap canım bekliyorum iyi haberlerini adet günün çarşambaysa yarında yapabilirisin ama çarşamba değildi galiba senin:44:
Aynen ya tek acima yok doktora gidemessn evimddnde uzaga tasindi is yerim cok zor durumdaym ama bakalim kismet herseyn hayirluai hamilelikte zor normalde iyi yine yanii
canım sık dişini 5 6 ay bence gir hemde zor bir sınav değil az gayret et kazanırsın
zaten kısmet olup hamile olduğunuzu öğrenince sevinçten gözünüzden yaş akıyor mutluluk gözyaşı dedikleri o olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?