Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Allah allah cevaba bak sen sanki adet oldun bisi demicem sana hamile cikarsan gorusurz sennle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kist olsa solerdi doktor canim sn icini ferah tut insallah gec dollenmedirde hamissindirr

Benim bat günüm 30nisan
Acaba geçer mi ki günler. Ama benim akintim yok.akinti kesilmesi adet belirtisiymis doğru mu arkadaslar

Benim bat günüm 30nisan
Acaba geçer mi ki günler. Ama benim akintim yok.akinti kesilmesi adet belirtisiymis doğru mu arkadaslar

yok şekercim yok akıntıya falan bakma benimde adete yakın artıyo sonra başlıyo adet hamileliğin ilk günlerinde kiminin akıntısı oluyo kimi de kupkuru oluyo takma kafana inşallah hamişsindir

bekleyelim arkadaşım bende kırmızıları bekliyorum inşallah gelmez bu ay da bebeğim olr Rabbimiz izni ile :18::18::18::18:

Insallah canim Rabbim herseyin hayirlisini versin ayin bitmesine 9 gunmz var iki de hamisimiz var bakalim daha ne kadar hamis cikicak bol bol ciksin insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…