- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #3.681
Hayirr cumaa ama bekleyemicem negatif cikarsa o gun kan yapicam cuma gunu yani daha fazla dayanamiorum bennniyi haberler vercem.insalahh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
rabbim inşallah onun sabrını verir hamilelikte...biraz daha zaman geçsin olmadı başla ders çalış canım devlete yasla arkanı
inşallah bende mayıs'ta iyi haberler vericem cumartesi akrabalar günümüz vardı annemin kuzeni sibel rüyamda seni hamile gördüm bişeymi var yoksa dedi bende yok abla düşünüyorum çocuk dedim inşallah rüyası çıkar
inşallah kuzum hamişsindir dediğin belirtiler hamilelik belirtisi rabbim inşallah yüzünü güldürür dualarım sizinle..sizde dualarınızı eksik etmeyin bendenEvet bencede akar yanii tahminen.insallah hamileyimdirr banada dua edin yaaaaa cok heycanliyimm
İnşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin :)
inşallah bende mayıs'ta iyi haberler vericem cumartesi akrabalar günümüz vardı annemin kuzeni sibel rüyamda seni hamile gördüm bişeymi var yoksa dedi bende yok abla düşünüyorum çocuk dedim inşallah rüyası çıkar
inşallah kuzum hamişsindir dediğin belirtiler hamilelik belirtisi rabbim inşallah yüzünü güldürür dualarım sizinle..sizde dualarınızı eksik etmeyin benden
Hepimizin inşallah 😊 bn lavaboya gttm yine akıntı kesildi 😂😂oynatma oldm haaa !
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah tatlım sizlerinde hamilelik haberlerini alalım da dayanışmamız desteklerimiz daha da güçlenip sürsün inşallah sıra sizlerde allahın izniyleAmin tatlimm Allah razi olsunnn eksik edermyz hicc sendeee ask olsunn bebisine saglikla kavuscaksn insallah o gunleride gorucezz cinsiyet ogrencezzz isim dusuncezzz daha yolumuz uzunnn
Amin tatlimm Allah razi olsunnn eksik edermyz hicc sendeee ask olsunn bebisine saglikla kavuscaksn insallah o gunleride gorucezz cinsiyet ogrencezzz isim dusuncezzz daha yolumuz uzunnn
kızlar hesaplama yaptım bu ay resmen psikopata bağlamışım gebelik testlerine 50 tl para harcamışım nasıl bu kadar uçtum anlayamadım bütün suçlu o silik testler
Sen stres yapion bu akintiyi biraz relax ol kuzucummm aksin gitsn oo test yapana kadar az rahat dur bakimmm stres yapmaa
Hepimizin inşallah 😊 bn lavaboya gttm yine akıntı kesildi 😂😂oynatma oldm haaa !
vücudun seninle dalga geçiyor bence
vücudun seninle dalga geçiyor bence
Merhaba arkadaslar. Bu ay ben de klomen kullanip catlatma ignesi oldum regl tarihim 18 nisandi 3gun gecti adet olmadim. Bugun doktora gittim solda yumurta gordu kan testi verdi sonuc negatif... gec dollenmis olabilir bi hafta icinde regl olmazsan tekrar test yapariz dedi.. o gordugu yumurta degil de kist olabilir mi sizce
inşallah tatlım sizlerinde hamilelik haberlerini alalım da dayanışmamız desteklerimiz daha da güçlenip sürsün inşallah sıra sizlerde allahın izniyle
Hayır cnm olamaz benceee doktor yoksa söylerdi kistte olabilr diye yumurtadır inşallah geç döllenmedir 😊😊ccanm ö
kızlar hesaplama yaptım bu ay resmen psikopata bağlamışım gebelik testlerine 50 tl para harcamışım nasıl bu kadar uçtum anlayamadım bütün suçlu o silik testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?