Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Yaaa bakkk suna yaaa bi yapsana klomenle ne.alakasi vr geciktirme ilaci mi sanki oo aaaaa amaaaa ecz kapanmadn al bi test

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gercekten cok korkuom ya arkadsım eczacı yapalım dedı yapmadım beklıcm azcık ne bılım ya usuluom aglıcm valla sımdı

gercekten cok korkuom ya arkadsım eczacı yapalım dedı yapmadım beklıcm azcık ne bılım ya usuluom aglıcm valla sımdı

Hayir canim lutfen yaaaa olum yok ki ucundaaa ogren rahatla ya bebis varsa onada yazk hemen gideran doktora vitamn folik asit falan verr yanii

Hayir canim lutfen yaaaa olum yok ki ucundaaa ogren rahatla ya bebis varsa onada yazk hemen gideran doktora vitamn folik asit falan verr yanii

İşten dha yeni çıktmmm 😞😞😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bebek varsa da bu sikintidan bisey olacak kasmasana kendini insallah vardir ve sagliklidir

galaxsy s 4

kızcelerrrr ben geldimmmm dr dan çoooookkkk şükür rabbime pıhtılarım gitmişşş kanamamı sordu bende anlattım kanaman uzun sürerse tekrar gel dedi bizde bekleyip görücez benim kociş çalışma yok diyor yapacak bişey yok kovdummm evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…