- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #3.761
kızcelerrrr ben geldimmmm dr dançoooookkkk şükür rabbime pıhtılarım gitmişşş kanamamı sordu bende anlattım kanaman uzun sürerse tekrar gel dedi bizde bekleyip görücez benim kociş çalışma yok diyor yapacak bişey yok kovdummm evden
Hos geldin tatlimm senin adina sevindimm ayy cokta guldm birden.kovdum evden deyince adam senin icin calisma yok diordur sekerim sen az daha toparlan die :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba canımBenim bat günüm 30nisan
Acaba geçer mi ki günler. Ama benim akintim yok.akinti kesilmesi adet belirtisiymis doğru mu arkadaslar
yok şekercim yok akıntıya falan bakma benimde adete yakın artıyo sonra başlıyo adet hamileliğin ilk günlerinde kiminin akıntısı oluyo kimi de kupkuru oluyo takma kafana inşallah hamişsindir
Evet canim çoğu bitti azi kaldi günlerinmerhaba canım
benımde bat 30 nısan.21gunu dewırdık artık 9 gun ıcın dısımızı sıkıcaz :) benım adetım 2 3 gun gecıkebılır dıye mayısa kadar beklıcem ben.test yapmak ıcın de gunum 15mayıs :)
ewet genelde akıntı kesıldıgı zaman adet olacaksın derler.ama kısıden kısıye de degısıyo tabıkı.mesela benım su an akıntım war ama fosur fosur da gelmıyo.gecen gun arkadasın bırı dıyodu benım hıc akıntım olmadı adetım gecıktı sonuc pozıtıf :) yanı adet donemıne yakın karamsar olma morallerı yuksek tutuyoruz
Nisanın 5 ünde adet oldum ve aşağı yukarı 30 günde bir adet olan birisi olarak adetime iki hafta var. fakat kasıklarımda ağrı var ve ara ara göbeğim ağrıyo. ayrıca göbeğimle rahim arasında bi ağrı var çok değil ama o da ara ara. ne diyorsunuz sizce bunlar belirti mi? hem bu kadar erkenden belirti olur mu ki
Bengisuuu anlattigin hersey bendede var benim adetime 8 gun kaldi bekliyom. Sanki beni anlatmissin
Evet canim çoğu bitti azi kaldi günlerin
İnşallah kişiden kişiye değişiyor dur.benim bu ay belim agriyor ve ara ara kasiklarim pit piy diye atıyor. Benim adetlerin düzenlidir 1 mayisa kadar olmazsam hemen test yapicamne zormus hamile kalmak
Günaydınnnn 😊son 1 😊hadi bakalımmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydinn hadi bakalim fistigim belirtin var mi ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Regl belirtisimi blmyrm ama göğüslerimi taşıyamıyorum okdr 😊
Aynen benimdde oyle kasiklarimda agiriyo ben kirmizi kart yiycem sanirim :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
gercekten cok korkuom ya arkadsım eczacı yapalım dedı yapmadım beklıcm azcık ne bılım ya usuluom aglıcm valla sımdı
hiç sorma papatya adamın haklı olduğunu biliyorum ama işime gelmiyor kuzumnormalde mayıstan sonra çalışmalara izin var bende yavaştan alıştırıyorum eğer yine yok derse bu sefer yatak cezası verecem ona işte ona dayanamaz ahahahaa
Gunaydinn canlarrr nasilsiniz bakalimmmm
İyiyim ama eşim şarjımı götürmş nete girmym ders çalışayım diyeee 😞
Aaaa aa neden ogle yapmis ama ders calismakta lazim tabi tatluummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?