Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Hos geldin tatlimm senin adina sevindimm ayy cokta guldm birden.kovdum evden deyince adam senin icin calisma yok diordur sekerim sen az daha toparlan die :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hos geldin tatlimm senin adina sevindimm ayy cokta guldm birden.kovdum evden deyince adam senin icin calisma yok diordur sekerim sen az daha toparlan die :)

hiç sorma papatya adamın haklı olduğunu biliyorum ama işime gelmiyor kuzum normalde mayıstan sonra çalışmalara izin var bende yavaştan alıştırıyorum eğer yine yok derse bu sefer yatak cezası verecem ona işte ona dayanamaz ahahahaa

Benim bat günüm 30nisan
Acaba geçer mi ki günler. Ama benim akintim yok.akinti kesilmesi adet belirtisiymis doğru mu arkadaslar

merhaba canım

benımde bat 30 nısan.21gunu dewırdık artık 9 gun ıcın dısımızı sıkıcaz :) benım adetım 2 3 gun gecıkebılır dıye mayısa kadar beklıcem ben.test yapmak ıcın de gunum 15mayıs :)

ewet genelde akıntı kesıldıgı zaman adet olacaksın derler.ama kısıden kısıye de degısıyo tabıkı.mesela benım su an akıntım war ama fosur fosur da gelmıyo.gecen gun arkadasın bırı dıyodu benım hıc akıntım olmadı adetım gecıktı sonuc pozıtıf :) yanı adet donemıne yakın karamsar olma morallerı yuksek tutuyoruz

yok şekercim yok akıntıya falan bakma benimde adete yakın artıyo sonra başlıyo adet hamileliğin ilk günlerinde kiminin akıntısı oluyo kimi de kupkuru oluyo takma kafana inşallah hamişsindir

Canim yüreğine su serptin çok saol.inşallah canim ya

Evet canim çoğu bitti azi kaldi günlerin
İnşallah kişiden kişiye değişiyor dur.benim bu ay belim agriyor ve ara ara kasiklarim pit piy diye atıyor. Benim adetlerin düzenlidir 1 mayisa kadar olmazsam hemen test yapicamne zormus hamile kalmak

Nisanın 5 ünde adet oldum ve aşağı yukarı 30 günde bir adet olan birisi olarak adetime iki hafta var. fakat kasıklarımda ağrı var ve ara ara göbeğim ağrıyo. ayrıca göbeğimle rahim arasında bi ağrı var çok değil ama o da ara ara. ne diyorsunuz sizce bunlar belirti mi? hem bu kadar erkenden belirti olur mu ki

Bengisuuu anlattigin hersey bendede var benim adetime 8 gun kaldi bekliyom. Sanki beni anlatmissin

Bengisuuu anlattigin hersey bendede var benim adetime 8 gun kaldi bekliyom. Sanki beni anlatmissin

Sanki içimden aşağı doğru bir şey asılıyo :) içeride göbeğimden tutmuş aşağı doğru asılıyo sanki. Bazen de karnımda yatay şekilde oluyo bu ağrı. Neyse benim daha çok var bu kadar erken belirti olacağını sanmıyorum. Senin daha az kalmış. Gönlüne göre olur inş.

benım 2 3 gun gecıkıp erken gelebılıyo..benım gogus uclarım acıyo ama benım ıctıgım parlodel dıye bı hap war butun hamılelık belırtılerını yan etkı olarak gosterıyo.bu yuzden hıc heweslenmıyorum bıle :/

harikasin valla canim Allah gonlune gore versin herseyin hayirlisi olsunnn

Aaaa aa neden ogle yapmis ama ders calismakta lazim tabi tatluummm

31inde finallerim var mayısın daha 😞üfff bu stresle kafam almıyo ztn, bu arada akıntm yine var 😞 nolcak bnm halim son bigün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…