- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #3.801
Gunaydin canim sorun derken⸮ Elhamdulillah buyuk bir sorunum yok pkom var sadece ve biran once hamile kalim die ctlatma ignesi oldum.klomen.kullandm cok sukur sorunum yok zaten daha 10 aylik evliyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende bi annn beni unuttun sandim tabikiiii
sizler hamile kalında canım ben mayıs ta kendi sayfamı açarım artık
Yokk kizz kimse alinmaz merak etme sen gercek olan buu bari 10 lasaydik iyi olurduu
Cok mide bulantim varr heycanlanamiom bile tansiyonumda oynak cok bi hallerdeym bilmyrm canim kocamda cuma yapalim testi mubarek gun dio hic dayanamam ama ben yaaa
evet bizim grup tırt çıktıkızlar yanlış anlamayın kendimide katıyorum
Yok kuzum eslik edecek gibiyim sana bende artik mayisa kaldim
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Canim bende pkoluyum hic adet olmuyorum fakat tedaviye baslamiyorlar bebek olmuyor sana nasil basladilar yardimci olur musun bana 9 aylik evliyim?
galaxsy s 4
Mayıs ayından umutluyum canım içimde güzel hisler var bekliycez görcez bakalım
Bencede ya nie boyle olduk ki yaff
Unutmadim kuzucum napiyon nasil basladin gune
Gunaydinlar herkese. Guzel haberler alacaginiz bi gun olur insallah
Ben nisanada ayni umutla baslamistim ama kismett aman cabalamasi beklemeside gusel :)
yarın yap canım insan sabredemiyor çünkü erkeklere demesi kolay varsa zaten silikte olsa pozitif çıkma ihtimalivar
Asiri mide bulantisiyla canim su icmekten icim disima ciktiisen nasilsin
2 yi zor çıkardık canım ama son 8 günde inşallah 10 olur
Aman bosver yap gitsin
Tabiki tatlim sen bi kere pkoyu takma kafana o her 10 kadinin 7 sinde var yani yalniz degilsin adet olabilmek icin dogum kontrol.hapi vs verdiler mi sna ben aylarca dkh kullandm ama iki ay o hap yuzunden adet olamadm cok korktum sonra doktora gittm bana.direk adet duzenleyici verdi ve prolaktn cok yuksekti ona bir ilac verdi iki ay aut hormonlarmla ugrastm sonra gecen adetim gelmeden doktorum dedi ki senn 9 ay olcak evleneli dedi ve hazir prolaktn dusmusken gebelik islemlerina baslayalim hizlandiralim kolaylastiralim dedi ki bizim ole detayli denemelerimz olmadi benimde cok duzensizdi aderlerim son 4 aydr duzgn diyebilirm sonra adetimn 5. Gunu baalamam icin kloman verdi ve bor hafta sonrada catlatma ignesi oldum iliski vakitlerini verdi o zamanlari dgerlendirdik simdide beklioruz adetim 25 nisan ama ben yarin test yapicam cunku bazi belirtilerim var ve herkes sen hamilesin dio bilmyrm canim bu hafta ne varsa ogrenicem ama sen sakin uzulme uzuldukce adette olamayabilirsin pkoyu tetkleyebilir mesela hic mi hic mi olmuon canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?