Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Canim bende pkoluyum hic adet olmuyorum fakat tedaviye baslamiyorlar bebek olmuyor sana nasil basladilar yardimci olur musun bana 9 aylik evliyim?

galaxsy s 4

Cok mide bulantim varr heycanlanamiom bile tansiyonumda oynak cok bi hallerdeym bilmyrm canim kocamda cuma yapalim testi mubarek gun dio hic dayanamam ama ben yaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aman bosver yap gitsin

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Canim bende pkoluyum hic adet olmuyorum fakat tedaviye baslamiyorlar bebek olmuyor sana nasil basladilar yardimci olur musun bana 9 aylik evliyim?

galaxsy s 4

Tabiki tatlim sen bi kere pkoyu takma kafana o her 10 kadinin 7 sinde var yani yalniz degilsin adet olabilmek icin dogum kontrol.hapi vs verdiler mi sna ben aylarca dkh kullandm ama iki ay o hap yuzunden adet olamadm cok korktum sonra doktora gittm bana.direk adet duzenleyici verdi ve prolaktn cok yuksekti ona bir ilac verdi iki ay aut hormonlarmla ugrastm sonra gecen adetim gelmeden doktorum dedi ki senn 9 ay olcak evleneli dedi ve hazir prolaktn dusmusken gebelik islemlerina baslayalim hizlandiralim kolaylastiralim dedi ki bizim ole detayli denemelerimz olmadi benimde cok duzensizdi aderlerim son 4 aydr duzgn diyebilirm sonra adetimn 5. Gunu baalamam icin kloman verdi ve bor hafta sonrada catlatma ignesi oldum iliski vakitlerini verdi o zamanlari dgerlendirdik simdide beklioruz adetim 25 nisan ama ben yarin test yapicam cunku bazi belirtilerim var ve herkes sen hamilesin dio bilmyrm canim bu hafta ne varsa ogrenicem ama sen sakin uzulme uzuldukce adette olamayabilirsin pkoyu tetkleyebilir mesela hic mi hic mi olmuon canim

Bencede ya nie boyle olduk ki yaff

acaba diyorum bahar ayları sıkıntılıdır bahar yorgunluğu gibi mesela yaza geçiş ayı olduğu için adet gecikmeleri vs. de çok olurmuş bende bişey bulamadım bunla bağlantı kurdum işte:44:

Ben nisanada ayni umutla baslamistim ama kismett aman cabalamasi beklemeside gusel :)

evet canım ne kadar strese girsekte farklı güzel bir heyecan mesela test yapmanın bile ayrı bir zevki var çıktı çıkmadı yok ışığa tut güneşe tut olmadı kır içine bak

yarın yap canım insan sabredemiyor çünkü erkeklere demesi kolay varsa zaten silikte olsa pozitif çıkma ihtimalivar

Evet sabredemiorm esimdr yanimda olcakms tek yapamiorm testide beraber ogrncekmisiz ne varsa insallah pozitiftir bana dua edin lutfennn

Kizlar günaydın
Size moral olmak icin geldim bugün.
Ben 2.5 yildir evliyim ve 8 aydir bebek bekliyoruz.
Ve umudumun son bulduğu ve cocugumuz olmuyor dye doktora gittiğim bu ay hamile oldugumu ogrendim. Vede yumurtlama hesabina göre bu ay cokta verimli gecmemisken.
İşin özü sakın ümidinizi kaybetmeyin ve herşeyi veren rabbim en hayirli zamanda sizinde yüzünüzü güldürecek. Bütün Dualarım sizlerle. Rabbim dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu....

İnsallah bebegin vardir canim benim. 1 yil dkntrol hapi ic dedi canim ictim icmeden once hergun adetliydim hic durmuyor du ve ictikten sonra tamamen kesildi hic adet olmuyorum 1 yildir 9 aydir korunmuyoruz ve bebek olduguda yok doktorun basi kalabalikti 2 dk bakti sadece ben daha fazla bekleyip vakit kaybetmek istemiyorum bebekleri falan gordukce kotu oluyorum baska doktora gittim menepoz sinirina geldigimin soyledi

galaxsy s 4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…