- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #3.921
kızlar cok merak ettıgım bısey var her adet gecıkmesı olan kadınların belırtılerı arasında göğüs de hassasıyet oluyormu yada bel kasık agrısı ??? veya göğüsdeki meme ucunda renk degısmesı yada hıc belıtısı olmadan ogrenenlerde var mıdır?
aaa senlemi aynıydık eee durum ne benim belimde ağırlık var kasıklarda bişi yok cnm bideee göğüsler mahvolmş ağrıyo ama 3-4 gndr baklm heyecan dorukta 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tıslaaarrrr kilolar konuşulmuş bende konuşam barii bende kızıma 56 kiloyla hamile kaldım doğurduktan sonrada aldıkça aldım hiiiçç vermedim öyle bir çabam olmadı en son 78 yani 80 kilolara dayandım artık boyun ağrısımı dersin sırtmı dersin adet düzensizliği mi herşey fırladı gitti bende sonra kaybettiğim bebeğime hamile kalmadan olummm dedim verecen bu kiloları veee tam 10 kilo verdim hamile kalınca en son 73 lerdeydim 2 ay önce şimdi 68 kiloyum ve hala devam inanın hiçç bişey eksik etmiyorum kendimden yemekten önce 3 bardak su için çok yemek yemezsiniz zaten ve akşam yemeyin canlarımmm 5 kilo verdim anlayacağınız hedef 60 olsun bakalım inşşşş
kızlar cok merak ettıgım bısey var her adet gecıkmesı olan kadınların belırtılerı arasında göğüs de hassasıyet oluyormu yada bel kasık agrısı ??? veya göğüsdeki meme ucunda renk degısmesı yada hıc belıtısı olmadan ogrenenlerde var mıdır?
ben aslında kolay kilo veren biriydim daha önceleri sıkı diyetlerle hızlı kilolar verdim ancak bazı sağlık problemleri yarattı yaptığım diyetler o yüzden sıkı diyetlere girmiyorum sağlıklı denen diyetlerede ben uyup yapamıyorum kilolarda gitmior haliyle
yaww kuzum herhalde diyet diyet nereye kadar ben çocuklu olduğum için zaten mümkün değil diyet yapmam herşey pişecekk arkadaşşş sıkıyorsa pişirmeama düzen o kadar önemli ki beynimizde ben doydum düşüncesi o kadar etkili ki azcık sabır çoookkk sıvı ve akşam çay sıvı dışında hiç bişeyy yememek budur yanii insan sabırlı olursa inanki kilo veriliyor
Kizlar ben cok kotuyum mide bulantisindan mahfolms durumdayim bisi yiemiorm bulantidan umarim gercekten hamileyimde ondandir bu bulanti umarim kotu biseyim yoktur dua edin bana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende çocukluyum maşallah iştahlı birde eşim var o yüzden diyet yapmam zorlaşıyor
öğlen yemek yiyemedin mi henüz tatlım ?
Hayir tabikiii yiemedim berbat durumdayim
allah bağışlasın kuzunu canım benimde inş olsun tatlım eşin yesin sende ye kızzz birden olmaz zaten şimdi senin yapacağın sadece yemek seçmek değil her şeyi pişir elbette ama daha az ye bak vallaha mide küçülüyor ben deli gibi çaya şeker atardım şimdi yok ilk zamanlar ıyyykkkk midem bulanoyrdu şimdi ise aslaaaa no şekerr diren taam kuzummm her insan kendini biliyor aslında bana ekmek ve şekerli şeyler kilo yapıyor haa yemiyormuyum tabiki yiyiyorum ama 2 dilim şekerde haftada belki bir çikolata vs inş sende verirsin canım
badefneden haber varmı kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?