Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Hç blmyrmki cnm 😞bende yeniyim belirtilerin varmı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tıslaaarrrr kilolar konuşulmuş bende konuşam barii bende kızıma 56 kiloyla hamile kaldım doğurduktan sonrada aldıkça aldım hiiiçç vermedim öyle bir çabam olmadı en son 78 yani 80 kilolara dayandım artık boyun ağrısımı dersin sırtmı dersin adet düzensizliği mi herşey fırladı gitti bende sonra kaybettiğim bebeğime hamile kalmadan olummm dedim verecen bu kiloları veee tam 10 kilo verdim hamile kalınca en son 73 lerdeydim 2 ay önce şimdi 68 kiloyum ve hala devam inanın hiçç bişey eksik etmiyorum kendimden yemekten önce 3 bardak su için çok yemek yemezsiniz zaten ve akşam yemeyin canlarımmm 5 kilo verdim anlayacağınız hedef 60 olsun bakalım inşşşş

ben regli öncesi belirtilerimi yaşıyorum eksiksiz gögüslerde sızlama kasıklarda ağrı belimi bugünkü yoğun temizlikten sonra ağırması normal zatende benm umudum yok ben adet olcam

ben aslında kolay kilo veren biriydim daha önceleri sıkı diyetlerle hızlı kilolar verdim ancak bazı sağlık problemleri yarattı yaptığım diyetler o yüzden sıkı diyetlere girmiyorum sağlıklı denen diyetlerede ben uyup yapamıyorum kilolarda gitmior haliyle

Selam kızlar bu ay klomen kullandım ama hıc yumurtam gelısmedı progestan verdı doktor edet olunca gel iğne tedavısıne başlıcaz dedı progestan bıteli 10 gun oldu ama hala adet olamadım iki gün once ıdrar testı yaptım negatif cıktı doktorumu aradım az once kan testı yaptır on gun sımdıye kadar oman lazımdı dedı ama olsa ıdrarda cıkmaz mıydı kafam cok karıştı ya lütfen yardımcı olun noluyor bana

aklımdaki soruları sormuşsunuz bende merak ediyorum

bat'a 3 gün kaldı ama bende hiç bir belirti yok adet belirtisi de yok ama

hiç belirti yaşamadan hamile kaldığını öğrenen varsa bana da söylesin

yaww kuzum herhalde diyet diyet nereye kadar ben çocuklu olduğum için zaten mümkün değil diyet yapmam herşey pişecekk arkadaşşş sıkıyorsa pişirme ama düzen o kadar önemli ki beynimizde ben doydum düşüncesi o kadar etkili ki azcık sabır çoookkk sıvı ve akşam çay sıvı dışında hiç bişeyy yememek budur yanii insan sabırlı olursa inanki kilo veriliyor

bende çocukluyum maşallah iştahlı birde eşim var o yüzden diyet yapmam zorlaşıyor

Kizlar ben cok kotuyum mide bulantisindan mahfolms durumdayim bisi yiemiorm bulantidan umarim gercekten hamileyimde ondandir bu bulanti umarim kotu biseyim yoktur dua edin bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sat tarihim 17 mart hala olmadım bugün evde test yaptım negatif cuma kan verecem sizinde gebelik testi negatif olup sonra kan testiyle hamile olduğunu öğrenen varmı

öğlen yemek yiyemedin mi henüz tatlım ?

bende çocukluyum maşallah iştahlı birde eşim var o yüzden diyet yapmam zorlaşıyor

allah bağışlasın kuzunu canım benimde inş olsun tatlım eşin yesin sende ye kızzz birden olmaz zaten şimdi senin yapacağın sadece yemek seçmek değil her şeyi pişir elbette ama daha az ye bak vallaha mide küçülüyor ben deli gibi çaya şeker atardım şimdi yok ilk zamanlar ıyyykkkk midem bulanoyrdu şimdi ise aslaaaa no şekerr diren taam kuzummm her insan kendini biliyor aslında bana ekmek ve şekerli şeyler kilo yapıyor haa yemiyormuyum tabiki yiyiyorum ama 2 dilim şekerde haftada belki bir çikolata vs inş sende verirsin canım

Hayir tabikiii yiemedim berbat durumdayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben hamile olduğumu en çok nasıl anladım sabah çok erken saatlerde mide bulantısıyla uyanıyordum hamiş olduğumu öğrendikten sonrada zerre kadar midem bulanmadı oğlumda ama kızımdaa 9 ayy içim dışıma çıktı inşşşş hamilesindir kuzum

Bn 50 kiloyum ama aşırı yemek yerim 😂😂😂

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…