Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Insllah canim yaa inan artik.elim ayagm titrio insallah hamileliktendir mide.bulantim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sonlanmio bir turlu gunnnn gecmek bilmior musternn biriylede kavga ettim.iyice beter oldim

sakinleşte bul buluştur ya mideni bastırıcak bişi böle olmaz inşallah hamişsindir ondandır yani kuzum

anladım canım . benımde Adetım 6 gün gectı kasık agrısı bel agrısı dısında bırseyım yok . gecen sene eylul ayında adetım 15 gun gecıktı megersem yumurtam olmus 33 mm catlayamamıs o yuzdende gecıkmıs adetım. sonra yıne normal sekılde duzenlı geldı adetım bu ayda boyle olunca dogrusu gebelıgı konduramıyorum . olumsuz bırsey duymaktan korkuyorum Doktorların negatıv kelımesını daannn dıye ınsanın yuzune soylemesı benı cok kırıyor .beklıyeyım dıyorum kendı kendıme belkı regelım gelır

Hç blmyrmki cnm 😞bende yeniyim belirtilerin varmı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anladım canım . benımde Adetım 6 gün gectı kasık agrısı bel agrısı dısında bırseyım yok . gecen sene eylul ayında adetım 15 gun gecıktı megersem yumurtam olmus 33 mm catlayamamıs o yuzdende gecıkmıs adetım. sonra yıne normal sekılde duzenlı geldı adetım bu ayda boyle olunca dogrusu gebelıgı konduramıyorum . olumsuz bırsey duymaktan korkuyorum Doktorların negatıv kelımesını daannn dıye ınsanın yuzune soylemesı benı cok kırıyor .beklıyeyım dıyorum kendı kendıme belkı regelım gelır

Adetimin 21.günü bugün.Daha test yapmama 8 gün var ama bende tam adet belirtileri var valla ara ara bir adet sancısı gibi sızı geliyo ve aşırı çikolata yemek istiyorum.aynen adette de böyle oluyorum

çikolata yeme isteği çoksa adet olma olasılığı yüksek sende

sakinleşte bul buluştur ya mideni bastırıcak bişi böle olmaz inşallah hamişsindir ondandır yani kuzum

Off bilmiorm az bisi yedim ama cok.kotym midem berbat zaten eger hamile degilsem doktorumuda parcalicam karar verdim

Aynen bende öyle düşünüyorum canım.neyse umutlar mayısa artık bu ay ilk denememdi hemen olması büyük şans olurdu herhalde

bu ay ilk denemense sonuç negatif çıktığında üzülüp canını sıkma hemen eğer hamiş olmazsan mayıs ta yumurtlama günlerine daha dikkat edersin takibini yaparsın canım

bu ay ilk denemense sonuç negatif çıktığında üzülüp canını sıkma hemen eğer hamiş olmazsan mayıs ta yumurtlama günlerine daha dikkat edersin takibini yaparsın canım

Ya canım adet düzensizliğim var ama işimi şansa birakmadım adetten bir kaç gün sonra günaşırı başladım çalışmalara.Rabbim hayırlı neyse onu versin hepimize inş

papatya kuzum yoğurt leblebi yada kraker yee geçer canım ayyy bak heyecanlandım şimdiii senin yerine yarın artık ver şu haberi kızzzz

Cubk kraker yedm iyi gelio dediler Kocama testleri aldirdim sabah hayirli haber vericem.sizlere canim.ama bana dua edin bugun gecsin ve hamis olayimmmm lutfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…