- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #3.941
Yok henüz gelmedi merak ettm bnde baya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bn 50 kiloyum ama aşırı yemek yerim 😂😂😂
Hayir tabikiii yiemedim berbat durumdayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben hamile olduğumu en çok nasıl anladım sabah çok erken saatlerde mide bulantısıyla uyanıyordum hamiş olduğumu öğrendikten sonrada zerre kadar midem bulanmadı oğlumda ama kızımdaa 9 ayy içim dışıma çıktı inşşşş hamilesindir kuzum
Bn 50 kiloyum ama aşırı yemek yerim 😂😂😂
hımm bu şekilde nasıl günü sonlandırıcan nefret ederim mide bulantısındannn ıyy
Sonlanmio bir turlu gunnnn gecmek bilmior musternn biriylede kavga ettim.iyice beter oldim
Hç blmyrmki cnm 😞bende yeniyim belirtilerin varmı?
Adetimin 21.günü bugün.Daha test yapmama 8 gün var ama bende tam adet belirtileri var vallaara ara bir adet sancısı gibi sızı geliyo ve aşırı çikolata yemek istiyorum.aynen adette de böyle oluyorum
çikolata yeme isteği çoksa adet olma olasılığı yüksek sende
tü tü maşallah sana kuzum keşke bende öyle olsaydım nerdeee benim mide tembell anca veriyorum bu şekilde olsun veriyorum yaa oda güzell
kahvaltısız nasıl aşırı yiyosun sen bakimm :) hımmm kayınvalide güsel yemek yapıyosa orasını bilemem
sakinleşte bul buluştur ya mideni bastırıcak bişi böle olmaz inşallah hamişsindir ondandır yani kuzum
Aynen bende öyle düşünüyorum canım.neyse umutlar mayısa artıkbu ay ilk denememdi hemen olması büyük şans olurdu herhalde
İnşallah hamişliktendir bebeğim
bu ay ilk denemense sonuç negatif çıktığında üzülüp canını sıkma hemen eğer hamiş olmazsan mayıs ta yumurtlama günlerine daha dikkat edersin takibini yaparsın canım
Burcuuu az benimle ilgilenn yaaaaa kotym surdaaa
papatya kuzum yoğurt leblebi yada kraker yee geçer canım ayyy bak heyecanlandım şimdiii senin yerine yarın artık ver şu haberi kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?