Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Yaa bi kan testi yaptir biz uzul die yap demedkki sana testi adet olmadn geciktn her ay gecikme yasion mu sanki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok ama bnce klomenden oldu ıkı kutu ıctım yapmcım bı hafta gecerse yapcm

Arkadaşlar bugün az miktarda beyaz bi akinti var
Başladı sizce neden olur.adetine 8 gün var daha.

kızlar cok merak ettıgım bısey var her adet gecıkmesı olan kadınların belırtılerı arasında göğüs de hassasıyet oluyormu yada bel kasık agrısı ??? veya göğüsdeki meme ucunda renk degısmesı yada hıc belıtısı olmadan ogrenenlerde var mıdır?

ben bu ay kafayı nedense çok taktığım için böyle sapıttım bir daha adet günüm gelmeden yapmam yaptığımda negatif çıkarsa adeti beklerim olmazsam yaparım tekrar

ewet ya sen abartmışsın gerçi bende önceki ay senin gibiydim akşam çıkmıştım almıştım psikopat gibi negatifi görüyorum yanlıştır die tekrar yapıyorum akıl işte bendeki

Ooo citircik senii uygun ozellerde var bi testlere alirlar para devlette guzrl doktor varsa tabi dvlete git ama onlar basindan saviyorlar ondan dedim.bende

Aynen oyle canim baslari kalabalik bide yasim kucuk basinsan savdi ben ozele gideyim muayene ucreti veririm olmadi doktora der devlet hastanesinde yaptiriyim hormon testini goturup ozele gosteririm tedaviye gececek olursa da gecerim artik canim ne yapayim tek olsun da hayirlisiyla ben raziyim.

galaxsy s 4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…