- 14 Kasım 2013
- 2.353
- 439
- 198
- Konu Sahibi mnspapatya
-
Kızlar...
Bu aydan çok umutlu bir hamiş adayı olarak bu konuyu açmak istedimBenim gibi umutlu olanlar varsa birlikte bu ayı bekleyelim mi ???
Insallah kuzum bulur yumurtayi bekleye bildigin kadar bekle tamam mi yarin aksam yine yap bence benim icinde dua edinde su cift cizgiyi goruyum artik ya
HTC ChaCha A810e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ınsallah bulursun canım benım ya :))))
Aamaa herkesss sabah yap dio çünkü banyo yapınca oranın Ph dengesi bozuluomuş 😞😞öyle demişlerdiii 😞adım atmak günah amaa sabah hemencik yıkancammm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[
canım naptınn gunaydınn
Aamaa herkesss sabah yap dio çünkü banyo yapınca oranın Ph dengesi bozuluomuş 😞😞öyle demişlerdiii 😞adım atmak günah amaa sabah hemencik yıkancammm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[
canım naptınn gunaydınn
ahh ahhh kuzum nöbetlerdeyımmm
günaydın arkadaşlar dün gece adet ağrısı gibi bir ağrıyla uyandım.resmen uykumdan etti beni lavaboya gittiğimde hiçbirşey yoktu.sabahta şuan ne bel ne kasık ağrısı hiçbirşey yok anlamadım bu ağrıları gitti....çalışanlara hayırlı işler evde olanlara da kolay gelsin :)
ahh ahhh kuzum nöbetlerdeyımmm
Ah canim kiyamam snaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
var mı gelişmeeeee
Ah canim kiyamam snaaa
kadın calısırmı ya kadın dedın evde oturrur off calısmaktan nefret edıyorummm
Gunaydin tatlim yok yaww daha beklioruz 10 gun beklicez artikin bakalm daha kisa surede ogrenemiormyz yaa
Gunaydin tatlim yok yaww daha beklioruz 10 gun beklicez artikin bakalm daha kisa surede ogrenemiormyz yaa
Ayy nasilda ayni seyleri dusunuyoruz bak benimki.nefret boyutunda olmasadaaa uzak evime ondan cok zor yaniii ama calismak lazim Istanbul zor sehirrr
ayy bende hic uyuyamadm tam uyuom sola donuom uyaniom tam uyuom sanki saga donuom.uyaniom sabahi zor ettim benimde kasik agrim var ama catlamadan sanirim buu :):)
hehehe çalışmaktan değil de sabah kalkması zor ya akşam gel ev işi yap uğraşda uğraş yaaaaçalışan kadının işi zor ya
yok kız ağrı sızı saplanma
paranoya haller yok mu
Bat 25 mart canim ama 10 gune bebisin testte cikma.olasiligi var agrim var kasiklarimda.sabh midem cok bulandi ogur ogur bi hal oldum ama dha var yani tutmasina sanirim
Ayy nasilda ayni seyleri dusunuyoruz bak benimki.nefret boyutunda olmasadaaa uzak evime ondan cok zor yaniii ama calismak lazim Istanbul zor sehirrr
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gön
illakı kuzumm burasıda ınan cok pahalıı
hehehe çalışmaktan değil de sabah kalkması zor ya akşam gel ev işi yap uğraşda uğraş yaaaaçalışan kadının işi zor ya
yok cnm bıde 24 saaat nöbetımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?