Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Insallah kuzum bulur yumurtayi bekleye bildigin kadar bekle tamam mi yarin aksam yine yap bence benim icinde dua edinde su cift cizgiyi goruyum artik ya

HTC ChaCha A810e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Günaydnnn İnşallah cnm😊 hayırlısı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın arkadaşlar dün gece adet ağrısı gibi bir ağrıyla uyandım.resmen uykumdan etti beni lavaboya gittiğimde hiçbirşey yoktu.sabahta şuan ne bel ne kasık ağrısı hiçbirşey yok anlamadım bu ağrıları gitti....çalışanlara hayırlı işler evde olanlara da kolay gelsin :)

Ayy bende hic uyuyamadm tam uyuom sola donuom uyaniom tam uyuom sanki saga donuom.uyaniom sabahi zor ettim benimde kasik agrim var ama catlamadan sanirim buu :):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin tatlim yok yaww daha beklioruz 10 gun beklicez artikin bakalm daha kisa surede ogrenemiormyz yaa

yok kız ağrı sızı saplanma
paranoya haller yok mu

ayy bende hic uyuyamadm tam uyuom sola donuom uyaniom tam uyuom sanki saga donuom.uyaniom sabahi zor ettim benimde kasik agrim var ama catlamadan sanirim buu :):)

ayy evet tatlım seninki çatlamadan dolayıdır benimde öle olmuştu hatta doktora gititm ağrıdan hadi bakalım hayırlı haberlerin gelicek inşallah bu ay :)

EEE HADİ HAYIRLISIII

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…