- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
ahh ahhh kuzum nöbetlerdeyımmm
Cnm sabah yıkandm mis gibi oldm Rabbim günah yazmasın herşey meleklerimiz için 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy nasilda ayni seyleri dusunuyoruz bak benimki.nefret boyutunda olmasadaaa uzak evime ondan cok zor yaniii ama calismak lazim Istanbul zor sehirrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende işteyim seviyorummm işe gelmeyi aslında evde cnmız sıkılır 😊tümden yitiririz heyecandan 😂😂
Cnm sabah yıkandm mis gibi oldm Rabbim günah yazmasın herşey meleklerimiz için 😊
catlkk yaa kokunn taaa safranboluya geldı canımm :))
yok cnm bıde 24 saaat nöbetımmmm[/Q
senin işin daha da zor canım allah kolaylık versin.ben söyleniyorum sabah 8 akşam 5(( eve gidip yemek ev işi zor geliyor
yok cnm bıde 24 saaat nöbetımmmm
Bende işteyim seviyorummm işe gelmeyi aslında evde cnmız sıkılır 😊tümden yitiririz heyecandan 😂😂
yokkızz evde olsam ful artı ful gezıomm :)
catlkk yaa kokunn taaa safranboluya geldı canımm :))
Yerim senii yaaa güldürdün beni sabah sabah 😊😊 inşallah tutmuşturrr yaa yarın bi daha yapcaz diyelimki yumurta bugn çatladı biz yarın ilişkiye girdik nolcak ay hiç anlayamadım hala bu işi biri anlatabilirmi 😂😂
yokkızz evde olsam ful artı ful gezıomm :)
Tabi yaz geldi dimi 😂 ahh ahh
safak sayıyoruz son 10 :)))
Yerim senii yaaa güldürdün beni sabah sabah 😊😊 inşallah tutmuşturrr yaa yarın bi daha yapcaz diyelimki yumurta bugn çatladı biz yarın ilişkiye girdik nolcak ay hiç anlayamadım hala bu işi biri anlatabilirmi 😂😂
canım ben 8 ve 9 da calıstım 10 da dınlenme cunku sperm kalıtesıde dusuyo 11 yenıden devam ınsallah tutar zaten 1 gundurup 1 gun onerıyorlarr tatlımm o yuzden bırsey olmazz ınsallah hem yumurta da 24 saat canlı kalıoo onu gectım dunkı spermlerde 72 saat kalıo vucutta
Ayy nasil geccek 10 gunnn
canım ben 8 ve 9 da calıstım 10 da dınlenme cunku sperm kalıtesıde dusuyo 11 yenıden devam ınsallah tutar zaten 1 gundurup 1 gun onerıyorlarr tatlımm o yuzden bırsey olmazz ınsallah hem yumurta da 24 saat canlı kalıoo onu gectım dunkı spermlerde 72 saat kalıo vucutta
72 saatmi gerçektenmiii ay bn 3-4 saat yaşıyo diye blyrmmmm
Ayy nasil geccek 10 gunnn
buralarda boyle konusa konusa gececek canım dısardakı ınsanlara anlatsan abartıgını dusunuyorlar
Bn adetm geçmedenn test ypmayı düşünmyrm geçen ay yptm üzldm hmnde regl oldm
72 saatmi gerçektenmiii ay bn 3-4 saat yaşıyo diye blyrmmmm
yok canım en az 48 saat kalıoo
Aynen ya öyleler eşim bile abartma dio düşün 😂😂bizim arkada biz kızda deneme aşamasında bir bayanda gebe bende heveslendm baya 😂😂
Doktorum bana uc gun ust uste dedi sonra beklicez ama dun aksm belim.kopcakti ayaklarimi havaya kaldirim derkennnn
Bn adetm geçmedenn test ypmayı düşünmyrm geçen ay yptm üzldm hmnde regl oldm
buralarda boyle konusa konusa gececek canım dısardakı ınsanlara anlatsan abartıgını dusunuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?