- 30 Mart 2014
- 944
- 152
- 83
- Konu Sahibi mnspapatya
-
Evet kimseyle konusamyrm ki herkes kendini.bisi sanio zatenn bi siz yanii canlarimm benimmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm sabah yıkandm mis gibi oldm Rabbim günah yazmasın herşey meleklerimiz için 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya bende sabah yikandim napim daha iyi dediler sabah yikan tutsun dediler Rabbim icimizi bilio gunah yazmaz insallahhhh Aminn
Bende işteyim seviyorummm işe gelmeyi aslında evde cnmız sıkılır 😊tümden yitiririz heyecandan 😂😂
Bende evde oturamam ama cok uzak isim yoll uzunn offf.napalim caliscazzz
aynen tatlımm herkezz daha yasın kac dıoo yaaa ama ben bebegımı karnımda hıssetmek ıstıyorumm ben annne olmakk ıstıyorummm anlamıyorlar onlara kolay gelıo tabıı
Kac yasindasin sen.kuzumm bak.merak ettimmm biz anlioruz seni bakk kac kisiyiz burdaaa
Kac yasindasin sen.kuzumm bak.merak ettimmm biz anlioruz seni bakk kac kisiyiz burdaaa
ayy evet tatlım seninki çatlamadan dolayıdır benimde öle olmuştu hatta doktora gititm ağrıdan hadi bakalım hayırlı haberlerin gelicek inşallah bu ay :)
21 :))
Şakamı yapıosnnnn 😂😂😂bak yine güldmmm kız miniciksn bende 23 yaşndaymm 😂 çin takvimine baktnmı bu ay tutarsa cinsiyeti ne olur 😂Allah tan başkası bilemez ama süregelen bişimiş tutuyomuş 😂😂
ıkısıde olurr sıkıntı yok canımm ıkısınede ıhtıyacım varr :))
21 :))
Cokta kucuk degilsin bi kereee ama benden kucuksunnn bebemmm sn kimseyi takma erken annecik ol bebegine daha verimli olursn insallah tatlimm
Şakamı yapıosnnnn 😂😂😂bak yine güldmmm kız miniciksn bende 23 yaşndaymm 😂 çin takvimine baktnmı bu ay tutarsa cinsiyeti ne olur 😂Allah tan başkası bilemez ama süregelen bişimiş tutuyomuş 😂😂
Kesinlikle erken anne olmak çok gzl bişey inşallah olursn 😊annm bni 21 de doğurmuşş şmdi arkdş gbyz gencecik
ayy canimm insallahhh yaaa rabbim insallah hepimize nasip etsinnn ama nasil heycanli bisi yaaaa hem agrim var hem.mutluyumm cokk inaallah tutarr:):)
Sende benim kucugumsun sekercimm ablanizim ben sizinn yaa çin takviminden bende bakmak istyrm kiiii
ya aslında ben hayata erke3n atıldımm saglık meslegı bıtırdım 17 yasında 18 gırmeden atandımm ılk masımı babam cektıı yanıı dusunun :)) 20 yasında evlendım suan 21 yasındayımm yanıı anne olabılırımm :)
Bende öyle 18 de memur oldm 😊😊 erken yaşamak hem iyi kötü tabi
kesınlıkle senın meslekk???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?