Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

aynen tatlımm herkezz daha yasın kac dıoo yaaa ama ben bebegımı karnımda hıssetmek ıstıyorumm ben annne olmakk ıstıyorummm anlamıyorlar onlara kolay gelıo tabıı

Kac yasindasin sen.kuzumm bak.merak ettimmm biz anlioruz seni bakk kac kisiyiz burdaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kac yasindasin sen.kuzumm bak.merak ettimmm biz anlioruz seni bakk kac kisiyiz burdaaa

Herkese kulağını tıka, boşverr hemn 20sinde hayırsız evlat doğuran yokmu Allah hayırlı evlat versin canımmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy evet tatlım seninki çatlamadan dolayıdır benimde öle olmuştu hatta doktora gititm ağrıdan hadi bakalım hayırlı haberlerin gelicek inşallah bu ay :)

Ayy canimm insallahhh yaaa Rabbim insallah hepimize nasip etsinnn ama nasil heycanli bisi yaaaa hem agrim var hem.mutluyumm cokk inaallah tutarr:):)

Şakamı yapıosnnnn 😂😂😂bak yine güldmmm kız miniciksn bende 23 yaşndaymm 😂 çin takvimine baktnmı bu ay tutarsa cinsiyeti ne olur 😂Allah tan başkası bilemez ama süregelen bişimiş tutuyomuş 😂😂

ıkısıde olurr sıkıntı yok canımm ıkısınede ıhtıyacım varr :))

Cokta kucuk degilsin bi kereee ama benden kucuksunnn bebemmm sn kimseyi takma erken annecik ol bebegine daha verimli olursn insallah tatlimm

Kesinlikle erken anne olmak çok gzl bişey inşallah olursn 😊annm bni 21 de doğurmuşş şmdi arkdş gbyz gencecik

Sende benim kucugumsun sekercimm ablanizim ben sizinn yaa çin takviminden bende bakmak istyrm kiiii

Kesinlikle erken anne olmak çok gzl bişey inşallah olursn 😊annm bni 21 de doğurmuşş şmdi arkdş gbyz gencecik

ya aslında ben hayata erke3n atıldımm saglık meslegı bıtırdım 17 yasında 18 gırmeden atandımm ılk masımı babam cektıı yanıı dusunun :)) 20 yasında evlendım suan 21 yasındayımm yanıı anne olabılırımm :)

ayy canimm insallahhh yaaa rabbim insallah hepimize nasip etsinnn ama nasil heycanli bisi yaaaa hem agrim var hem.mutluyumm cokk inaallah tutarr:):)

inşallah tatlım ya hayırlı haber verirsin

Bende öyle 18 de memur oldm 😊😊 erken yaşamak hem iyi kötü tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…