- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.001
merhaba kızlar,
sizleri takip ediyorum anne adaylarını tebrik ederim inş hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız bebişlerinizi. bu ay ben de ümit edenlerdenim 3 gün kaldı bakalım nolcak..
inşallahh kuzum ya güsl haberler verirsin bize çook çook mutlu oluruzzz
o değilde hafif çizgi silik bişey çıkarsa farzedelım
varlıgı yoklugu belli olmayan bi çizgi olursa sevınelım mı kız
o değilde hafif çizgi silik bişey çıkarsa farzedelım
varlıgı yoklugu belli olmayan bi çizgi olursa sevınelım mı kız
merhaba kızlar,
sizleri takip ediyorum anne adaylarını tebrik ederim inş hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız bebişlerinizi. bu ay ben de ümit edenlerdenim 3 gün kaldı bakalım nolcak..
elifcim nasılsın var mı gelen giden. ne zaman test yapıyorsun
elifcim nasılsın var mı gelen giden. ne zaman test yapıyorsun
Sende ne var ne yok belirti bisi varmi tatlim
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Bnde adet olcm hissedyrm 😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende kuzum ya bide aniden simdi yatili misafirim geliyo ay ben simdi ne ikram edicem cokta yorgunum bugun bayagi temizlik yaptim gunesi gorunce allahimm oyy dua edin dusup bayilmiyim
Ahh yavrumm.kiyamam sana benn gecen haftada burcuda vardi yatili misafir sizin kismetinize valla iki dk hazirlarsn sen ikramlik o potnsiyel var sende banada su zmana kadar kimse gelmedi yatiya.sanslimiyim acabaa cok telas yaparm ben kesinn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahh yavrumm.kiyamam sana benn gecen haftada burcuda vardi yatili misafir sizin kismetinize valla iki dk hazirlarsn sen ikramlik o potnsiyel var sende banada su zmana kadar kimse gelmedi yatiya.sanslimiyim acabaa cok telas yaparm ben kesinn
Sende ne var ne yok belirti bisi varmi tatlim
Sanslisin canm yatili misafir cokk zor oluyor her anini dusunmek gerekiyor yemek ikramlik meyve cay gece yataklar sabaha guzel bi kahvalti yataklari geri guzelce topla ayy anlatirken yoruldum
az önce uyuyakalmışım uyandım bir başım döndü ki anlatamam. mide bulantısı da var birkaç gündür. 2 gün sonra test yapacam ben de.
adetın gectımı cnm
24 nisan sanırım adet. düzensizlik var da tahmini yumurtlama tarihime göre 24 diye hesapladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?