Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

merhaba kızlar,
sizleri takip ediyorum anne adaylarını tebrik ederim inş hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız bebişlerinizi. bu ay ben de ümit edenlerdenim 3 gün kaldı bakalım nolcak..

Merhaba canimm Allah razi olsun Rabbim sennde evladini kucagina almayi nasip etsinn bende uc gun var ama test yapcam artikk dayanamiorm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o değilde hafif çizgi silik bişey çıkarsa farzedelım
varlıgı yoklugu belli olmayan bi çizgi olursa sevınelım mı kız

Elbettee tabikkiii iki gun sonra yine yapcaz koyu cikcakk sekerimm ama hemen cikmasi lazim 10 dk sonra bile ciksa cizgi sayilmazz bizim sirkettekinn golge gibydii hamis kiz bakkk

inşallah sende diğerleri gibi hamile kalırsın cnm. gzl haberlerini bekliyoruz.
merhaba kızlar,
sizleri takip ediyorum anne adaylarını tebrik ederim inş hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız bebişlerinizi. bu ay ben de ümit edenlerdenim 3 gün kaldı bakalım nolcak..

elifcim nasılsın var mı gelen giden. ne zaman test yapıyorsun

Kuzum henuz gelen giden yok walla ama sanki kirmizi kart yiycem gibi yarin regli olmam lazim bakalim olmazsam bende test yaparim ama adet oncesi belirtilerim var kuzum

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bnde adet olcm hissedyrm 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende kuzum ya bide aniden simdi yatili misafirim geliyo ay ben simdi ne ikram edicem cokta yorgunum bugun bayagi temizlik yaptim gunesi gorunce allahimm oyy dua edin dusup bayilmiyim

Bende kuzum ya bide aniden simdi yatili misafirim geliyo ay ben simdi ne ikram edicem cokta yorgunum bugun bayagi temizlik yaptim gunesi gorunce allahimm oyy dua edin dusup bayilmiyim

Ahh yavrumm.kiyamam sana benn gecen haftada burcuda vardi yatili misafir sizin kismetinize valla iki dk hazirlarsn sen ikramlik o potnsiyel var sende banada su zmana kadar kimse gelmedi yatiya.sanslimiyim acabaa cok telas yaparm ben kesinn

Sanslisin canm yatili misafir cokk zor oluyor her anini dusunmek gerekiyor yemek ikramlik meyve cay gece yataklar sabaha guzel bi kahvalti yataklari geri guzelce topla ayy anlatirken yoruldum

Ayy kizlar okudumda yazdiklarinizi yazamadim kekle kurabiye firina verdim ayy sabah icinde borek ic harci hazirladim walla sansima severim misafir gelen gidenim olsun hic usenmem hizmet etmeyi yedirmeyi cok severim ama iste ansinizn olunca panik yapiyorum memnun kalsinlar istiyorum o yuzden ama sukur bitti yarim saate evde olurlar insallah guzel gecer :)

Aynen aunen hic sorma allahtan bide muhabbetleri hos kisiler severim o cifti ama iste misafir adi altinda olunca telas yaptim iste sukur bitti 2 dk hazirldim caylik yemege artik yarin :)

Kuzum yarin test sonucunu mutlaka yaz emi merak ederim sabah kac gibi yaparsin calar saati kuruyum kacirmiyim o ani insallah gusel mutlu haber aliriz senden yavrum dualarim seninle

kızlar doktor bana dedi ki, sakın erkenden yapma testi, beta hcg yüksek çıkar dedi, ilacın etkisiyle hayal kırıklılığı yaşarsın sonra dedi,
15 nisan da çatlatma iğnesini oldum, ben şimdi ne zaman test yapıcam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…