Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Biz 2. cizgi oldugu gun birlikte olduk diger gun nobetim vardi hic bisey olmadi 3. ayimiz 1 yillik evliyiz cok istiyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biz 2. cizgi oldugu gun birlikte olduk diger gun nobetim vardi hic bisey olmadi 3. ayimiz 1 yillik evliyiz cok istiyoruz

ovülasyon testi kullandın dimi canım iyi etmişsin hiç belli olmaz canım allah verirse öyle bir gelir ki meleğin ben oğlumda bir gün önce öğrendim çoooookkk silikti görünmeyecek kadar kızımda tam hatırlamıyorum ama 4 müydü 5 günmüydü geçti öle silik çizgi çıktı hakkında hayırlısı olsun inş vardır bebiş

Hayirlisi cok korkuyorum olmuyacak gibi ama bi vakti vardir rabbim biliyo o gunu dua edin bana lutfen

ben uyur malum yarın 23 nisan bizim ki dört gözle bekler yarını onun günü isteği herşer olcekkk kurtuluş yok kızceden iyi geceler güzellerrrr

canım seninle aynı durumdayım çift cizgiyi 2 gün boyunca yakaladim 8 ve 9 da çalışma tamam ama ayın 10 da nobetciydim malesef olmadı hakkımızda hayirlisi adet de son 3 gün kaldı benim bakalım hayirlisi tabi 1 hafta önce test yaptım kanda negatif çıktı ama dün ve bugün de kasiklarim agriyo ya adet için ya gebelik bakalım nolcak

Selam cnm naslsn?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayni canmm ya bende ayin 15 /16 sinda 2 gun gordum 2 cizgi iki gun calistik ayin 17 si nobetciydim allahm gonlumuze gore versinn benm bat 30 nisan

Ayni canmm ya bende ayin 15 /16 sinda 2 gun gordum 2 cizgi iki gun calistik ayin 17 si nobetciydim allahm gonlumuze gore versinn benm bat 30 nisan

17 Siyine yaptim ovulasyon cizgi siliklesmisti

kızlar benım adetıme 1 hafta war.akıntım azalıyo.bu ay nedense hep adet olcakmısım gıbı hıssedıyorum akıntı kesılırse adet olcaksın derler ya :/ sızde akıntılar nasıl,benım gıbı azalan war mı ?

Kader arkadaşım hem adet tarihlerimiz ayne hem de sıkıntımız aynen bende de tam adet belirtilerim var ara ara bir sızı ve aşırı çikolata yeme isteği çok üzülüyorum ya şu bir hafta nasıl geçicek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar ben geldimmmm testi yaptim ikinci cizgi 3-4 dk sonra cok cok cok silik cikti bende kesn hamileym diyemedm haliyle cuma gunu tekrar denicem test yapcam

Kizlar ben geldimmmm testi yaptim ikinci cizgi 3-4 dk sonra cok cok cok silik cikti bende kesn hamileym diyemedm haliyle cuma gunu tekrar denicem test yapcam

Bencede canım cuma tekrarla ama bana hep hamile gibi geliyosun sen
His işte.. İnşallah giderek koyulaşır çizgin de kucağına sağ sağlim alırsın yavrunu.

Sirf sana bakmak icin uyandim canm hamilesin o zaman 2. cizgi silikte olsa gebelik kabul ediliyor cok sevindimm yaa bence vugun gidip bi acilden kan versen kesin sonucu alirsin

foto koysana kuşum
benım silik dahi çizgi çıkmadı sanırım hamile değilim

Allah razi olsun kiyamam sanaaa bennn Yaaa ama cok silikti tatlimm yinede hamilemymdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…