- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.021
kızlar doktor bana dedi ki, sakın erkenden yapma testi, beta hcg yüksek çıkar dedi, ilacın etkisiyle hayal kırıklılığı yaşarsın sonra dedi,
15 nisan da çatlatma iğnesini oldum, ben şimdi ne zaman test yapıcam ?
bnm 3 gun gectı kusuyorum bugun test yaptım negatf basım donuo ama belımde agrıo napm testı olmassam pazartesı yapım dıorum
hangi ilaç ki:44::44:
az önce uyuyakalmışım uyandım bir başım döndü ki anlatamam. mide bulantısı da var birkaç gündür. 2 gün sonra test yapacam ben de.
klomen kullandım canım ben bu ay, sonrada çatlatma iğnesi oldum...
başka bir testle tekrar denesen canım. ya da kan testi falan
Insallah pozitif sonuc alirsin canim hadi bakalim
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
korkuorum ya cnm beklıyım bn yapınca stres oluom
kızlar doktor bana dedi ki, sakın erkenden yapma testi, beta hcg yüksek çıkar dedi, ilacın etkisiyle hayal kırıklılığı yaşarsın sonra dedi,
15 nisan da çatlatma iğnesini oldum, ben şimdi ne zaman test yapıcam ?
ben de öyle. dün yaptım test negatif. moral gitti hemen
ayn tatlım ya ama olsun beklıcz bakalım ıns vardr ya
inşallah canım ümidimizi kesmek yok
Sanki içimden aşağı doğru bir şey asılıyo :) içeride göbeğimden tutmuş aşağı doğru asılıyo sanki. Bazen de karnımda yatay şekilde oluyo bu ağrı. Neyse benim daha çok var bu kadar erken belirti olacağını sanmıyorum. Senin daha az kalmış. Gönlüne göre olur inş.
Arkadaslar cok acil gebe olma ihtimalim var yalniz diyet yapiyom tarcinli limonlu su iciyom bi sakincasi olurmu
bence diyet yapma canım sıkı beslen ilk aylar önemli çünkü. bir hamilelik programı indirmiştim telefona da orada da diyeti bırakın yazıyordu
Arkadaslar cok acil gebe olma ihtimalim var yalniz diyet yapiyom tarcinli limonlu su iciyom bi sakincasi olurmu
Dayanamadim 1 hafta var su saatte yaptim kocaman tek cizgi)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?