Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

az önce uyuyakalmışım uyandım bir başım döndü ki anlatamam. mide bulantısı da var birkaç gündür. 2 gün sonra test yapacam ben de.

Insallah pozitif sonuc alirsin canim hadi bakalim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

kızlar ben geldim :) ne var ne yok bakalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adetın gectıkten sonra zaten iğne 15 gun etkılıo tahlıllerı beklıcn cnm ıns hyrlısı senn yumurtan catamıomu kendılıgınden bnde catlatma ıgnesı oldum hep vbaska doktra gttım klomen verdı sonra yumurtaları takıbe aldı kendılıgınden catlamıs bu ay

Amin canim insallah seninde gönlüne gore versin

Dayanamadim 1 hafta var su saatte yaptim kocaman tek cizgi )

Arkadaslar cok acil gebe olma ihtimalim var yalniz diyet yapiyom tarcinli limonlu su iciyom bi sakincasi olurmu

cankuşş diyet yapmazsan iyi olur onun yerine çok doymamaya çalış miden hafifler öylede kilo verirsin booooollll su iç tarçından zarar gelmez kuzum ama aşırıya kaçma hamilelikte çok iyi değil sözüne inanmıyorum ben sana ne dokunuyorsa zaten az çok bilirsin bende çok duydum nane maydanoz nar dut işte zencefil ben bunların hepsinide yedim ama kararında abartmamak lazım taaamm kuzum

Dayanamadim 1 hafta var su saatte yaptim kocaman tek cizgi )

işte bir sabırsızımız daha 1 hafta var diyorsun çok erken kuzum yaaa reglden bir gün önce yada regl günü yap hatta geçedebiliyor gün acele etme umarım hamilesindir bir zamanlar bende senle aynı hatayı yapıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…