- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.181
Elifffff cok heycanliyimm kocam gitmicez bekleyellm dio cumayi beklicex sanirim.yarin sabahtan gitsem mi gizlice
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bnde öyleym sinirlerim bozuldu, bitsn bu eziyet
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kiyamam sana ne demek destek vericem tabi ama sen sakin ol bari az ayaklarini uzat bi sehpaya falan dusunme cok ustune olanlar var belki ole bisi belki baska bisi sen gonlunu ferah tut biz yanindyizzz bitanemmm
tatlım forumna yeni gireildim silik çizgi çıkmış hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin...dün benim kanamam artınca beni doktor yatırdı bugün hastaneden çıktım değerim 470 den 220 ye düştü doktor bebek düştü dedi malesef ben bebeğimi kaybettim(( rabbim kimseye tattırmasın inşallah bu duyguyu
sağol canım rabbim kimseye tattırmasın çok kötü bir duygu resmen dünyam başıma yıkıldı...rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah hepimizeCanim Allah sabir versin..
tatlım forumna yeni gireildim silik çizgi çıkmış hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin...dün benim kanamam artınca beni doktor yatırdı bugün hastaneden çıktım değerim 470 den 220 ye düştü doktor bebek düştü dedi malesef ben bebeğimi kaybettim(( rabbim kimseye tattırmasın inşallah bu duyguyu
sağol canım rabbim kimseye tattırmasın çok kötü bir duygu resmen dünyam başıma yıkıldı...rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah hepimize
Canim Allah sabir versin..
Amin kuzum 😞ltfn üzülmeee sabırlı ol Allah a sığın cnm bnm 😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canım çok zormuş insan başına gelmeden anlamıyormuş derdi veren rabbim dermanını da verir inşallahCanmm allah sabir versin cook uzuldum cok uzme kendini melek oldu seni bekleyecek kiyamam ya allahom sabir güc versin
öle yapıyorum rabbimim vardır bir bildiği diyorum herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
öle yapıyorum rabbimim vardır bir bildiği diyorum herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
amin canım çok zormuş insan başına gelmeden anlamıyormuş derdi veren rabbim dermanını da verir inşallah
Arkadaslar kasigim cok agriyor oturup aglayacam :-(
amin canım çok zormuş insan başına gelmeden anlamıyormuş derdi veren rabbim dermanını da verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?