Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Elifffff cok heycanliyimm kocam gitmicez bekleyellm dio cumayi beklicex sanirim.yarin sabahtan gitsem mi gizlice

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gizlice mii aslinda kan tahlili yaptir yaa nie cuma diyoki benimki gibi ama dur aksam disari cikarsam bende test alicam hala gelen giden yok :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Arkadaşlar benim genital bölgemde kaşıntı var çok korkuyorum hamile kalmama engel olursa diye adetime 1hafta kaldı sizce etkiler mi bu kaşıntı beni

tatlım forumna yeni gireildim silik çizgi çıkmış hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin...dün benim kanamam artınca beni doktor yatırdı bugün hastaneden çıktım değerim 470 den 220 ye düştü doktor bebek düştü dedi malesef ben bebeğimi kaybettim (( rabbim kimseye tattırmasın inşallah bu duyguyu

Canim Allah sabir versin..

sağol canım rabbim kimseye tattırmasın çok kötü bir duygu resmen dünyam başıma yıkıldı...rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah hepimize

😞😞Allahm çok üzüldm cnm 😞😞😞 geçmiş olsn bitanemmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağol canım rabbim kimseye tattırmasın çok kötü bir duygu resmen dünyam başıma yıkıldı...rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah hepimize

Amin kuzum 😞ltfn üzülmeee sabırlı ol Allah a sığın cnm bnm 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canmm allah sabir versin cook uzuldum cok uzme kendini melek oldu seni bekleyecek kiyamam ya allahom sabir güc versin

Canmm allah sabir versin cook uzuldum cok uzme kendini melek oldu seni bekleyecek kiyamam ya allahom sabir güc versin

amin canım çok zormuş insan başına gelmeden anlamıyormuş derdi veren rabbim dermanını da verir inşallah

Cok uzuldum canim Allah'in izniyle yine olur bebegin uzulme cok dikkat et kendine canim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bende geçen sene ekim ayında kalp atışı duyulamadı diye aldırmak zorunda kaldım kahrolmuştum şimdi bu ay yeniden denedik 1 haftam daha var çok heyecanlıyım yine aynı şey olur diye korkuyorum inşallah hepimiz sağlıklı gebelik geçiririz

rımız ol
amin canım çok zormuş insan başına gelmeden anlamıyormuş derdi veren rabbim dermanını da verir inşallah

ayyy canım benim sana üzülme desemde biliyorum üzüleceksin hatta ağla kuzum insan içinden o duyguyu anca öyle atabiliyor en azından sen bebişini görmedin büyümedi çok inanki azcık büyüseydi heleki hareketlerini hissetseydin ultrason resimleri elinde kalsaydı onları öpüp öpüp ölürdün yıkılırdın öyle acı bişey ki bunu yaşayan biri olarak yazıyorum rabimmm sana sabır versin vede bir daha bu acıyı yaşatmasın çok çok üzüldüm senin adına inş sağlıklı sıhhatli evlatların olur benimde inş içine kapanma gel konuşalım burda tamam mı kuzum

kızlaaarrr ben kocişten gizli gitti....g....dan ovülasyon+gebelik testi istemiştim geldii şimdiiii sıra kocişi ikna etmeye geldii yaw inadına tükürdüğüm yok diyor başka bişey demiyor yatak cezası verdim gidiyorr kanepede uyuyor offf nasıl olceeekkkk bende bilmiyorum valla test aldığımı öğrenirse hepsini bana yedircek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…