Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Yaa kiz yapasana sende tet nie bole yapiosunn hepimize sans getrms olsn Rabbim saglikli evlatlar versin hepimizee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim olmadigina eminim hissediyorum yani hamis olsaydim cikardi bugun eczane acikmidir esimi gondersem alsa bari negatifi goreyimm hahahaha

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Yaa insallah canim.ama negatif cikarsa cok kotu olcam bn solimm

Toparlanirsin sen simdi boyle dusunuyosun eger negatif olursa ki olmayacak insallahh mayis ayina daha boyle azimli ve istekli davranican

Su kan testini yaptir bi hele ondan sonra belli belirsiz heycaninda gidicek

Toparlanirsin sen simdi boyle dusunuyosun eger negatif olursa ki olmayacak insallahh mayis ayina daha boyle azimli ve istekli davranican

Valla mayisa takatimm yokk bisi yapmicam galibaaa az dinlerimm insallah pozitiftir yaaa

Hic gitmedim canm ama ovulasyon testinde 2. cizgi gördüm bu ay olmazsa gebelik gidicem bizimde 1 sene oldu cok istiyorum bende

Ben heycanlanmadan duramam gitmez benim heycan

ben senin yerinde olsam izin almıştım işten hastaneye uçmuştum çoktan herhalde

yaptır testi emin ol canım çizgi çıkmış işte ne güzel

Almiyo bugun bitsin yarin diyo allahim sonra uzulucen hicc gerek yok diyo

Ben geldm cnm 😊sanırım bugn adet olcam 😊hissedyrm sizde durumlar ne sinem gebe ztn 😊hala stresli bu kız hay Allahm ya elif cnmm günn bugündü dimi ne durumdasn bnm kahverengi akıntı devam edio

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende gelen giden yok fakat bende gelecek gibi hissediyorum acikcasi evet sinemcik hamis insallah :)
Ben degilim ya hissediom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…