- 16 Nisan 2014
- 918
- 622
- 208
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.201
kızlaaarrr ben kocişten gizli gitti....g....dan ovülasyon+gebelik testi istemiştim geldii şimdiiii sıra kocişi ikna etmeye geldii yaw inadına tükürdüğüm yok diyor başka bişey demiyor yatak cezası verdim gidiyorr kanepede uyuyor offf nasıl olceeekkkk bende bilmiyorum valla test aldığımı öğrenirse hepsini bana yedircek
kuzum niye öyle ağrıyor ki normal değil dediğin ağrı dr a git canım nie bekliyorsun ki çok geçmiş olsun
kızlaaarrr ben kocişten gizli gitti....g....dan ovülasyon+gebelik testi istemiştim geldii şimdiiii sıra kocişi ikna etmeye geldii yaw inadına tükürdüğüm yok diyor başka bişey demiyor yatak cezası verdim gidiyorr kanepede uyuyor offf nasıl olceeekkkk bende bilmiyorum valla test aldığımı öğrenirse hepsini bana yedircek
Kuzum bu da yeni cikti çok kisa suruyor ama canimi cok yakiyor. Gebelik diye dusunuyom ama ayin 30 unu bekliyom
Bende 30 bekliyorum hic bi belirti yok gecen ay butun belirtiler vardi bebis yoktu bu ay ne olacak bakalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Beyin cok inatci galiba kuzum
Kuzum bu da yeni cikti çok kisa suruyor ama canimi cok yakiyor. Gebelik diye dusunuyom ama ayin 30 unu bekliyom
hiiii inatçıııı hemde ne inatçı gavur inadı var benimkin de zalımmmm yarr hayınn yaaarrrrr
Nice o kadar karsiki canm
Canim bende de gecen ay tek belirti adetim 6 gün gecikti ama sonunda hasta oldum. Dediler yumurtalik bebek ariyor bu ay da belim ve kasigim agriyor bakalim hayırlı si
arzucannn şimdi dr bana 3 adet süresi belirlemişti 2 bitti yeni adam illaki 3 te bitecek diyorr sankimm ne olacak valla ben yeni dr a gittim herşey normal dedi ama herif olmaz diyor başkada bişey demiyor ne yapsam yeni planlar peşindeyim
ayy hadi bakalım inşşş öyledir canımmm
Canm benmde 5 gun gecikti gecen ay mide bulantisi gogus hassasiyeti mide bulantisi aserme hepsi vardi adet oldum hala inanamadim ama bebek yoktu iste
Canim iste o zaman yumurtaliklar bebek icin yer ariyormus bir iki ay ici de gebe kaliyormussun
Ayyy insallah :) bu ay varsada yoksada birlikte ogrencez ben dün dayanammayip yaptim test tek cizgi cikti
Silik falan belki bi cizgi cikar diye umitlendim hemsireyim hastanede hergun kanda bakalim diyolar korkuyorum negatif cikacak diye baktiramiyorum
Silik falan belki bi cizgi cikar diye umitlendim hemsireyim hastanede hergun kanda bakalim diyolar korkuyorum negatif cikacak diye baktiramiyorum
Ben senin yerinde olsam beklemem yaptiririm bir an once ogrenirim. Benim evim hastanaye cok uzak gidemiyorum istedigim zaman o yuzden bekliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?