Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

3 gun erken 3 gun gec normal zqaten canımm

Hakkinda hayirlisi canm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canımmm...(((((((( üzüldüm ..mutlaka hakkında hayırlısı böyledir..verende Allah ..ama düştüyse de mutlaka senin hakkında hayr böyleymiş...ama bak ne güze en azından hamile kaldın kalabiliyomuşun..inşallah bir iki ay dmesen yine kalırsın..hepimizinde sağlıklı hayırlı huzurlu evlat evlatlar nasip etsin..âmin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar dun test yaptim 1 dk sonra tek cizgi cikti moralim bozuldu attim simdi baktim 2 . cizgi belli hafif silik acaba hamilemiyim korkuyorum dunyam basima yikilir eger kanda cikmazsa yaptirmak istemiyorum ama kac gundur midem cok kotu

galaxsy s 4

Kizlar dun test yaptim 1 dk sonra tek cizgi cikti moralim bozuldu attim simdi baktim 2 . cizgi belli hafif silik acaba hamilemiyim korkuyorum dunyam basima yikilir eger kanda cikmazsa yaptirmak istemiyorum ama kac gundur midem cok kotu

galaxsy s 4

Canm bu gunde tekrarla 10 dk dan sonra sonuc dogru degil yaziyor kutularda ama bugun tekrarla 5 dk icinde cikacakmi cizgi bak canm

Canm bu gunde tekrarla 10 dk dan sonra sonuc dogru degil yaziyor kutularda ama bugun tekrarla 5 dk icinde cikacakmi cizgi bak canm

Canim hemen attim bilmyrum ki ne zaman cikti yarin yapicam tekrar bugun musait olamam ama inssallh vardir canim bekliyorum pkoluyum ama bi umut iste

galaxsy s 4

Canim hemen attim bilmyrum ki ne zaman cikti yarin yapicam tekrar bugun musait olamam ama inssallh vardir canim bekliyorum pkoluyum ama bi umut iste

galaxsy s 4

İnsalllah vadircanm bengecen ay byapiyorum twk cizgi oluyordu atiyordum cope bide sabah bakiyodum copten bi umut hala tek cizgi bence 2. cizgi kolay kolay cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…