- 16 Nisan 2014
- 918
- 622
- 208
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.241
herhalde su sıtedekı en rahat ınsan bendım canımm
Bahar donemi adet duzeni degisir derller ya oyle mi oldu acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arzucannn şimdi dr bana 3 adet süresi belirlemişti 2 bitti yeni adam illaki 3 te bitecek diyorr sankimm ne olacak valla ben yeni dr a gittim herşey normal dedi ama herif olmaz diyor başkada bişey demiyor ne yapsam yeni planlar peşindeyim
3 gun erken 3 gun gec normal zqaten canımm
kuzum bıde benım 3 gun önce oldu
Stresten hep cnm bnmde bugn 28 ama halaa tam bişi yok ayırt edemiyom bi haftadır akıntm olduğu için bnde olsam rahatlıcam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hakkinda hayirlisi olsun canm mutluhaberlerini alalim ins
ilk defa bçyle olduu bende anlamadım 28 gunde yad 29 gunde oluoduu
bendede olmustu akıntı
Kahverengimiydi Seninde cnm ?
inş ama bnmkı gecıkıo o daha kotu umutlanıorum bu ay ama napıyım bılemedım teste negatf 4 gun oldu ya
aynn bncede beklesın daha gecmedı senn dımı
nisanda tükenen umutlarr mayısla yeserırrrrrr :)))
tatlım forumna yeni gireildim silik çizgi çıkmış hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin...dün benim kanamam artınca beni doktor yatırdı bugün hastaneden çıktım değerim 470 den 220 ye düştü doktor bebek düştü dedi malesef ben bebeğimi kaybettim(( rabbim kimseye tattırmasın inşallah bu duyguyu
Kizlar dun test yaptim 1 dk sonra tek cizgi cikti moralim bozuldu attim simdi baktim 2 . cizgi belli hafif silik acaba hamilemiyim korkuyorum dunyam basima yikilir eger kanda cikmazsa yaptirmak istemiyorum ama kac gundur midem cok kotu
galaxsy s 4
Günaydınnnnnnn 😊güzel bi gün olsun
Canm bu gunde tekrarla 10 dk dan sonra sonuc dogru degil yaziyor kutularda ama bugun tekrarla 5 dk icinde cikacakmi cizgi bak canm
Canim hemen attim bilmyrum ki ne zaman cikti yarin yapicam tekrar bugun musait olamam ama inssallh vardir canim bekliyorum pkoluyum ama bi umut iste
galaxsy s 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?