Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Gunaydin herkese. 6 gun gecikmeden sonra utanmadan gelen kirmizilarla gune basliyorum mayis basligina talibim. Rabbim verecektir mutlaka hamis olanlar bol dua etsin bize

Yaa cnm neden gitmiyosn bi acile izin al git işte ! Acil durum de,

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Burcu cok korkuyorum gercekten bak sabah test yapmym die kocam testidr saklamis zaten yapamazdim korkuyorum yaa dunden beri korku girdi icime

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlm sabir degil aslinda cok korkuyorum asiri korku sardi benoi neden bilmyrm ama korkuorum

Canm eger varsa bebegini düsun bian önce doktor kontrolü baslasin bukadar bilincli biriyken niye bu kadar korkuyosun ki cift cizgiyi gördün icinin rahatlamasi lazim hadi güzelim cesaretini topla bebeğini düsün bence böyle strese girdikce onuda sikintiya sokuyosun

Yaaa korkuyorummm yaptirmayaaa

zaman geçtikçe ümidinde çocagılıyo
şuan yaptırsan gerçeği öğreneceksin bunu biliyosun
sonra üzülmektense biran evvel öğren
zaten gebe olacagını duyucaksın bence

Bu aksam belki yaptirrm yarnda cumarteside izin.alamicam galiba maalesef :-(

Bu aksam belki yaptirrm yarnda cumarteside izin.alamicam galiba maalesef :-(

Durumunu izah et gebelik olabilir test yaptirmam lazim de 1 -2 st izin al kan ver gel sonucu telefondan yada nettende alirsin

Gunaydin herkese. 6 gun gecikmeden sonra utanmadan gelen kirmizilarla gune basliyorum mayis basligina talibim. Rabbim verecektir mutlaka hamis olanlar bol dua etsin bize

Gunaydin tatlimm hayirlisi neyse o olsunn tum aylar bizimmm:) umudunu yitrme yeter bizim.melekler az nazliii

zaman geçtikçe ümidinde çocagılıyo
şuan yaptırsan gerçeği öğreneceksin bunu biliyosun
sonra üzülmektense biran evvel öğren
zaten gebe olacagını duyucaksın bence

Insallah bitanemm Allah razi olsun ama hamile degilsem gercektn yikilirm ben haklisin ogrnmem lazim ona gore yasamaya baslaym ama bilmyrm yaa nedrn bole oldummm

canım benim keşkee öyle bir şansım olsa benim herif dr la hergün burun buruna oda sağlıkçı anlayacağın sorar dr a yemez anlayacağın ama planın süpermişş

Gunaydin tatlimm hayirlisi neyse o olsunn tum aylar bizimmm:) umudunu yitrme yeter bizim.melekler az nazliii

Umutsuz olur mu hic :) Allah varken umutsuzluga düsülür mü. Hayırlısnı istiyoruz olmadiysa vardir bir hayir :) sogan kürünü okuyordum da baska bir baslikta, sizlerden icen oldu mu bilgisi olan var mi? Ben de mi yapsam ki

günaydın güzellerrr sinemmm kana gitsene lennn
offf benim adetim tamm bitti derken yine foşuur boşaldı bugün nerdeyse bi hafta olcak yoğunluğu dr da sorun yok dedi öfff pedlerle dolaşıyorum artık böle uzun sürerse zaten hazirana talim olcam bennn osssuuun ne yapak herşey olacağına varır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…