Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Kizlaaarrr bisey sorucam acillll simdi uyanali cok oldu ilk sabah idrarina cikmistim kahvalti felan yapmadim bisi icmedim canim cok sikkindi biliosunuz simdi tes yaptim ve kop koyu gecerli mi sizce ???

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Resmi gormiyorum gebelik testi mi yaptin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlaaarrr bisey sorucam acillll simdi uyanali cok oldu ilk sabah idrarina cikmistim kahvalti felan yapmadim bisi icmedim canim cok sikkindi biliosunuz simdi tes yaptim ve kop koyu gecerli mi sizce ???

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Ovulasyon mu gebelik mi bu cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

vee cıft cızgııı :))

O ne demek oluo ovulasyo negatif olunca

aslında normal sartlar altında ben bugunde calısma yapsam tutma rıskı daha yuksek olacaktı ama dun kı kasık agrışlarıma guvenerekten dun yumurta catlamıs dıye dusunuyorum

aslında normal sartlar altında ben bugunde calısma yapsam tutma rıskı daha yuksek olacaktı ama dun kı kasık agrışlarıma guvenerekten dun yumurta catlamıs dıye dusunuyorum

Benim dunde agriodu bugnde agrio ama benim sanki tutmicak yaaa icime tas oturdu birdenn

Ufff icim.karardi aglicam.simdi kotu hissettm kendimi cokkkk saniim tutmadi :-( ama daha iki aksam var belki tutar

keske ovu testıylede bakıp kontrol etseydın umutsuzluk yokkk aşllahın ıznıyle o bebekler gelecekkkkkkkkkk....

keske ovu testıylede bakıp kontrol etseydın umutsuzluk yokkk aşllahın ıznıyle o bebekler gelecekkkkkkkkkk....

Ayy bilmyrm yaa atesimde cikti stresten insallah tutar yaa gelmeli bebisler zten bugun kimyamda bozuldu hic cikmadgm kadar tuvalete ciktm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…